Transfera-le! In ghivece mai mari, umpli spatiul extra cu turba si perlit 50/50 pt ca ai deja lutul in care stau..mi-am analizat situatia zilele astea si din pacate nu imi permit sa pun altele...pana pe weekend trebuie sa decid ce fac cu astea, le transfer sau nu. faptul ca ele au trait pana acum asa o sa le influenteze parcursul vietii dupa transfer ? daca se rupe un firicel sau doua din radacina planta moare ? :-/ atat de sebibila e situatia ?! poti fi amabil sa imi dai mai multe detalii despre ce inseamna acest transfer ? cum se procedeaza si ce se poate intampla dupa ? te rog frumos!sau oricine citeste acest mesaj...multumesc!
edit: sau poate ar mai fi o varianta sa le clonez?
Nu mai desfaci pamantul, le pui asa in mediu aerisit, vezi mai jos.
E bine sa uzi planta dar e si mai bine sa-i asiguri drenaj adik scurgerea surplusului de apa.
Perlitul are rol de aerisire - radacinilor le prieste oxigenul si ele stabilesc bud-ul!
Pune panoul la 50cm de varfuri (setat la 1/2), da-le nutes de grow si flower simultan + calmag full dose.
Repeta asta pana la un total de 3 ori cam intr-o sapt, nu te teme ca slabaturile dau coltzu' iar ce ramane e Hulk.
piramidon, in picaj, out...

l.e.
repeta doar udarea, transplantarea o faci odata si gata, d-aia-i zice ghiveciul final...