What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Sensi Seeds - Sensi Skunk

enricco

Member
Primul meu grow jurnal, am decis sa incep acest jurnal pentru ca pare unul interesant, strainul este unul nou pentru mine, nenorocitul asta de LED vreau sa il vad ca isi merita banii, macar pentru VEG. Pana acum am fost total nemultumit de sistemul LED, bani multi, dar nici strainurile alese nu au fost unele usor de crescut.
Ambalajul in care vin semintele este unul foarte bine gandit, de calitate, problema a fost a mea, au fost 5 seminte, au ajuns doar 4 la germinat, am scapat una si nu am mai gasit-o.
Puse la germinat in Easy Plug, 18/6, lumina LED pe data de 3 Decembrie ~ pe la ora 15 din cele 18, cum ar veni "pe inserate". Eu folosesc Easy Plug tot timpul la germinat, nu le pun in servetele. Daca semintele sunt de calitate am rata de succes de 100%. Pozele sunt facute in data de 4 DEC, estimativ ora 2 din cele 18 de lumina, deja 3 din ele au dat semn ca ies afara.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    40.6 KB · Views: 34
  • 2.jpg
    2.jpg
    123.7 KB · Views: 33

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
succes cu grow-ul. ce led ai de esti asa nemultumit de el?
ca sa nu mai pierzi seminte pe viitor desfa pachetele deasupra unei mese sau a unui birou cu o folie de burete sau alt material de genul asta care impiedica raspandirea lor. apoi le bagi in un pahar cu apa si de acolo le poti ridica cu o penseta de plastic. in paharul ala le poti lasa si la presoak, pentru 12-24 ore.

enricco

Member
Ledul este un Horticoled echivalentul a 360 W, l-am folosit prima oara pe niste clone Master Kush, cap coada, deloc multumit, apoi l-am pus pe 2 Sative in VEG, Chocolope si NYV Diesel, mici, toate, Chocolope e si acum la VEG tot pe LED, il am de 35 de zile si sunt mici rau de tot plantele, eu suspectez si fertilizantul care odata cu LED-ul l-am schimbat, am pus unul "organic" dar de firma si care nu regleaza PH-ul, eu la apa PH-ul il am de 9, am zis ca nu bag PH DOWN, citisem eu ceva ca ar ceva super toxic, o sa folosesc un fertilizant care regleaza PH-ul in sol, acum la astea o sa folosesc un Fertilizant Mineral pe care l-am mai folosit in trecut si de care am fost foarte multumit., pe Diesel am trecut-o in Flowering, nu am mai avut rabdare sa mai iau clone, cred ca ma opresc de la sative momentan, scot ce pot dupa astea 2 si bag indica predominat. Revin cu poze dupa 2 zile.

enricco

Member
7 Decembrie, prima care a incoltit e cea mai lenta, probabil ca am pus-o invers. O sa le dau nume la toate 4, astept sugestii !

Attachments

• 3.jpg
    3.jpg
    100.6 KB · Views: 44

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu stiu daca poza e de vina, dar nu arata deloc bine mediul ala de crestere. pare prea ud si deloc afanat/aerat.

enricco

Member
nu pot face poza mai mare la mediu, e ok, are in jur 5 ghivece de Chocolope care inca mai sunt in VEG, dar zic eu 4 zile la stadiul ala, mi se pare ok, oricum fiecare samanta germineaza si se dezvolta in felul ei ca si oamenii de altfel. Umiditatea e la 50%, deci nu trebuie sa ti se para umed, pastilele acelea se usuca foarte rapid, cam la 6 ore trebuie sa pun apa cand e aprins ledul sau cand intra caldura, ca suntem in iarna, eu inspectez vizual, cred ca tocmai ce am udat pastilele. Mi se pare cea mai buna metoda de germinat apoi tranplantat in Easy Plug, am incercat cu vata de la Easy si am fost dezamagit, am incercat cu servetele si am fost dezamagit, mi-a placut mediul acesta de germinare si o sa il folosesc tot timpul.

enricco

Member
sunt gata semintele astea, parca a fost ceva divin cu religia voastra cu tot, de cand mi-a picat samanta aia pe jos stiam ca nu o sa mai fie la fel, sunt nevoit sa imi mut mediul vegetativ intr-o alta camera unde, nu exista sursa de caldura, chiar sunt curios sa vad daca o sa mai traiasca sau nu, va fi un experiment pe timp de iarna. As mai avea o solutie sa le bag direct la flowering, dar am mai facut asta odata cu o planta de a stat vreo 2 saptamani in VEG si a iesit fix ciuciu. Ce ma sfatuiti? Sa incerc in mediul rece unde o sa am un chiar 9-10 grade cand o sa fie cel mai frig, sau sa le bag la flowering direct?

enricco

Member
flowering-ul e in alta camera unde exista caldura, VEG o sa fie in alta camera unde nu e, acum se afla intr-o camera unde e, am VILA frate, ce pana mea

enricco

Member
asta e, ba deci mor de ciuda, am avut azi o zi asa de fututa si acum cacatul asta, nu imi vine sa cred, mai apuc abia la primavara sa mai bag altele la VEG

enricco

Member
si cum le bag asa de mici? le bag in ghivece de 10 L? sau incep cu mai mici si apoi le transplantez? se pot in flowering muta in alt pamant? nu le stresez?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu le baga direct in 10 litri. Se pot muta in orice pamant, atat timp cat e un pamant bun (de preferat) si nu exista o mare diferenta de PH.

itsmehigh

Member
Subscribe :) Sunt curios cum vor creste ale tale in 10L cu LED-ul asta. Apropo, ce putere are?

Si eu am un grow similar, ghivece de 11L textile pentru clone si de 6L textile pentru seminte. Mie asa mi-au germinat semintele:

Hashberry 1 si Orient Express 1 : 4 Decembrie
Hashberry 2 si Orient express 2 : 6 Decembrie
Brainstorm si Durban - 6 si 8 Decembrie

Suntem tot pe acolo...

enricco

Member
Sunt in flowering room acum, acolo am un HPS de la 600W de la GIB exclusiv pentru flowering, e gata ledul, impachetat cu folie si pus la pastrare, il bag la primavara din nou, am descoperit problema, FERTILIZANTUL futu-l vulturii sa il futa, am acum un nutrient nou de la Advance Nutrients, PH perfect, practic eu aveam o apa cu un PH de 9 si minunatul asta, bestia asta mica, a reusit sa imi rezolve multe probleme la celelalte plante din flowering, cele mici puse in flowering doar 3 s-au dezvoltat, prima care a incoltit e mica, mica , mica de tot.