What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Πτήση προς Amsterdam μέσω Τουρκίας

persis21

New member
Πτήση προς Amsterdam μέσω Τουρκίας

Γεια σας παιδιά, θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να μπώ με αμάξι στην τουρκία και να ταξιδέψω στο Αμστερνταμ με τούρκικη αεροπορική.
Ρωτάω γιατί κάτι πήρε το μάτι μου οτι δεν επιτρέπετε να βγείς απο την Τουρκία χωρίς με το αμάξι που μπήκες. Όποιος γνωρίζει παρακαλώ να απαντήσει asap! Ευχαριστώ.

weedolada

Member
κοίτα δε νομίζω ότι είμαστε οι πλέον υπεύθυνοι να σου απαντήσουμε με ακρίβεια σε αυτό,αλλά το θεωρώ κάπως βλακεία να ισχύει..

atma

Member
Τουρκια με αμαξι? και αν ναι σε ποιο αεροδρομιο? εχει πανω από 30 αν θυμαμαι καλα..δεν εχεις κανενα πρόβλημα μπορεις να μπεις και να βγεις μεσα σε 1 τριμηνο από εκει & ακριβως το αντιστροφο..αρκει να εχεις διαβατηριο & πρασινη καρτα για το αμαξι σου οπου την ζητας από την ασφαλιστικη σου με ένα ποσο της ταξεως 5 ευρω αν δεν κανω λαθος..αν δεν γνωρίζεις παντως από Τουρκια μην πας με αμαξι θα φας τα μουτρα σου!!δρομοι χαλια...και νοοτροποια οδηγησης τριτοκοσμικια!!θα χασεις την μπαλα..αν είναι να πας μεσω Τουρκιας παρε λεωφορειο για μενα και βουρ για αεροδρομιο μεσω καποιου τοπικου κτελ που εχουν εκει..Σε άλλη περιπτωση θα σου προτεινα να πας μεσω Ηγουμενίτσας πλοιο για Ιταλια και βουρ για Ολανδια με αεροπλανο..εχει επισης φτηνες πτησεις από εκει για την Χωρα του πιωματος...