What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

primul in-auto-grow bluematic

anonimus

Member
Inaltimile alea poate sunt date in conditii bune sau chiar optime. Dar nu e motiv de bucurie, adica o planta de 1 m nu e mai buna neaparat decat una de 50 cm. E foarte poaibil sa fie lungite din cauza stresului sau a lipsei de lumina.

nu-s bucuros deloc din cauza aia ... ca mai bine imi faceau bud in loc de frunze si bete... o sa fac diferenta vara asta... pun cu alte becuri si o sa le vad si out.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu am niste radacini pastrate din care vreau sa fac un stashbox micut. S-ar putea sa se fi crapate putin de la uscare prea puternica, dar o sa vad eu cum le impart si finisez bucatile incat sa fie un plus si nu un minus acele crapaturi.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sau fumez un blunt si imi imaginez ca-i gata de fiecare data cand e nevoie, nu? :joint:
Mie imi place sa lucrez cu lemn natur.. :)

anonimus

Member
Salutari, n-am mai intrat decat sa mai citesc cateceva asa seara.
Fetele arata cam asa, una pare coapta iar doua parca mai au de stat. tricomii s-au albit, astept sa maroneasca din ei si nu-i mai dau apa.

anonimus

Member
is curios cu cat ramai uscat

:tiphat: :laughing: ... si eu is si mai curios, ca au 11 saptamani deja, si una am crescuto aproape degeaba(slaba rau), 2 cu lst si alte becuri, aia e cel mai potrivit la mine... la urmatorul... asta e. :laughing: ... bine e ca e ceva de fumat... m-am spart de vreo 2 ori... e buna, dar ma lasa cam repede... se mai imbuneste ea la cura :laughing:

anonimus

Member
Scoti scoti macar 0.75 gpw sau deja ai fumat prea mult din ele?

:laughing: Inca nu stiu cat scot ca inca nu aproximez cum trebuie pana nu le culeg...
Doua plante nu le-am atins deloc, iar dintr-a treia am luat cateva crengi de jos de la baza(aia fiind planta cea mai amarata si mai slaba dintre ele). As vrea sa scot 0,75 g/w, desi... dar sper...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nici noi nu avem repere sa ne dam seama de marimea buzilor si a plantelor, dar par cam goale plantele, ca din ce stiu aveai vreo 200 W. Nu par a fi 150 grame acolo, desi s-ar putea sa fie si sa nu imi dau seama din poze.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ba eu nu imi dau seama cat de mari is plantele. Ori mugurii.. dar daca o luam worst case scenario ar putea sa fie si vreo 30 grame. De aia si tind sa cred ca pozele nu arata corect dimensiunile. Ca la prima vedere arata ca si cum ar fi foarte putin bud.

anonimus

Member
am 200w si ceva marunt... plantele au la un metru... o sa-i fac poze la una cu un reper ceva... acum de aia am facut pozele la tricomi ca aia ma intereseaza ca va dati o parere cam in ce stagiu e inainte de cules sau de oprit apa. ultima data i-am dat apa chioara fara ingrasamant si am lasat-o vreo 2 zile pe sec mai mult ca de obicei. tricomii s-au albit, nu mai prea sunt transparenti si cand da primii inchisi la culoare deja gata cu apa... dupa cum m-am documentat.
Despre cantitate, ce sa zic ? asa dupa ochi:thinking:.... ca am umblat cu multa de asta ... zic ca ceva peste 50g... asa dupa ochi ... deci 0,25g/w ... ce iasa peste... este sarbatoare:laughing::smoker: ... as fi multumit ca nu a avut lipsuri vizibile de sanatate, de la hrana si pamant(ce se mai vede pe ele sunt atingeri de la becuri)... lumina a fost punctul meu slab (le schimb dupa ce pun rasadurile de legume)... o sa fie mai bine la urmatoarea tura, macar am mai invatat cateva lucruri importante. S-o duci la sfarsit, sanatoasa, fara pete pe ea e totusi bine fata de ce am vazut p-aici... am vazut si de alea faine din prima :tiphat:... asta e :tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nici pozele la tricomi nu le vad, dar is pe acolo multi pistili inca albi, drept urmare ar mai putea avea putin de stat. Mai mult de atat doar la microscop.

gganjaabwoy

Active member
eu unul dupa ce apar tricomii amber o mai tin 2 sapt...deci nu i-as taia apa direct la primi amber...ca plm...cam mult sa o tii atat fara apa

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai e o chestie ca sunt strainuri care in cateva zile de la primul amber sunt gata de recoltat si altele care stai 2 saptamani sa se faca 10% amber dupa ce o aparut primul tricom amber. Si atat pistilii cat si tricomii se pot face amber prematur daca plantei nu ii merge bine.
Acum, eu as vrea sa ma asigur ca tu te iei dupa tricomi si nu dupa pistili. Ca plantele alea, la cati pistili albi au nu as zice ca au nici macar 1% tricomi amber.

anonimus

Member
eu unul dupa ce apar tricomii amber o mai tin 2 sapt...deci nu i-as taia apa direct la primi amber...ca plm...cam mult sa o tii atat fara apa

chiar azi i-am pus apa... deci chiar daca apar maine sau poimaine si tot mai au doua saptamani, ca o data ii mai dau apa de cand apar amber-ii, si pe cand sa-i dau a doua oara cam la ... inca 7-8 zile dupa aia...(12-14-16 total)... o culeg. asa as vrea sa-mi iasa... dar pe una mi s-au uscat pistilii... vad eu ... mai intreb... mai citesc... :tiphat:

Latest posts

Latest posts