רכשתי לפני כמה שבועות את הרוטבסטיק החדש של אטאמי.
השיקול היה אם לקנות שוב את הדשן שורשים של האוס אנד גרדן או את הרוטבסטיק.
על הנייר מצד אחד אני מכיר ויודע שהאהוס אנד גרדן עובד מעולה.
מצד שני הרוטבסטיק עולה הרבה פחות לאותה כמות ומרוכז בערך פי 2.
מיותר לציין שחצי ליטר דשן שמשתמשים בו רק בשבועות הראשונים למחזור, שגם ככה משקים מעט, במינון של בין עשירית לשלוש עשיריות המיליליטר לליטר מים נשאר המון זמן על המדף ככה שזו החלטה לטווח ארוך.
אז מסתבר שהוא עובד. לא יודע אם טוב יותר או פחות מההאוס אנד גרדן, אבל אין שינוי משמעותי.
הבעיה? הוא סמיך בקיצוניות.
סותם תוך כמה ימים את הפילטרים של המשאבת מים שלי ואם לא הייתי משתמש בפילטר אין ספק שהיה סותם תוך כלום זמן את הטפטפות.
אז אני מחליף פילטר כל כמה ימים - לא נורא. גם ככה ההשקיה האוטומטית בפעולה עם התוספי שורשים רק שבועיים -שלושה ולפני זה אני משקה ידנית ואין שום בעיה עם השקיה ידנית והרוטבסטיק.
יש למישהו עוד טיפים ספציפיים לגבי דשנים?
השיקול היה אם לקנות שוב את הדשן שורשים של האוס אנד גרדן או את הרוטבסטיק.
על הנייר מצד אחד אני מכיר ויודע שהאהוס אנד גרדן עובד מעולה.
מצד שני הרוטבסטיק עולה הרבה פחות לאותה כמות ומרוכז בערך פי 2.
מיותר לציין שחצי ליטר דשן שמשתמשים בו רק בשבועות הראשונים למחזור, שגם ככה משקים מעט, במינון של בין עשירית לשלוש עשיריות המיליליטר לליטר מים נשאר המון זמן על המדף ככה שזו החלטה לטווח ארוך.
אז מסתבר שהוא עובד. לא יודע אם טוב יותר או פחות מההאוס אנד גרדן, אבל אין שינוי משמעותי.
הבעיה? הוא סמיך בקיצוניות.
סותם תוך כמה ימים את הפילטרים של המשאבת מים שלי ואם לא הייתי משתמש בפילטר אין ספק שהיה סותם תוך כלום זמן את הטפטפות.
אז אני מחליף פילטר כל כמה ימים - לא נורא. גם ככה ההשקיה האוטומטית בפעולה עם התוספי שורשים רק שבועיים -שלושה ולפני זה אני משקה ידנית ואין שום בעיה עם השקיה ידנית והרוטבסטיק.
יש למישהו עוד טיפים ספציפיים לגבי דשנים?