Salut ! Sunt nou in tainele growingului, nu am mai facut asta niciodata, sunt nou si in comunitatea voastra si as vrea sa ma apuc de treaba cam in 2 saptamani cand imi vine comanda. As vrea sa plantez outdoor, guerilla mai exact. Ideea e ca as vrea cateva sfaturi / indrumari, o sa incep sa postez poze si sa ofer mai multe detalii cand imi ajunge comanda ca vine din afara, din ce am citit pe aici nu este ok sa comand din tara.
O sa va las mai jos cateva informatii despre semnite, sol, nutrienti.
Semintele fast buds (autoflower).
Gorila Auto x2
Amnesia Auto x2
Gelato Auto x1
Pamant : Canna Terra Professional Plus 50 L, as cumpara 2-3 saci si pe langa as mai lua si perlit, 10 L per sac.
Nutrienti : 3L Bloom / 1 L veg
Ec metru
Ph 1 L up (organic)
Ph 1 L down (organic)
Ph metru adwa
Perlit o sa cumpar de la un magazin ceva ca sa amestec cu solul de la canna terra profesional plus.
Pretul ma ajunge cam 1500 lei sa zic.
(TOATA RECOLTA O SA FIE PENTRU CONSUM PROPRIU, NU VREAU SA VAND SURPLUS, NU DAU LA TOVARASI)
O sa va las mai jos cateva informatii despre semnite, sol, nutrienti.
Semintele fast buds (autoflower).
Gorila Auto x2
Amnesia Auto x2
Gelato Auto x1
Pamant : Canna Terra Professional Plus 50 L, as cumpara 2-3 saci si pe langa as mai lua si perlit, 10 L per sac.
Nutrienti : 3L Bloom / 1 L veg
Ec metru
Ph 1 L up (organic)
Ph 1 L down (organic)
Ph metru adwa
Perlit o sa cumpar de la un magazin ceva ca sa amestec cu solul de la canna terra profesional plus.
Pretul ma ajunge cam 1500 lei sa zic.
(TOATA RECOLTA O SA FIE PENTRU CONSUM PROPRIU, NU VREAU SA VAND SURPLUS, NU DAU LA TOVARASI)