Epikinonises me to magazi pou ekanes tin parangelia?
Stile ena email ke pestous oti to status tis parangelis dixni 'HOLD DECLINE'
Tha sou poun ti ginete, ego pistevo oti afou travixan ta lefta h parangelia ine endaxi
geia sou badtrip
rikse ena mati edw filaraki ....Seedboutique... gia peretero support, apefthinsou sto email pou tha deis sto thread
exw parageilei egw apo tin boutique kai einai super, syn ta freebies
να σε καλά φίλε...κοίτα εγώ έχω παραγγείλει 2 φορές και τους έστειλα τα λεφτά μέσο ταχυδρομείου(με γράμμα)..
αποφεύγω τις πιστωτικές για λόγους ασφάλειας..από ότι φαίνεται κάτι πήγε στραβά..
αφού τους έστειλες mail, εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις απάντηση..πάντως τα λεφτά σου
δεν πρόκειται να τα χάσεις.
όλα εντάξει Bad, κατάφερες να παραγγείλεις;
τίποτε φιλε τι ευχαριστείς
όταν παραγγέλνεις μέσο πιστωτικής κάρτας, πρέπει η διεύθυνση αποστολής να είναι ίδια με την διεύθυνση
που είναι καταχωρημένη στην κάρτα..επίση πρέπει η τράπεζα σου να επιτρέπει αυτόν τον AVS έλεγχο.
Ένα από τα προαναφερθέντα δεν πλήρη τις προϋποθέσεις και για αυτόν τον λόγο δεν έγινε δεκτη η παραγγελια σου.
Εγώ θα σου πρότεινα να το κανεις μέσο ταχυδρομείου.
τα λεφτά σου δεν πρόκειται να τα χάσεις φιλαράκι, μην αγχώνεσαι καθόλου για αυτό, είναι θέμα ημερών..
δίνεις την παραγγελια και διαλέγεις σαν τρόπο πληρωμής by mail..αφού ολοκλήρωσης την παραγγελια
και σου καταχωρηθεί ο αριθμός παραγγελίας εκτυπώνεις την φόρμα παραγγελίας και την συμπληρώνεις..
βάζεις τα λεφτά μέσα στην διπλωμένη φόρμα παραγγελίας, διπλώνεις και κάνα δυο φιλα A4 από πάνω..
τα βάζεις στο φάκελο και το στέλνεις συστημένο στην διεύθυνση που αναγράφεται στην φόρμα παραγγελίας.
μην ξεχάσεις να τους στείλεις και τα έξοδα αποστολής..ανά 4 πακετάκια, 5€ έξοδα αποστολής