What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

προβλημα με seedboutique?

badtrip

Active member
παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας την πεμπτη εκανα μια παραγγελεια στο seedboutique με χρεωστικη καρτα μου στειλαν email οτι ελαβαν την παραγγελεια μου ομως γραφει στο status CC HOLD DECLINE πηγα στη τραπεζα μου και τα λεφτα ελειπαν,μηπως πρεπει να αρχισω να ανησυχω?

Epikinonises me to magazi pou ekanes tin parangelia?
Stile ena email ke pestous oti to status tis parangelis dixni 'HOLD DECLINE'
Tha sou poun ti ginete, ego pistevo oti afou travixan ta lefta h parangelia ine endaxi:)

badtrip

Active member
Epikinonises me to magazi pou ekanes tin parangelia?
Stile ena email ke pestous oti to status tis parangelis dixni 'HOLD DECLINE'
Tha sou poun ti ginete, ego pistevo oti afou travixan ta lefta h parangelia ine endaxi:)

αυτο θα κανω τωρα! εχεις παραγγειλει ποτε απ αυτους η εγω εκανα μαλακεια?

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
geia sou badtrip
rikse ena mati edw filaraki ....Seedboutique... gia peretero support, apefthinsou sto email pou tha deis sto thread ;)

exw parageilei egw apo tin boutique kai einai super, syn ta freebies ;)

badtrip

Active member
geia sou badtrip
rikse ena mati edw filaraki ....Seedboutique... gia peretero support, apefthinsou sto email pou tha deis sto thread ;)

exw parageilei egw apo tin boutique kai einai super, syn ta freebies ;)

file eyxaristo gia to link tous esteila kai email alla malon ego tha kana kapou malakia (proti fora xrisimopoio karta) mou vgazei auto
10/01/2010 CC Hold - invalid address, avs not checked, unable to accept order. Order declined.to thema einai pos travixtikan ta lefta
mipos na perimeno merikes meres h tha mou ta epistrepsoun piso ti pisteueis?

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
να σε καλά φίλε...κοίτα εγώ έχω παραγγείλει 2 φορές και τους έστειλα τα λεφτά μέσο ταχυδρομείου(με γράμμα)..
αποφεύγω τις πιστωτικές για λόγους ασφάλειας..από ότι φαίνεται κάτι πήγε στραβά..
αφού τους έστειλες mail, εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις απάντηση..πάντως τα λεφτά σου
δεν πρόκειται να τα χάσεις.

badtrip

Active member
να σε καλά φίλε...κοίτα εγώ έχω παραγγείλει 2 φορές και τους έστειλα τα λεφτά μέσο ταχυδρομείου(με γράμμα)..
αποφεύγω τις πιστωτικές για λόγους ασφάλειας..από ότι φαίνεται κάτι πήγε στραβά..
αφού τους έστειλες mail, εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις απάντηση..πάντως τα λεφτά σου
δεν πρόκειται να τα χάσεις.

καλησπερα,σημερα ελαβα email τους (φαινονται ενταξει ατομα)και μου εξηγησαν οτι παιχτηκε καποια μαλακεια με τη τραπεζα μου και τα λεφτα θα επιστραφουν σε λιγες μερες τωρα μενει να περιμενω να προσπαθησω ξανα

badtrip

Active member
παιδια χρειαζομαι βοηθεια απο που ν αρχισω...τα κανα σαλατα!!!το λαθος ηταν εκει που μου γραφε states εκει τι βαζω?και κατι ακομα τα στοιχεια μου τα γραφω με ελληνικους χαρακτηρες η με λατινικους?

badtrip

Active member
όλα εντάξει Bad, κατάφερες να παραγγείλεις;

file eyxaristo gia to endiaferon sou!!!
ta lefta akoma den exoun mpei,prin ligo prospathisa na dokimasv kai mou leei (Your card has been declined, please use another card or payment method.)to provlima to vrika kati paizei m auto full AVS checking alla de xero ti einai ti na kano re bro th trelatho h apanthsh pou mouxan dosei einai ayth

..
gia fitise me an mporeis giati me ta agglika de vgazo akrh!!!:comfort:
thanks kai pali!!!

Last edited by a moderator:

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
τίποτε φιλε τι ευχαριστείς :)
όταν παραγγέλνεις μέσο πιστωτικής κάρτας, πρέπει η διεύθυνση αποστολής να είναι ίδια με την διεύθυνση
που είναι καταχωρημένη στην κάρτα..επίση πρέπει η τράπεζα σου να επιτρέπει αυτόν τον AVS έλεγχο.
Ένα από τα προαναφερθέντα δεν πλήρη τις προϋποθέσεις και για αυτόν τον λόγο δεν έγινε δεκτη η παραγγελια σου.
Εγώ θα σου πρότεινα να το κανεις μέσο ταχυδρομείου.

edit
έσβησα το mail που είχες αναρτήσει για αυτονόητους λόγους ;)

badtrip

Active member
τίποτε φιλε τι ευχαριστείς :)
όταν παραγγέλνεις μέσο πιστωτικής κάρτας, πρέπει η διεύθυνση αποστολής να είναι ίδια με την διεύθυνση
που είναι καταχωρημένη στην κάρτα..επίση πρέπει η τράπεζα σου να επιτρέπει αυτόν τον AVS έλεγχο.
Ένα από τα προαναφερθέντα δεν πλήρη τις προϋποθέσεις και για αυτόν τον λόγο δεν έγινε δεκτη η παραγγελια σου.
Εγώ θα σου πρότεινα να το κανεις μέσο ταχυδρομείου.

ta stoixeia einai xilia tis 1000% swsta ayto to avs den tha upostirizei!!ta lefta ta xasame h na perimeno ligo akoma?taxudromio ennoeis lefta se fakelo kai systhmeno etsi?esu m ayton ton tropo exeis paraggeiles ap aytous?

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
τα λεφτά σου δεν πρόκειται να τα χάσεις φιλαράκι, μην αγχώνεσαι καθόλου για αυτό, είναι θέμα ημερών..

δίνεις την παραγγελια και διαλέγεις σαν τρόπο πληρωμής by mail..αφού ολοκλήρωσης την παραγγελια
και σου καταχωρηθεί ο αριθμός παραγγελίας εκτυπώνεις την φόρμα παραγγελίας και την συμπληρώνεις..
βάζεις τα λεφτά μέσα στην διπλωμένη φόρμα παραγγελίας, διπλώνεις και κάνα δυο φύλλα A4 από πάνω..
τα βάζεις στο φάκελο και το στέλνεις συστημένο στην διεύθυνση που αναγράφεται στην φόρμα παραγγελίας.
μην ξεχάσεις να τους στείλεις και τα έξοδα αποστολής..ανά 4 πακετάκια, 5€ έξοδα αποστολής

badtrip

Active member
τα λεφτά σου δεν πρόκειται να τα χάσεις φιλαράκι, μην αγχώνεσαι καθόλου για αυτό, είναι θέμα ημερών..

δίνεις την παραγγελια και διαλέγεις σαν τρόπο πληρωμής by mail..αφού ολοκλήρωσης την παραγγελια
και σου καταχωρηθεί ο αριθμός παραγγελίας εκτυπώνεις την φόρμα παραγγελίας και την συμπληρώνεις..
βάζεις τα λεφτά μέσα στην διπλωμένη φόρμα παραγγελίας, διπλώνεις και κάνα δυο φιλα A4 από πάνω..
τα βάζεις στο φάκελο και το στέλνεις συστημένο στην διεύθυνση που αναγράφεται στην φόρμα παραγγελίας.
μην ξεχάσεις να τους στείλεις και τα έξοδα αποστολής..ανά 4 πακετάκια, 5€ έξοδα αποστολής

thanks file ayto tha kano k elpizo na pane ola ok!!!:thank you:

badtrip

Active member
hasi eixes dikio einai entaxei atoma simera elava thn paraggeleia mou ,+ doro 5 fem mandala safari mix !!episis kai apo taxythta se 3 meres hrthan sta xeria mou me liga logia ola comple!!

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
:) ήμουνα σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένος..άντε καλή σπορά τώρα και μονο τσούπρες!!

Latest posts

Latest posts