What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Polska na obczyznie,sekcja U.K.

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
Witam wszystkich serdecznie !

Wielu z nas siedzi na wyspach,jedni bo lubia,inni bo musza ale nie w tym jest sedno..

Jedni juz odpalaja setupy,inni planuja dopiero..

Dawajcie tu co moze sie przydac:
Sprawdzone growshopy,ciekawe linki,uwagi oraz wszystko co sie przyda Waszym zdaniem Polskim growerom w uk.

"z pozdrowieniami dla wszystkich tych co musieli wyjechac,z pozdrowieniami dla wszystkich tych co musieli zostac"

Peace

Ghonox

Member
"bezrobocie spada głąby, bo wszyscy młodzi już dawno skumali gdzie jest Londyn"
"Mój kraj to mnie zmusił żebym znów ogarniał funta"

Sam bym chętnie wyjechał, ale do Holandii, bo dość mam polski... Wielkie, obłudne gówno... Ale z drugiej strony, w Holandii czy gdziekolwiek za granicą nie mam przyszłości, a tu jakąś mam

G

Guest

@ghonox - przyszlosc to masz taka na jako sobie zapracujesz, nie ma znaczenia gdzie na swiecie

G

Guest

Ja to kocham Polske i wole mieszkac w Polsce niz nawet w Holandii bo wiadomo... zawsze swoj jezyk, swoja ziemia, swoje obyczaje heheeh :D

Ale moj stary mieszka w anglii i nie wykluczone ze kiedys do niego dolacze na co najmniej rok ;]

W Shieffield w Anglii (chyba tak sie pisze ^^), sa zajebiste sklepy ze sprzetem do indoora :D

peace!

Last edited:

Latest posts

Latest posts