What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

קניית ציוד גידול בארץ

P

PsyDream

קניית ציוד גידול בארץ

איפה הכי מומלץ לקנות מבחינת מחירים ?

וראיתי חנויות חדשות כמו
HYDROMARKET
המחירים שלהם זולים אבל מלחיץ לקנות כי לך תדע אולי זה שוטרים שפתחו חנות כדי לעקוב אחרי אנשים שקונים?

rootcap

Member
מקום אחד שאני לא ממליץ עליו זה הידרושופ !
בקשר לחנויות אונליין, אין שום בעיה לקנות דרכם מאחר ואין שום איסור על רכישת ציוד גינון...
זה שאתה מחליט לגדל קנאביס בעציץ עם מצע גידול ומנורה שיכולים לשמש גם לגידול עגבנייה זה בעייה שלך.

אני אישית מחכה לפתיחה של החנות החדשה שניתקלתי בה ( החורש ) כי בינתיים נראה שהם הולכים להיות זולים לפי המחירים שמוצגים בחלק מהמוצרים שלהם שם. אם אני לא טועה הם פותחים ב-01/02.

וסתם לידע כללי, הידרו מרקט זה הידרו גרו...

superfly1

New member
הצעות :
1.מישקפי שמש וקובע מצחיה "יש מצלמות"בכול מקום
2.מזומנים או אשראי חד פעמי
3.פרק את הקניה לכמה חנויות
4. סע בכיוון האפוך למקום הגידול ובדוק שלא עוקבים
5. סע ברכב לא שלך או שתשכיר
6.סוללרי בבית!

isranabis

Active member
Veteran
במשך שנים קניתי בהידרושופ בלי בעיה יש להם מוצרים טובים ומחירים זולים כי הם הכי גדולים ובינתיים אף חנות אחרת לא יכולה להתחרות בהם כמובן שצריך לבדוק כל דבר כי אחרי הכל הם עסק שהמטרה שלו זה לעשות כסף אבל אם יש להם משהו זול זה טיפשות לא לקנות רק בגלל שזה הידרושופ,בקנייה האחרונה שלי קניתי רק דברים מאוד זולים שהיו במבצע ובנוסף קיבלתי גם מתנה דשן קוקו בוסטר של אטמי עם 5 טפיפות כל הקניה היתה של 150 שקל וזה כלל דשן קוקוס של ביו נובה קוביית קוקוס גס כף שתילה של גרדנה וניירות לבדיקת פי הייץ,אחלה קנייה לדעתי,בפעם הקודמת נפלתי עם האדמה שלהם וגם המוכר של החנות בכפר נטר לקח מימני יותר מידי כסף מאז אני מזמין רק מהסניף הראשי יש להם אחלה מבצעים בזמן האחרון זה לא חכם לא להכנס כי יש להם הרבה דברים טובים

Bud+

Member
בהידרוגרו יש עצות טובות ואנשים מביני עניין. במיוחד בראשון.
בהידרושופ יש עכשיו מחירים טובים אבל עצות ממש לא צריך לקחת מהם.
באינטגרל לא הייתי.

לגרו ולשופ יש 2-3 אתרים בשמות אחרים אבל אלו אותן חנויות.

סופרפליי, אין מה לפרק קניה ואף אחד לא יעקוב אחריך. קניתי בחנויות האלו מספיק שנים ומספיק פעמים כדי לדעת שזה בטוח מהמובן הזה.
הם מסתכלים שלא מטרידים את הלקוחות שלהם עוד לפני שהלקוחות שמים לב.
לשבת ליד חנות ולעקוב אחרי קונים זו הטרדה וזו עבירה פלילית.

rootcap

Member
בהידרוגרו יש עצות טובות ואנשים מביני עניין. במיוחד בראשון.
בהידרושופ יש עכשיו מחירים טובים אבל עצות ממש לא צריך לקחת מהם.
באינטגרל לא הייתי.

לגרו ולשופ יש 2-3 אתרים בשמות אחרים אבל אלו אותן חנויות.

סופרפליי, אין מה לפרק קניה ואף אחד לא יעקוב אחריך. קניתי בחנויות האלו מספיק שנים ומספיק פעמים כדי לדעת שזה בטוח מהמובן הזה.
הם מסתכלים שלא מטרידים את הלקוחות שלהם עוד לפני שהלקוחות שמים לב.
לשבת ליד חנות ולעקוב אחרי קונים זו הטרדה וזו עבירה פלילית.

באד, בוא אני יחדש לך, אם משטרה רוצה לעקוב לך אחרי החנות אתה לא יכול לעשות הרבה נגד זה. מעקב אחרי חנות זה ממש לא עברה על החוק בשביל "שירותי החוק".
בקשר להידרוגרו אין לי שום דבר להגיד עליהם חוץ מזה שאני בחיים לא מתקרב לסניף שלהם בגבעתיים. הייתי קונה מאצלו כל הזמן עד שיצא לי לראות אותו מדבר וצוחק עם שוטר בכניסה לחנות פעם ובתוך החנות כמה ימים אחרי... מאז אני מזמין מהם רק דרך הטלפון / אינטרנט

ושוב, הידרושופ זבל. אין כזה דבר מבצעים אצלהם זה מה שאתה לא מבינים... כל מה שאתם קונים במחיר מבצע אצלהם זה סחורה שהם נתקעו איתה ולא זזה אצלהם לפחות שנה במקרה הטוב...

Bud+

Member
לך אין, לבעלי החנות בהחלט יש. להתלונן למח"ש על הטרדה.
ובלי שום קשר, הם לא עושים את זה. אני מבקר בחנויות האלו לא מעט ואני אומר לך את זה בודאות.

בטח שהוא מדבר וצוחק עם שוטר, מה אתה רוצה - שהוא יבכה לו?
ומה זה משנה אם תזמין באינטרנט או בטלפון או בחנות? לא נעים לך לקנות בחנות שהשוטר שם? יש את התורכי ליד קניון הזהב לשרוף אצלו חצי שעה בסבבה.

קניתי הרבה דברים בהידרושופ במחירי זנות שלא היו זבל בכלל.
ברור שהמבצעים המשמעותיים הם על העודפים, אבל מה אכפת לי אם המזמרה הייתה באכסון שנתיים לפני?
דשנים בעודפים עדיף להזהר ולברור - אחלה. אבל פלסטיקה וכאלה?
גם לקוחות קבועים מקבלים שם הנחות משמעותיות. לי הרוב יוצא שם יותר זול מבחנויות אחרות.

rootcap

Member
ההבדל בין ללכת לחנות לבין האינטרנט זה שדרך האינטרנט לא רואים אותי ובחנות כן... אני מאמין שרובנו הגדול ברגע שהוא נכנס לאחד מהחנויות האלה יודעים בדיוק מה הוא מגדל, זה המציאות, למרות שבחנויות האלה קונים אנשים גם שלא מגדלים קנאביס... אז פשוט אני מעדיף לקבל את המוצרים דרך הדואר ובלי שהשוטר החייכן יראה אותי ויחליט לקחת מספר רכב שלי או כל דבר אחר בסגנון...
זה שהוא יושב עם השוטר בתוך החנות וצוחק איתו לא נראה לי טוב בתור לקוח... אם היה אכפת לו כל כך מהלקוחות שלו אז הוא היה מבקש מהשוטר יפה לצאת החוצה ולא להפריע לו בעבודה...
שלא תטעה, אני לא שולל את הידרוגרו, אני פשוט מעדיף לא להכנס לסניף ולקבל את המוצרים דרך הדואר...

בקשר להידרושופ, תתפלא, אבל במקרה קיבלתי מהם בעבר כבר פעמיים מזמרה עם חלודה ! וגם מנורה משומשת קיבלתי פעם !
באמת שאני לא יודע מה את כל כך מבסוט מהם אבל יפה לראות שלפחות יש להם לקוח אחד שעדיין מגן עליהם :)

פסיידרים,אין לי ניסיון איתם אבל שמעתי דברים טובים
לגבי הידרושופ - אני אישית קונה עוד לפני שהם היו קיימים וברגע שהם קמו הייתי אחד מהראשונים שבאו
החברה השתנתה רבות מאז שהתחילה ושינתה את פרצופה,יש סיכוי שקנו אותה גורם חיצוני ובגלל זה הם שינו גישה
פעם היו שם מביני עניין.. היום יש שם בעיקר מוכרים שדוחפים סחורה ולא מבינים בשיט מה הם אומרים
הבעיה היא שאין להם שום בעיה להגיד שהם מבינים וזה יכול לפגוע לאנשים מתחילים משמעותית בקטיפים
מה שמאוד מכעיס אדם כמוני
שבשביל מחירה אתה מסוגל לפגוע לאנשים בקטיף ובבריאות
בלי קשר שהאידיאולוגיה הראשונית של החברה להביא סחורה טובה השתנתה לחלוטין
שאלתי אותם מה קרה לקוקוס שלהם
הם אמרו לי שהעלו להם את המחיר
אני שמעתי כבר שלושה סיפורים שונים על הקוקוס הזה
אז אני אספר מה דעתי על העניין
הם רצו לעשות עוד כסף ולא לשלם לטוף מרום גולן או לא יודע מאיזה חברה הם הביאו אז הם החליטו לייבא בעצמם
אבל הם מביאים חרא סחורה ולא מטופלת וטוף מרום גולן היו מביאים קוקוס מטופל ומוכן לגידול
לא עניין אותם שזה לא אותו הדבר והמגדל הרגיל לא ישב ועכשיו יאזן את הקוקוס במיוחד מכיוון שזה לא כזה פשוט

אני אישית הפסקתי לקנות מהם כמעט לחלוטין למרות שפעם הייתי אחד הלקוחות הטובים שלהם
אני אישית עדיין מחכה לראות חומרים יותר טובים בשוק לעבוד איתם
היה להם גם קוקוס מוכן שקניתי פעם ונפלתי לגמרי איתו,היה משהו במצע ששיבש לי לגמרי את הדשנים
לגבי השאר אין לי ניסיון סורי
נראה אולי כשאני אחזור לגדל אני אנסה חנות אחרת
הם מבחינתי סיימו את הקריירה
אתה בתור לקוח צריך לדעת ללמד את החנויות האלה שיש גבול למסחר לא הוגן וככה אני עושה את המחאה שלי
תאמינו לי שהם הפסידו ממני כל שנה שאני לא קונה כמה אלפים טובים
ממליץ לכם לעשות אותו הדבר ולראות איך המחירים צונחים

נ.ב.
סופרפליי
הרגת אותי מצחוק :)
אני מגדל מגיל 17 שזה אומר 15 שנה
קניתי ציוד בכל מקום בלי שום דבר ממה שאתה עשית והנה אני פה להגיד שלום
:)
שכל אחד יפעל איך שנוח לו אבל אני אישית לא אוהב פרנויה מיותרת
לדעתי הרבה יותר אנשים נתפסו בגלל שהם הלכו לקניות בפרנויה ועשו את כל הדברים האלה
אני אישית נוסע בדרך הכי קצרה לחנות וחזרה
זה מה שאני דואג לעשות
לא לטייל עם שטויות ויבטוח שלא להיראות כאילו אני מנסה להסוות את עצמי
חחח עוד שנייה גם לצבוע את עצמך בצבעי גרילה ולהיכנס מעליית הגג
נו באמת...
גם אני מופתע שאנשים לא נתפסים ככה אבל המציאות היא שאין מספיק שוטרים במדינה בשביל לעקוב אחרי כל לקוח שקונה בחנויות האלה
אל תהיו תמימים
אני אומר לך פעם חיכיתי 40 דקות בזינזאנה רק כדי ששוטר יכנס לאוטו ויקח אותנו
וברקע אתה שומע
"מישהו יודע איך להפעיל את הזינזאנה?"
40 דקות....
ישבתי פעם עם שוטר שעה וחצי בלי לדבר
הבנאדם ישב שעה וחצי ובהה בקיר עד שנגמר המשמרת
לא לחץ קליק אחד על המחשב שלו לא כלום
לא היתקשר לא דיבר נאדה
רק ישב בדום שעה וחצי
לא יודע איזה סי אס איי אתם חושבים שיש כאן

yaniv

New member
הידרומרקט

הידרומרקט

איפה הכי מומלץ לקנות מבחינת מחירים ?

וראיתי חנויות חדשות כמו
HYDROMARKET
המחירים שלהם זולים אבל מלחיץ לקנות כי לך תדע אולי זה שוטרים שפתחו חנות כדי לעקוב אחרי אנשים שקונים?

שלום לכם
שמי יניב ואני מאתר הידרומרקט ואני רוצה להסביר כמה דברים:
אתר הידרומרקט מייבא ומפיץ בארץ ציוד לגינון ובין היתר ציוד לגידול פנים
שמירה על פרטיות הלקוחות שלנו היא בעדיפות עליונה, פרטי העסקאות אינם נשמרים במערכת
כל המוצרים שנמכרים באתר הם ממותגים מקוריים ובדרך כלל נמכרים במחירים זולים מהמתחרים וזה בגלל עלויות החזקה נמוכות, אנו לא מחזיקים חנויות ועובדים אלא רק אתר אינטרנט ומחסן שממנו אנו מפיצים לכל הארץ

בנוסף, אין קשר בין הידרומרקט לבין הידרו גרו או כל חנות אחרת

מקווה שעזרתי..:)
יניב

Bud+

Member
ההבדל בין ללכת לחנות לבין האינטרנט זה שדרך האינטרנט לא רואים אותי ובחנות כן... אני מאמין שרובנו הגדול ברגע שהוא נכנס לאחד מהחנויות האלה יודעים בדיוק מה הוא מגדל, זה המציאות, למרות שבחנויות האלה קונים אנשים גם שלא מגדלים קנאביס... אז פשוט אני מעדיף לקבל את המוצרים דרך הדואר ובלי שהשוטר החייכן יראה אותי ויחליט לקחת מספר רכב שלי או כל דבר אחר בסגנון...
זה שהוא יושב עם השוטר בתוך החנות וצוחק איתו לא נראה לי טוב בתור לקוח... אם היה אכפת לו כל כך מהלקוחות שלו אז הוא היה מבקש מהשוטר יפה לצאת החוצה ולא להפריע לו בעבודה...
שלא תטעה, אני לא שולל את הידרוגרו, אני פשוט מעדיף לא להכנס לסניף ולקבל את המוצרים דרך הדואר...

בקשר להידרושופ, תתפלא, אבל במקרה קיבלתי מהם בעבר כבר פעמיים מזמרה עם חלודה ! וגם מנורה משומשת קיבלתי פעם !
באמת שאני לא יודע מה את כל כך מבסוט מהם אבל יפה לראות שלפחות יש להם לקוח אחד שעדיין מגן עליהם :)
אף פעם לא קיבלתי מהם משהו משומש או חלוד. ובזבזתי שם עשרות אלפי שקלים בשנתיים האחרונות.
אני קונה רק בחנות, בודק שהם עובד בחנות, בודק תאריך ורק אז מוציא את השטרות.
מה אני אגיד לך, אני עדיין קונה שם ולאחרונה יש להם מחירים ששווה לי לקנות כמעט ורק אצלם. בהרבה מקרים גם שילמתי מחירי זנות על מוצרים.