What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

שאלה בקשר לזרעים

MushroomGrow

New member
שאלה בקשר לזרעים

אני יודע שחרשו את הנושא הזה אבל אני קצת בלחץ אז אשמח לשמוע תגובות

הזמנתי זרעים משני מקומות ממקום אחד הגיע בלי בעיה מהמקום השני עשיתי פאדיחה ורשמתי את הדירה הקודמת שהזכרתי בכתובת בלי כוונה עכשיו ביררתי עם הדייר הקודם הוא טוען שלא הגיע שום חבילה אליי ובדקתי גם בדואר אצל הפקידה שם(אני מכיר אותה מביקוריי התכופים שם) והיא חיפה בכל החבילות שהם קיבלו בחודש ינואר ולא נמצאה החבילה הנ"ל דיברתי עם המוכר והוא אומר שיש מצב שהחבילה נעצרה במכס

אני לא רוצה להתחיל לגדל כי לך תדע אם יום אחד יבואו לדייר בדירה השנייה הוא יגיד להם לאן עברתי
כמה זמן לדעתכם עוד לחכות?

ההזמנה נשלח ב 2.01.13

MushroomGrow

New member
שכחתי מזה :)

נחכה עוד קצת בנתיים זה ששלח בודק מה עם החבילה.

דרך אגב אם החבילה בלי מספר מעקב איך הוא יכול לבדוק מה איתה?

Bud+

Member
הוא לא, אבל יכול להיות שהוא מכיר את התרחיש הזה מנסיון העבר ויודע מה לעשות.
ויכול להיות שהדואר יחזור בגלל שגיאת כתיב בכתובת ודברים כאלו.

חבילה הגיעה לי פעם לאירלנד כי כתבו
IR
במקום
IL
והיא לא הייתה חבילה קטנה בכלל. בסוף היא חזרה לשולח ששלח אותה שוב.

isranabis

Active member
Veteran
אם אתה רוצה להיות בטוח אז אל תגדל,אני לא התאפקתי הזמנתי עוד פעם זרעים והתחלתי לגדל אפילו שחבילה לא הגיע 3 חודשים קודם ,לא התחלתי לגדל באוהל ועשיתי קומבינה שאפשר להשמיד במהירות גם זה שהגידול הוא כולה 3 שתילים עוזר לביטחון כי אם נתפשים עם קצת שתילים זה לא כל כך חמור אבל אי אפשר להיות בטוח כל אחד והמזל שלו,נשאר לי פחות משבוע עד לקטיף אז בינתיים ההימור היה כדאי,חוץ מזה עוד לא שמעתי שהם הגיעו אחרי כמה חודשים מתפיסת המעטפה עם הזרעים,נראה לי שאיזה עובד דואר עלה על הקטע של הזרעים וזה לא נתפס במכס אבל לך תדע אם רוצים ביטחון אז לא מגדלים קאנביס אם כבר מגדלים צריך להיות מוכנים לשלם את המחיר ולא ללכת ולהלשין על חברים בשביל עונש קל או לצאת בלי עונש בכלל,אז תעשה את החשבון שלך ותחליט כי אף אחד לא יכול לתת לך תשובה מדוייקת הכל זה השערות לא בטוחות,בכל מקרה שיהיה בהצלחה