What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

קירור,מערכת השקיה,משאבה,מולסה

קירור,מערכת השקיה,משאבה,מולסה

תודה לכולם על התשובות לשאלות הקודמות ועל הקישורים המועילים.

עוד כמה דברים בבקשה:

היום הפכתי את הממ"ד לגמרי,עשיתי שם שינויים שכבר חצי שנה אני חושב לעשות,הרווחתי המון מקום עבודה וסוף סוף אני יכול לשים לי כסא ולשבת להסתכל על הצמחים כמו בן אדם.

1.אלה תמונות יותר ברורות של מה שעשיתי עם המזגן,אשמח לקבל הצעות שיפור.
זה המפוח ששואב מהמזגן ומעביר אל האוהל.

פה רואים את הכניסה של השירשור לאוהל ומאחור את המפוח שמוציא את החום מחוץ לממ"ד.

בלי השירשור מהמזגן הטמפרטורה בתוך האוהל עולה ל-31-32 כשהמזגן עובד.

הכניסה היא בצד ימין למעלה,ישר מאחורי המאוורר שבתוך האוהל,כדאי להכניס את האוויר הקר מלמטה במקום?

2.קניתי פח 76 ליטר,משאבה,צינורות השקיה ועוד כל מיני שטויות,רציתי חוות דעת על מה שעשיתי,עד היום הייתי משקה בעצמי אבל לקראת הנסיעה אני רוצה לוודא שהכל נראה טוב.

חור יציאה

יציאת חשמל

חיבורים בפנים

3.המשאבה,אורך צינורות ההשקיה בערך 2 מטר האם המשאבה מספיקה?

משאבה-תמונה 1

משאבה תמונה 2

4.צינורות השקיה צריכים להיות גבוהים או שיכולים להיות בתחתית האוהל?
אני הנחתי על הרצפה ומשם יוצאים תמנונים אל האדמה.

5.מולסה,יש לי את המוצר הזה שנראה מלא בדברים טובים אבל אני לא בטוח כמה ממנו לתת.קניתי בחנות טבע,מה דעתכם?

http://www.hometownfavorites.com/me...eab33525d08d6e5fb8d27136e95/H/F/HFST102_2.jpg

זה הפירוט שיש מאחור:

[SIZE=-1]Brer Rabbit Blackstrap Molasses
nutrition facts:

serving size = 1 tbsp
Amount per serving
Calories = 60
Sodium = 25mg
Potassium = 240mg
Total Carbohydrate = 14g
Sugars = 10g
% of daily values:
Calcium = 20%
Iron = 25%
Magnesium = 25%
[/SIZE]

6.איפה הכי נכון להניח את מד הטמפרטורה והלחות?

שוב תודה על העזרה והסבלנות,מצטער שיצא ארוך:)

isranabis

Active member
Veteran
מולסה זה טוב מאוד לכל תקופת הפריחה הכמות המומלצת כפית ל5 ליטר,ואין צורך במולסה היקרה שיש בחנויות הטבע זאת שעולה 20 שקל מספיק טובה,אם אתה רוצה לשפר את הסטאפ של האוהל תעבור לגידול וורטיקלי ככה עובדים נכון ומורידים יותר יבול

מולסה זה טוב מאוד לכל תקופת הפריחה הכמות המומלצת כפית ל5 ליטר,ואין צורך במולסה היקרה שיש בחנויות הטבע זאת שעולה 20 שקל מספיק טובה,אם אתה רוצה לשפר את הסטאפ של האוהל תעבור לגידול וורטיקלי ככה עובדים נכון ומורידים יותר יבול

יש כל מיני סוגים של מולסה,זאת ספציפית עולה 25 שקל בערך.
היתרון שלה הוא שאין בה גופרית(ככה לפחות אני מבין)והמינונים הגבוהים של מגנזיום.
העניין הוא שאני לא יודע איך לחשב את הכמויות של מינרלים השונים שאני מוסיף על התכנית השקיה שיש לי,אני לא רוצה לפגוע בצמחים.

לכל חברה יש ערכים תזונתיים שונים,זאת לדוגמא שונה:

ORGANIC MOLASSES Brand Name: Wholesome Sweeteners Serving Size: 1 TBS Potassium: 730mg (20%) Calcium: 115mg (10%) Total Carbohydrates: 14g (4%) Sugars: 10g Total Fat: 0g Iron: 15% Magnesium: 8% Vitamin B6: 10%

בקשר לגידול ורטיקלי,קראתי קצת וזה נראה מעניין מאוד,עד שאני חוזר זה לא יקרה ואחר כך אני כנראה אעשה ניסוי בצד אחד של האוהל.

איזה סט-אפ היית ממליץ למגדל מתחיל?.....הבנתי שיש די הרבה דרכים לסדר את החדר בגידול ורטיקלי.לחלל של 1.2 אורך על 1.2 רוחב על 2 מטר גובה,מנורת 600 וואט,איזה סידור היה יכול להתאים לדעתך?

SoG

Member
the best way to increase crops is to focus on your genetics not your gear!
once yo have your genetics sorted out, focus on maximizing the strain.

the best way to increase crops is to focus on your genetics not your gear!
once yo have your genetics sorted out, focus on maximizing the strain.

תודה,הנושא בטיפול:)

מה לגבי שאר הדברים?....אני רוצה להיות מוכן כשיגיעו הזרעים.

isranabis

Active member
Veteran
אם הציוד שלך גרוע אתה לא יכול לדעת מתי הבעיות בגלל הגנטיקה או בגלל הסביבה הלא מתאימה שאתה מספק,יש הרבה מגדלים [כמוני]שלא עובדים עם צמחי אם וייחורים קודם כל בגלל החוק ושנית העדפה של דברים חדשים כל פעם וככה לא מפתחים סבילות לזן מסויים כי גם הזן הכי טוב בעולם מתחיל לשעמם וההשפעה כבר לא כמו בהתחלה, שמעשנים כל פעם משהו אחר מפתחים פחות סבילות,לגבי הסטאפ השיטה שלי אומרת שהרבה יותר טוב ויעיל לגדל ב2 אוהלים של 1+1 מאשר אוהל אחד גדול הסיבה שהאור לא מתבזבז בגלל המרחק,אני מגדל באוהל קטן 80 על 80 גובה 160 ומוריד יבול בין 500 ל800 גרם בגידול שהוא בדרך כלל קצת יותר ארוך בירוק כדי למלא את השטח כי אני מגדל 2 או 3 צמחים בגידול לא יותר כי את המחיר של תפיסה כזאת אני מוכן לשלם[בלי ברירה]אבל עם סטאפ גדול כמו שלך יהיה קשה לא לקבל העמדה לדין והקטע שעל גידול פי 5 יותר גדול מקבלים אותו דבר אז תעשה את החשבון שלך תלמד בקטן ואחרכך תפציץ ,חבל שתיתפס עם כזה סטאפ גדול בזמן שאתה בכלל לא מנצל אותו, לפי מה שאני רואה אתה לא יעיל בכלל וחבל כי החשמל לא נהיה יותר זול, ההמלצה שלי תתחיל בקטן עם ספר או דיסק לגידול ככה לא תרתום את העגלה לפני הסוסים

אם הציוד שלך גרוע אתה לא יכול לדעת מתי הבעיות בגלל הגנטיקה או בגלל הסביבה הלא מתאימה שאתה מספק,יש הרבה מגדלים [כמוני]שלא עובדים עם צמחי אם וייחורים קודם כל בגלל החוק ושנית העדפה של דברים חדשים כל פעם וככה לא מפתחים סבילות לזן מסויים כי גם הזן הכי טוב בעולם מתחיל לשעמם וההשפעה כבר לא כמו בהתחלה, שמעשנים כל פעם משהו אחר מפתחים פחות סבילות,לגבי הסטאפ השיטה שלי אומרת שהרבה יותר טוב ויעיל לגדל ב2 אוהלים של 1+1 מאשר אוהל אחד גדול הסיבה שהאור לא מתבזבז בגלל המרחק,אני מגדל באוהל קטן 80 על 80 גובה 160 ומוריד יבול בין 500 ל800 גרם בגידול שהוא בדרך כלל קצת יותר ארוך בירוק כדי למלא את השטח כי אני מגדל 2 או 3 צמחים בגידול לא יותר כי את המחיר של תפיסה כזאת אני מוכן לשלם[בלי ברירה]אבל עם סטאפ גדול כמו שלך יהיה קשה לא לקבל העמדה לדין והקטע שעל גידול פי 5 יותר גדול מקבלים אותו דבר אז תעשה את החשבון שלך תלמד בקטן ואחרכך תפציץ ,חבל שתיתפס עם כזה סטאפ גדול בזמן שאתה בכלל לא מנצל אותו, לפי מה שאני רואה אתה לא יעיל בכלל וחבל כי החשמל לא נהיה יותר זול, ההמלצה שלי תתחיל בקטן עם ספר או דיסק לגידול ככה לא תרתום את העגלה לפני הסוסים

קודם כל תודה על התשובה הכנה,הרבה מאוד חומר למחשבה,הרוב כבר נלקח בחשבון.אני מבין שהדברים נאמרים מתוך ניסיון אישי והרבה רצון לעזור.

יש לך המלצה לספר או דיסק?

יש ספר חינם של גרג קפלן
marijuana bible or weed bible
something like that
אתה יכול למצוא חינם בפידיאף

isranabis

Active member
Veteran
אפשר גם למצוא הרבה חומר בחינם כאן בפורום, הבעיה עם הקאנביס שיש יותר מדרך אחת טובה כדי להגיע לתוצאות,אבל לפחות בהתחלה כדאי ללכת בדרך אחת ללמוד טוב את הבסיס ואז אפשר לשחק עם עוד שיטות ולמצוא כל מיני קיצורי דרך ,כל מדריכי הגידול שקראתי טובים גם זה שיש כאן באתר אבל למתחילים יותר קל עם הדיסקים של חורחה קרבנטס בגלל שזה מצולם וכמו שאומרים תמונה אחת שווה אלף מילים,והכי חשוב לא לזלזל בקטע של הניקיון לא להכנס לאוהל בבגדים בהם הסתובבת כל היום עובדים רק עם חלוק יעודי לעבודה באוהל ומידי פעם נותנים לו לעשות סיבוב במיקרוגל,אם שומרים על כמה כללי אצבע אפשר להגיע לתוצאות מצויינות גם בלי ידע בבוטניקה של הצמח,אם הסביבה שאתה מספק לצמחים תהיה טובה כל השאר יבוא בקלות יחסית

Latest posts

Latest posts