What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

פיוטה פרפל

isranabis

Active member
Veteran
איך אני מעביר את התמונות מהאלבום שנמצא כאן באתר למקום הזה מתחת למה שכתבתי?? בבקשה הסבר כמו לילד קטן כי אני חלש לאללה במה שקשור למחשב

isranabis

Active member
Veteran
picture.php

isranabis

Active member
Veteran
עכשיו לכו לקנות זרעים של פיוטה פרפל מה שאתם רואים כאן זה לא צמח אחד מיוחד כל הצמחים יוצאים עם כמויות של שרף לא נורמליות התמונות צולמו בפלאפון לפני שבוע ומאז יש הרבה יותר שרף,אני מגדל יותר מ30 שנה ולא נתקלתי בדבר כזה ,דרך אגב הכל נקבות ואני הולך להכין זרעים עם מי כסף[קולודיאל סילבר]ולעשות קרוס עם סאטורי וסינדי99 של מוסקה נגרה ובעזרת השם לא לקנות יותר זרעים ואולי אפילו למכור,המינוס היחידי זה היבול שהוא לא משהו יש לי צמח של מטר וחצי ואני מעריך שאין עליו 50 גרם הצמח השני יותר טוב מבחינת היבול אבל הוא עדיין נמוך ,היום אני מתחיל לתת רק מים עדיין אין צבע סגול למרות הטמפרטורות הנמוכות,ההתחלה שלהם מאוד מאוד איטית וצריך סבלנות

ido

Member
יפה מאוד חבר - מרשים ביותר

טוב לראות שיש גידולים יפים בארץ חמדת אבות :)

isranabis

Active member
Veteran
לא כאלה אחי ולא מכל צמח שנבט כמו בפיוטה פרפל,זה לא שבחרתי את הצמח הכי יפה מתוך קבוצה וזה לא רק אצלי כל מי שמגדל את הזן הזה אומר את אותו הדבר,חבל שאין לי מצלמה חוץ מהפלאפון כי התמונות האלה עושות עוול במציאות הם נראים הרבה יותר טוב

isranabis

Active member
Veteran
ממש לפני הקטיף תמונות אחרונות,רק היום הם קיבלו קצת צבע סגול,התמונה הבאה של ביג בנג שיצא לו עלה אחד עם פרח באמצע העלה

isranabis

Active member
Veteran
פעם ראשונה שעישנתי את הפ"פ היום זה מפירחון קטנטן שנקטם בטעות והתיבש על עיתון בפינה של השולחן עשיתי קססה של חצי חצי והוספתי חצי סיגריה פארש עישנתי 2 ראשים,הראשון עוטף הכל בשמיכה של סוטול השני הדביק לי חיוך של טמבל על הפנים אני בן אדם שתמיד מוצא איזה חור בגוף או בנפש שהסוטול לא ממלא אבל לא הפעם עכשיו לא נישאר אף מקום שהסוטול לא ממלא עד הסוף הכבדות בפנים עם העיניים שנשפכות והכל חמים ונעים כמו שאומרים אם יהיה יותר טוב נשתגע, אחת הסאטלות הכי טובות שהיה לי בחיים