What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

προς moderators

FouDaS

Member
tjo
02-23-2014 11:02 AM ""tjo
φουντα φιλε μου θα σε παρακαλουσα να διαβασεις καλα τους κανονισμους του φορουμ.""

tjo μου εστειλες ένα μήνυμα σήμερα και ομολογώ οτι δεν καταλαβαίνω τον λόγο... έκανα κάτι που παραβίασε
τους κανονισμούς η σε όλους στέλνετε παρόμοια μηνύματα
εσεις οι moderator ? Γιατι αν έκανα κάτι δεν το κατάλαβα
και θελω να μου πεις τι παίχτηκε

Επηδει δεν μπορώ να στείλω απάντηση σε μήνυμα κάνω ενα ποστ εδω
παρακαλώ μην το σβήσετε μεχρι να διευθετηθεί το θεμα
ευχαριστω

tjo

life gardener
Veteran
αυτο που σου ειπα δεν περιεχει ουτε ειρωνεια,ουτε κατι μεμπτο
φιλε φουντα..αντιθετως σου προτεινα να κανεις αυτο που ολοι
πρεπει να κανουν και με πολυ ευγενικο τροπο..οχι δεν εκανες κατι και παρε το μηνυμα οπως εχει και καλο βραδυ.:tiphat:

# και μην ανοιγεις θρεντς για ψηλου πηδημα σε παρακαλω

FouDaS

Member
Νασε καλά φίλε, στην ζωή μου έχω μάθει με τις συζητήσεις να λύνω όλες τις παρεξηγήσεις
και επειδή έλαβα προσωπικό μήνυμα "να διαβάσω τους κανονισμούς" θεώρησα ότι κάπου
θα έσφαλα, ο τρόπος σου δεν ήταν προσβλητικός ούτε ειρωνικός (δεν νομίζω να έχω δώσει
αυτό το δικαίωμα άλλωστε) άπλα με ξάφνιασες και επειδή κάτι έλεγες για μερικούς
με διπλούς λογαριασμούς που κάνουν τις π$#$#@ς και διάφορα άλλες μ@#@#ς
είπα μπας και με πήρε καμιά μπάλα στα καλά καθούμενα.

έχω αρκετή εμπειρία και σαν administrator και moderator σε διάφορα φορουμς
δεν νομίζω να άνοιξα κάποιο λάθος θέμα σε λάθος κατηγορία ( 2 θέματα έχω άνοιξη)
1) Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ στην κατηγορία "Συζήτηση καλλιέργειας"
2) ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ στην κατηγορία "Καφενείο"

Δεν έχω διαβάσει τους κανονισμούς όπως είπα και πριν αλλά συνήθως
στην κατηγορία καφενείο ο καθένας μπορεί να άνοιξη διάφορα θέματα
για συζητήσει σχολιασμό κλπ, αν εδώ είναι για άλλο σκοπό η κατηγορία θέλω να το μάθω

Παντός να πω την αμαρτία μου με αποτρεπεις στο να ξανά ανοίξω
κάποιο αλλο θέμα εδώ μέσα.

Κάλο βράδυ να έχεις και εσύ φίλε, και θα σε συμβούλευα (αν μου το επιτρέπεις)
αν και δεν σε ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που μιλάς, πιστεύω ότι ήσουν
λίγο απότομος και επιθετικός στο θέμα για τα αστεράκια, εγώ συμφωνώ μαζί σου,
είναι μεγάλη βλακεία αυτό το πράγμα και ηλιθιότητα αν γίνετε εσκεμμένα

Άπλα ρε φίλε χαλαρά δεν είμαστε εδώ μέσα ούτε για να μαλώσουμε ούτε για να το
παίξουμε έξυπνη κλπ... θέλω να πιστεύω ότι είμαστε για την κοινή μας αγάπη
την ΦΟΥΝΤΙΤΣΑ μας!!!!

(πάλι έκθεση έγραψα ο άτιμος... όταν πεινώ βγαίνει από μέσα μου ο συγγραφέας!!

bazz

Member
Και εγω πηρα ενα μυνημα. Και δεν εχω καταλαβη τον λογο που μου εστειλε ο τζο κατι τετοιο?!
Διλαδη δεν μπορω να κανω ενα copy-paste ενος κειμενου?

<<tjo
φιλε σταματα να το παιζεις εξυπνος και να κανεις copy paste...>>

tjo

life gardener
Veteran
Νασε καλά φίλε, στην ζωή μου έχω μάθει με τις συζητήσεις να λύνω όλες τις παρεξηγήσεις
και επειδή έλαβα προσωπικό μήνυμα "να διαβάσω τους κανονισμούς" θεώρησα ότι κάπου
θα έσφαλα, ο τρόπος σου δεν ήταν προσβλητικός ούτε ειρωνικός (δεν νομίζω να έχω δώσει
αυτό το δικαίωμα άλλωστε) άπλα με ξάφνιασες και επειδή κάτι έλεγες για μερικούς
με διπλούς λογαριασμούς που κάνουν τις π$#$#@ς και διάφορα άλλες μ@#@#ς
είπα μπας και με πήρε καμιά μπάλα στα καλά καθούμενα.

έχω αρκετή εμπειρία και σαν administrator και moderator σε διάφορα φορουμς
δεν νομίζω να άνοιξα κάποιο λάθος θέμα σε λάθος κατηγορία ( 2 θέματα έχω άνοιξη)
1) Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ στην κατηγορία "Συζήτηση καλλιέργειας"
2) ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ στην κατηγορία "Καφενείο"

Δεν έχω διαβάσει τους κανονισμούς όπως είπα και πριν αλλά συνήθως
στην κατηγορία καφενείο ο καθένας μπορεί να άνοιξη διάφορα θέματα
για συζητήσει σχολιασμό κλπ, αν εδώ είναι για άλλο σκοπό η κατηγορία θέλω να το μάθω

Παντός να πω την αμαρτία μου με αποτρεπεις στο να ξανά ανοίξω
κάποιο αλλο θέμα εδώ μέσα.

Κάλο βράδυ να έχεις και εσύ φίλε, και θα σε συμβούλευα (αν μου το επιτρέπεις)
αν και δεν σε ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που μιλάς, πιστεύω ότι ήσουν
λίγο απότομος και επιθετικός στο θέμα για τα αστεράκια, εγώ συμφωνώ μαζί σου,
είναι μεγάλη βλακεία αυτό το πράγμα και ηλιθιότητα αν γίνετε εσκεμμένα

Άπλα ρε φίλε χαλαρά δεν είμαστε εδώ μέσα ούτε για να μαλώσουμε ούτε για να το
παίξουμε έξυπνη κλπ... θέλω να πιστεύω ότι είμαστε για την κοινή μας αγάπη
την ΦΟΥΝΤΙΤΣΑ μας!!!!

(πάλι έκθεση έγραψα ο άτιμος... όταν πεινώ βγαίνει από μέσα μου ο συγγραφέας!!

φιλαρακο ολα καλα...ναι,ημουνα επιθετικος με τ αστερακια
και θα ειμαι πο επιθετικος απο εδω και περα...
τουλαχιστον τα παλιοτερα μελη ξερουνε οτι δεν ασχολιομουνα
πολυ..πλεον γινεται χαμος απο σαβουρα και κατι πρεπει να γινει..
καλημερα
smile.gif

Και εγω πηρα ενα μυνημα. Και δεν εχω καταλαβη τον λογο που μου εστειλε ο τζο κατι τετοιο?!
Διλαδη δεν μπορω να κανω ενα copy-paste ενος κειμενου?

<<tjo
φιλε σταματα να το παιζεις εξυπνος και να κανεις copy paste...>>

τι δεν καταλαβες??θελεις ιδιαιτερη εξηγηση για να μη κανεις
copy paste..σου ειπε ποτε κανεις οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη
της αμαθειας??
ολοι θελουν να βοηθησουν καποιον ΑΛΛΑ το copy paste
δε βοηθαει φιλε..πολλα χρονια στα φορουμ και κατι ξερω..
εδω ,δεν εχουμε αναγκη απο παπαγαλακια αλλα απο ανθρωπους
που θ αφησουν το στιγμα τους πανω σ αυτο που λεγεται
καλλιεργεια..ή τουλαχιστον απο μελη πουδεν εχουνε
περισσια ετεροφωτη εξυπναδα..

tjo

life gardener
Veteran
παιδια οπως φερομαστε στο σπιτι μας-με σεβασμο-ετσι θα θελα
να αντιμετωπιζουμε και αυτον τον χωρο..

οποιος εχει προβλημα με ο,τιδιποτε να ξερει
οτι υπαρχει και λυση.. Μπορει να ειμαι ενιοτε αποτομος αλλα
με τετοιες καφριλες δεν την παλευω πλεον..και μετα απο το
φορουμ που εκλεισε, ΠΟΛΛΑ πρωην μελη του ειναι εδω,
βλεπω την διαφορα στην ποιοτητα των ποστ αλλα και στην γενικη
συμπεριφορα..αν ο καθενας -στα πλαισια της ελευθεριας λογου και γνωμης- ανοιγει ενα θρεντ και πεταει οποια π@παρι@ του ρχεται,
τοτε θα γινουμε ενα ατελειωτο καφενειο,χωρις ταξη και ταξινομημενα
αρχεια καλλιεργειας,..

..φουντα ωραιο το νημα που ανοιξες,θ αλλαξω το ονομα του και θα το γενικευσω αν δε σε πειραζει...:)

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
εξαρτάτε απο το πως το έχεις ρυθμίσει Αντουαν, πήγαινε My IC-->Your Profile (στο αριστερο μερος της σελιδας)-->Profile Privacy
και δες τι επιλογές έχεις στη διάθεσή σου
:joint:

ευχαριστώ τσιφ, το είχα τελικά ανοιχτό για όλους ,δε βαριέσαι, καλό παιδί να ΄ναι....

ganja3

Member
εγώ μάλλον δεν πείρα μήνυμα ..
αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ , μιά που είμαι και από τους μετανάστες του παλιού φόρουμ , λέω να πετάξω την π@π@ρι@ μου :biggrin:

ήμαστε σε ένα φόρουμ , με ψεύτικα ονόματα , πολεμώντας για τον άδικο νόμο του χόρτου ,. και μου μιλάτε για νόμους του φόρουμ ??

μου θυμίζετε έναν γείτονα που έχτισε ένα παράνομο( αυθαίρετο ) και δεν άφησε πρασιά για τον άλλον γείτονα ( με το αυθαίρετο ),.. και εκείνος είπε ,,,,αυτό είναι παράνομο κανονικά .έπρεπε να μου αφήσει 2 μέτρα κενό και όχι 1 .

δεν ήξερα ότι τα μισά μέλη εδώ μέσα , αντιμετωπίζονται σαν λαθρομετανάστες που είναι κάφροι χωρίς συμπεριφορά , αγράμματοι .
βασικά δεν ήξερα ότι υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που μπορεί να έχουν τέτοια άποψη γενικά .
ίσως δεν κατάλαβα το επίπεδο του φόρουμ ...αλλά σκέφτηκα Ελληνικό φόρουμ είναι Ελληνικά θα σκέφτονται .

tjo

life gardener
Veteran
ήμαστε σε ένα φόρουμ , με ψεύτικα ονόματα , πολεμώντας για τον άδικο νόμο του χόρτου ,. και μου μιλάτε για νόμους του φόρουμ ??

ΦΙΛΕ GANJA KAT ΑΡΧΗΝ ΔΕ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΤΙς ΕΜΠΕΙΡΙΕς ΜΑς ΕΔΩ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..ΑΝ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙς
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΟΥ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΝΟΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΝΟΜΟΥς,ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΗ ΛΕΞΗ *ΚΑΝΟΝΕς*..
ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ Μ ΑΥΤΟ,ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ...ΑΥΤΟ ΚΟΙΝΩς ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟς ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ
ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΙΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς:)

δεν ήξερα ότι τα μισά μέλη εδώ μέσα , αντιμετωπίζονται σαν λαθρομετανάστες που είναι κάφροι χωρίς συμπεριφορά , αγράμματοι .
βασικά δεν ήξερα ότι υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που μπορεί να έχουν τέτοια άποψη γενικά .
ίσως δεν κατάλαβα το επίπεδο του φόρουμ ...αλλά σκέφτηκα Ελληνικό φόρουμ είναι Ελληνικά θα σκέφτονται

ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΕς ΑΥΤΟ??ΟΧΙ,ΠΕς ΚΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΩ..
ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙς ΚΑΠΟΙΟΝ -ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ-ΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥς ΚΑΝΟΝΕς ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ..
ΧΜΜ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩς..ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟς
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ..ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ..
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ -ΟΠΩς ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο CROW KAI O GANJA HASI- EINAI ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΟΙ 3 ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥς ΚΑΝΟΝΕς 100%
ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥς ΙΔΙΟΥς ΜΑΣ ΤΟΥς ΕΑΥΤΟΥς...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕς , ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΕΝΑ
ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙ ΑΥΤΟ Δ Ε Ν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ,
ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛ*

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΠΕΧΘΕΙΑ..ΚΡΙΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙς ΤΟ ΣΩΣΤΟ..:tiphat:
.

ganja3

Member
καλά μην φωνάζεις .
καταρχάς ευχαριστώ για τον σεβασμό .
το όλο θέμα νομίζω είναι και προέκυψε από τον κανόνα το να μην κάνουμε διαφήμιση ,,.
πώς να ενημερώσεις και να ενημερωθείς , εάν δεν πεις και σου πουν ,..
όλοι ρωτάνε τι σπόρο να βάλουν και ποιός είναι ο μπρίντερ .. είναι διαφήμιση και από τον κανόνα δεν λέμε ούτε για σπόρια και φυτά ??
όλοι ρωτάνε για υδροπονικά και λιπάσματα ,, είναι κακή διαφήμιση να προτείνεις κοπριά ??
όλοι μιλάνε για τον Αλέγκρε και τον προτείνουν για ένα σωρό πράγματα που έφερε στην Ελλάδα και μπορούμε και εμείς που δεν έχουμε κάρτα και πρόσβαση στο ίντερνετ να πάμε και να τα αγοράσουμε .. είναι διαφήμιση ???
όλες οι σελίδες που κατεβαίνουν από το τι θέλεις να βρείς . είναι διαφήμιση ???

θα προτιμούσα να το ονομάζαμε ενημέρωση και να αφήναμε πίσω τους κανόνες .
θα προτιμούσα ο καθένας που θα μπορούσε να προτείνει κάτι καλό να μην χρειαζόταν να ανατρέξει στους κανόνες για να το κάνει ..
τώρα εάν αυτό καταντήσει το φόρουμ παιδική χαρά .. ε τι σκατά κακό έχουν οι παιδικές χαρές ??? όλο γέλια και ευτυχία είναι ..
βίβες και μην φωνάζεις τόσο θα ξενερώσεις στο τέλος
:tiphat:
:rtfo::smoke out:

καλημέρα μάγκες ! Νομίζω ότι οι περιορισμοί στο icmag αφορούν άλλες ιστοσελίδες που έχουν το ίδιο αντικείμενο [βλέπε rollitup,420,hightimes κτλ] και όχι εταιρείες που ασχολούνται με τα παραφερνάλια της καλλιέργειας[αλέγκρε, αστήρ,υπουργείο γεωργίας κ.ο.κ] .Εξάλλου,αν ψάξουμε και στα υπόλοιπα subforum του icmag, θα δούμε και άλλους πολλούς που παρουσιάζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τη δουλειά τους. Αν υπήρχε πρόβλημα ,νομίζω θα είχε ήδη "κοπεί" το προβληματικό πόστ...

panas1

Member
οπως λέει ο άγιος έχω καταλάβει και γω πως είναι..

δεν είναι τοσο η αναφορά σε άλλα "ανταγωνιστικά" φορουμ (πχ 420, hightimes κτλ) αφου είναι ήδη γνωστά
[γαμώ την ανταγωνιστικότητα μας... συνεργασία θέλουμε.. γιατι δυο φορουμ με κοινό σκοπό να είναι ανταγωνιστικά.. και οχι συνεργατικά? τεσπα]
δεν είναι λοιπόν τόσο η αναφορά αλλά πιο πολύ τα links προς αυτά για λόγους seo και search engine ranking
[σε κάποιες περιπτώσεις τίθεται και θέμα ασφαλείας των χρηστών λόγω των λινκς]

τώρα όσον αφορά λινκς ή αναφορά προς προιόντα ή εταιρίες... το ξένο γεμάτο είναι
και δε νομίζω οτι αντιτίθεται στα συμφέροντα του icmag αν πουμε οτι πήρα κάτι ωραίες υφασμάτινες γλάστρες απ το αλέγκρε ή οτι ο εξαερισμός είναι td-silent κτλ κτλ

γενικότερα χρειάζονται και αυτά που λέει ο τζο κ συμφωνώ
μπορείς να έχεις κάποιους 'κανόνες'
αλλά θα το πω κ γω αλλιώς όπως το πες απο νόμους -> κανόνες..

ας το πούμε συνεννόηση

συνεννόηση vs επικοινωνία

στην επικοινωνία δυο συστήματα ανταλλάσσουν μηνύματα (πληροφορίες).. το ένα μέρος στέλνει (επικοινωνεί) αυτό που θέλει χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα το λάβει ή πως το άλλο μέρος

στη συνεννόηση τα μέρη του συστήματος ανταλλάσσουν μηνύματα (πληροφορίες) έχοντας κοινό σκοπό την κατανόηση του μηνύματος (και οχι απλά παθητική συμμετοχή) με τη δημιουργία ενος κοινού χάρτη επικοινωνίας πλέον και την δημιουργία συνθηκών για την επίτευξη του σκοπού

στο πιο εξελιγμένο του μοντέλο λειτουργεί πέρα απο πλειοψηφίες και "δημοκρατίες"

ναι μπορούν όλοι να είναι ευχαριστημένοι.. το αντίθετο είναι μύθος και πεποίθηση που μας έχει περάσει

:puff puff pass:

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να έβλεπα ελληνικές εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στον τομέα μας
να υποστηρίζαν ενεργά την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί σαν Έλληνες να χτίσουμε μια
κοινότητα..ή μήπως να έλεγα τη δικιά μας οδό;

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε φιλοξενούμενοι σε έναν ιστοχώρο που μας δίνει τη δυνατότητα να
συνυπάρχουμε και να ανταλλάσσουμε πληροφορίες που αφορούν το αγαπημένο μας χόμπι.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτοί που μας φιλοξενούν έχουν κάνει τις επιλογές τους σχετικά με
το πως θέλουν να λειτουργεί ο ιστοχώρος τους, βάζοντας κάποιους κανόνες χρήσης.

Δεν ανάγκασε κανένας, κανέναν, να έρθει, ούτε να κάτσει, άμα δεν είναι διατεθειμένος να
σεβαστεί αυτούς τους κανόνες!

Απλά πράγματα..μη τα κάνουμε πολύπλοκα χωρίς λόγο :)

:smoke out: