What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

primul in-auto-grow bluematic

anonimus

Member
alea seamana a 3 sapt de flower...deci mai ai vreo 7-8-9 saptamani pana recoltezi...(sper ca nu te gandesti sa recoltezi peste 2 sapt)

pai asa si este: exact trei saptamani de flower, nici patru. problema e ca astea sunt auto si ma gandeam ca se coace asa cum e, peste 3-4 saptamani. nu ma grabesc as mai scoate-o si la vara afara peste 4-5 luni doar sa-mi faca cat mai mult, numai ca fiind auto nu am eu cum sa o tin atata.......

gganjaabwoy

Active member
daca ai un balcon inchis , temp ii ok si nu te vad vecinii peste 3 sapt le poti pune si in geam...daca prinzi in geam ultravioletele de dimineata si faci grow sa functioneze intre orele ce le tii la geam...ai face ceva in plus...dar asta ar insemna ca in fiecare dim tu sa cari plantele la geam...plm...daca iti convine...daca nu ai inteles cum am zis sa faci pe scurt orele de "dormit" sa stea in geam...bine...daca ai avea si un lux metru sa masori intensitatea luminii de la geam atunci ai sti exact daca se merita sau nu.

ps:singura "chestie" speciala ce o are auto ii ca nu tine cont de fotoperioada...adica nu trebuie sa o "stimulezi" prin ciclul luminos(12/12) caci se stimuleaza singura...in rest tine de genetica care ai ales-o...

anonimus

Member
daca ai un balcon inchis , temp ii ok si nu te vad vecinii peste 3 sapt le poti pune si in geam...daca prinzi in geam ultravioletele de dimineata si faci grow sa functioneze intre orele ce le tii la geam...ai face ceva in plus...dar asta ar insemna ca in fiecare dim tu sa cari plantele la geam...plm...daca iti convine...daca nu ai inteles cum am zis sa faci pe scurt orele de "dormit" sa stea in geam...bine...daca ai avea si un lux metru sa masori intensitatea luminii de la geam atunci ai sti exact daca se merita sau nu.

ps:singura "chestie" speciala ce o are auto ii ca nu tine cont de fotoperioada...adica nu trebuie sa o "stimulezi" prin ciclul luminos(12/12) caci se stimuleaza singura...in rest tine de genetica care ai ales-o...

:tiphat: de vecini(vad cate un om la saptamana cand plec eu de aici, ca p-aici nu trec oameni iarna deloc) nu e problema, de la mine incepe off-grid pe bune :laughing:, plantele le pot tine si pe casa... problema e ca e frig rau sa le scot de unde le tin... doar le deranjez mai mult.
astea sunt datele plantei:
Flowering: 5-7 weeks
Harvest month: 8-9 weeks after sprouting
Genetic Background: Blueberry x Ruderalis
Type: Sa 10% In 60% Ru 30%
iti spune ceva ?
am bagat semintele la apa a 2 zi de craciun, ele au 8 saptamani din care 3 flower. ale mele au vegetat mai mult ca-s incepator, :wallbash:....... asta e. nu am nici lumenii care ar trebui la standard-ul lor afisat mai sus si o sa dureze flower-ul meu mai mult de 7 saptamani poate. deci, peste 4-5 poate o sa trebuiasca sa le culeg... nu ca as vrea, dar daca se schimba la culoare tricomii nu o sa am ce face.
problema si intrebarea mea e daca va face ceva bud urmatoarele saptamani pana o culeg :tiphat:

gganjaabwoy

Active member
pai daca nu ar face bud ce ai culege?...deci oricum va trebui sa o lasi pana va face bud...nu iti mai fixa o data...microscopu zice cand trebuie taiata.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Tricomii se schimba la culoare si cand conditiile de grow nu sunt potrivite. Si aia se poate intampla foarte devreme, nu inseamna ca e gata de cules.

K

katadyn

Ma gândeam sa zbor mâine cfl urile și sa I pun 3 leduri philips lumina rece 13 W echivalent 100 w fiecare..trebuia sa facă treaba ăsta mai de la început,da niciodată nu e târziu. Și scz anonimus k mam băgat peste topicul tău. :)dar când am sa scot de un cui am sa zic cius și ptr tine:))

anonimus

Member
au mai evoluat ceva, una chiar imi place... una mai putin si a treia si mai putin. cred ca si la recoltat ordinea va fi la fel. una s-a umplut de tricomi inclusiv pe crengi, una doar ceva tentative si una cred ca deloc... n-am prea avut timp de studiu aprofundat... vremea a fost buna si am mult de lucru.
vreo parare ?
mai se ingrasa oare ?... sau doar se va coace acum dupa ce au aparut tricomii ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si e bine ca au 8 saptamani.. dar.. 8 saptamani de la germinare sau 8 saptamani de flower?

anonimus

Member
Si e bine ca au 8 saptamani.. dar.. 8 saptamani de la germinare sau 8 saptamani de flower?

pe certificatul de nastere :laughing:... le-am bagat la apa a doua zi dupa craciun si in 4-5 zile au rasarit din pamant ... deci intre 8 si 9 saptamani cu totul... in flower au intrat pe rand incepand cu ziua 30-32 la 2-3 zile fiecare. fiind auto au intrat cam o saptamana mai tarziu ca am facut niste erori.