What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pou einai ta Kalamatiana... Oeo!!!

salamandra

Member
Perimena na dw esto kai 1 Grow me kalamatiano(TM) :plant grow:edw mesa alla den to vlepw ore mages!?!

Pos kai ksefige afto? :smoke out:

Episeis den yparxei kai se kamia trapeza!!! Mipos telika einai mithos to "kalamatiano".:kos:

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
perimenoume edw kai kairo mia palio-grow-karabana na ksekinisei ena grow report me kalamatiano
alla mas exei sto perimene..isws, bori, yparxei periptwsi,endexomenos kai na to doume..he knows ;)

tjo

life gardener
Veteran
edo kai kairo psaxno na bro sporia pou na krataei i skoufia tous apo
ellada..mataia omos kathos kai filoi mou pou zoun sta perix kai stin eparxia exoun xasei kathe epafi me palia sporia kai ta ybridia despozoun pleon stoys kipous tοn...:tiphat:

A

ariston

ti egine me landrace elliniko? exo akousi oti to xalasan me pollination apo "cash crops" me ksenes ratses...

salamandra

Member
Haha, katalava Hasi... ante me to kalo kai otan niosei etimo to paidi giati krima einai na min exoume na diksoume kati toso paradosiako me toso kalo onoma!

tjo kai egw min nomizeis, poly tha eithela na evriska ekri me spori ntopio alla oi parees mou stin Ellada den asxolounte me to athlima. Exw akousei gia ena atomo apo to xorio tou grandpa alla ama to plisiaso ayto to atomo tha matheftei kai tha exoume klamata sto soi mou! :(

aristo gia Island of Crete isos na isxyei afto pou les alla sta orina xoria tis ypolipis Elladas prepei na einai akoma agno nomizo.

O

orfeas

Ιντικα ή Σατίβα ;

Ιντικα ή Σατίβα ;

Γνωρίζει κανείς τι από τα δύο είναι η καλαματιανή;

astrix

Member
den kserw an paizei kalamatiano alla auta einai sporos ellinikos kai einai 40 hmeron ta sigkekrimena septemvrh therizw :) agio xoma pou lene

Last edited:
O

orfeas

Εσύ λες ότι τα βλέπει πολύ ο ήλιος, αλλά εγώ βλέπω μεγάλα μεσογονάτια διαστήματα...

O

orfeas

Κάποιες ποικιλίες έχει μεγάλα μεσογονάτια, αλλά όταν δεν βλέπουν φως τραβούν τον ανήφορο για να το βρουν...

O

orfeas

Κάποιος εδώ μέσα έλεγε ότι σταμπάρισε κάτι, αλλά φαίνεται τον φάγανε τα υβρίδια της κόλασης:biggrin:

Latest posts

Latest posts