What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Seedbay- formy zapłaty

G

Guest

Chciałbym sie dowiedziec jak mozna zaplacic na seedbay za pestki z Polski. Z tego co wyczytalem karta kredytowa odpada wieć jak ?? Jaka jest najszybsza droga ?
Dzieki wielkie
Pozdro

G

Guest

a wlasnie po to zeby nie smiecic, ze inni smieca to mnie nie obchodzi

L&M

Member
@zarzyc, tak na moje to bardziej śmiecisz tym nowym thredem niż jak bys napisac w "co w o...."

HAHA! POCZYTAJ "CO w ogordzie...." i sie dowiesz ze zakladanie tkaich bez sensownych tematów jest wkurwiajace i pisza zeby nie zakladac i pisac w "co w ogrodzie..." jak nie umisz sie przystosowac do zasad tu panujących to "dowidzenia" zapraszam na forum.haszysz
pozdro

G

Guest

haa jak bys dobrze poczytal "co w ..." to bys sie dowiedzial conieco o seedbay
LDV juz o tym pisal
:pointlaug

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Sluchajcie, nie ma powodu zeby naskakiwac na czlowieka, kiedy zadaje istotne pytanie, Seedbay jest czescia ICMagu, byc moze powinno powstac jakies sticky, tak zeby nie trzeba bylo szukac odpowiedzi w poteznym "Co w ogrodzie...", ja osobiscie nie przebrnalbym przez kilkaset stron.

Poza tym, jestesmy tu zeby sobie pomagac, tak? No wiec ten kto wie cos niech pomoze, a ten kto nie wie niech nie traci czasu na postowanie, i zostawi adminowi decyzje czy cos jest zasmiecaniem czy nie, OK?

Wielka prosba, prosze o cierpliwosc i zrozumienie dla ludzi zadajacych pytania.

A do tego threada - skoro LDV juz o tym pisal, to wez Zarzyc za-pm'uj do niego, moze sie dowiesz czegos konkretnego.

pozdr, kov

G

Guest

Admin :respect: "You must spread some Reputation around before giving it to kov again."

Last edited:
G

Guest

o co by sie nie zapytać zawsze można odpowiedziec ze juz bylo i po ch** sie pytasz jak było

a tym ze klepiemy teraz ta glupia polemike robimy smietnik

Last edited:

Latest posts

Latest posts