What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pokazcie rodzicow swoich przyszlych dzieci

G

Guest

Chcialbym w tym miejscu zaprosic Was bracia do pokazania reszcie ojca i matki nasion, ktore wydadza Wasze Rosliny. Tworzylo by sie w ten sposob male polskie breeders forum :D Zapraszam takze do dyskusji na temat rozmnazania naszych pociech.
Ja niestety niczego ciekawego na razie nie pokaze, gdyz moje obydwie panienki zostana dziewicami az do smierci :D Taki los. :confused: Z drugiej strony osiagnalem w tym roku 100% fem wiec chyba powinienem sie cieszyc...

Plantator

Well-known member
Veteran
Siema grunwald, to bardzo dobry pomysł , ja robie mase nasion i chciał bym wiedzieć co wy robicie:]mam kilka spotów przeznaczonych całkowicie na ziarno , fotki zamieszcze w moim thredzie żeby tu nie zawalać zbyt duzo miejsca

pierwszy to nl męski zapyla oczywiście nl , lowrydera , kilka wczesnych roślinek KoM , hhxem , indica mix z sunchine , i emxchemoxhh chyba , bo już się troche gubie

drógi spot to jest męski hells angel który zapyla ha , im z sunchine , jednego mutanta z worka , następnego mutanta em x afgan (bardzo wczesny)

3 spot to bedzie jeden lr zapylony hells angelem

i w doniczce zapyle jeszcze lr pyłkiem od kobaji to bedzie g13xc99 ( ciekawe co z tego wyjdzie)

peace

G

Guest

siema :wave:

chcialem pokazac co ja robie w tym roku. tegoroczny breeder plan u mnie wyglada tak:

Lowryder - odmianka wszystkim dobrze znana. posiada AutoFlowering. gotowa do zbioru w 8-9 tygodni od posadzenia [przy sprzyjajacych warunkach :D] mozliwosc sadzenia nawet na Arktyce, lol [dane producenta]!!! zbiera sie kilka plonow w roku. mozna siac do polowy sierpnia bez obaw ze kwiatek nie dojrzeje. posiany kwiatek w kwietniu da swietny plon z duza moca i dobrym smakiem juz czerwcu. jednakze najlepiej siac go w czerwcu na najdluzsze dni w roku. indoor optymalny fotoperiod dla tego kompaktowego malucha to 18/6. wszystko czego potrzeba na polnocy naszego kraju i w gorach. wiec jak Ci pizga pol sezonu bierz sie za Lowryderka.

LR seeds

Durban x LR :bat: - o tym crossie nie trzeba duzo mowic patrzac na zdjecie ponizej. oto waszym oczom ukazuje sie 2metrowa damka durbanowskiego nasienia :D szybko na flo juz w lipcu widac formowanie kwiatow. gotowa pod koniec wrzesnia. niektore pheno przechodza w fiolet podczas procesu dojrzewania. naprawde super odmiana. polecam to ziolko

durbanowe geny

Durban x Lebanese :bat: - mam nadzieje ze sie uda, jesli tak to bedzie baardzo wczesna odmiana. zdjecia rogina pokazuja doskonale ze lebanese to szybka odmianka. Polsko szykuj sie wiec na duzo takich roslinek spuchlych juz w sierpniu. zdjec na razie nie ma. dostepne w galerii rogina [lebanese] u mnie [durbanowe planty]

pozdrawiam pes
:rasta:

Last edited:
G

Guest

:yummy: Lebanese x Durban - to moze byc rzeczywiscie hicior przyszlego roku. Dojrzewalnosc powinna wokol 100% sie krecic.
Z reszta Durban tez jest bardzo szybciutki, nie? Kiedy myslisz ze bedzie gotowy? Dobra robota Pes :respect:

G

Guest

pesio said:
durbanowe geny

Lebanese x Durban - mam nadzieje ze sie uda, jesli tak to bedzie baardzo wczesna odmiana. zdjecia rogina pokazuja doskonale ze lebanese to szybka odmianka. Polsko szykuj sie wiec na duzo takich roslinek spuchlych juz w sierpniu. zdjec na razie nie ma. dostepne w galerii rogina [lebanese] u mnie [durbanowe planty]
huhuhu to bedzie rakieta lebanese x durban :yummy: :D
pesiu zrobil bys dlamnie zdjecie najwiekszy top tego durbana w porownaniu z butelka 1,5 lub jakas 2 L? chcial bym miec porownanie jakie to jest wielkie :D
:respect:

Last edited:
G

Guest

obiecane zdjecie chlopaczki. madixx i fishu, ten ostatni to niecierpliwe rybsko jest :D:D:D a teraz przemoc :bat:<<fish bije pes'a LOL. kilka pesteczek durbana udalo mi sie dzis zebrac. ta odmianka rzadzi. nazwalem ja dss outdoor mix bo nie wiem co sposrod tego ja zapylilo [white russian czy tez sour diesel F2]

durban TOP

:bow:

pozdro pes
:wave:

Last edited:
G

gelowas

hoho, coz to za pinkne topisko masz chlopoku, hoho, taki fajny, ze chyba nawet twojemu staremu slinka cieknie ;)
mniejsza co zapylilo, bo oba strainy sa fajne :)

ps. dzis scialem twojego Big Brancha i sie suszy, w nast tyg nadam bobka, tego ostatniego bylo 0,5g dzis na dwoch zesmy spalili i powiem tak - kolega zero, mnie szybko puscilo, ogolnie - tak jak przewidywales szefie

G

Guest

no pes ladnie sie to prezetuje przy browarku :D
szybciutko sie wyrabia, jak myslisz za ile pierwsze zbiory?
jak widac durbana, lub w miare rozsadne krzyzowki z nim mozna polecic na sezon 07 :D
pozdrawiam

Latest posts

Latest posts