What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pestki na przyszły sezon

Status
Not open for further replies.

dlugi_as

New member
Chce juz zaczac zbierac rozne odmiany outdoorowych badz indoorowych odmian, w celu powiekszenia doswiadczenia w uprawie i hodowli gandy!! Mam juz mniej wiecej ustalony plan w glowie i mysle ze ktos mi pomoze. Moje eksperymenty chce zaczac w przyszlym sezonie outdoorowym. Miejscowki juz mam, mam idealne warunki ogolnie, tylko na przeszkodzie sa pestki, nie mam zamiaru kupowac wielu odmian z bankow nasion, licze na ogrodnikow, którym nic sie nie stanie jesli ubedzie im kilka nasionek !! Pokryje koszty wysylki, czyli wysle koperte ze znaczkiem!! Jezeli ktos bedzie tak mily, to prosze o PW

btw. W tym roku bede mial troche pestek HH z mojej uprawy, moge sie nimi wymienic!!

dlugi_as

New member
tak myslalem ze o tym napiszecie, po prostu wiecej czytam niz sie udzielam !! chyba juz cale forum przeczytalem, dzien w dzien tutaj siedze :) i nie tylko

Last edited:
G

Guest

DLugi as powiemci tak pewnie uda ci sie wymotacjakies pestki ale mysle ze takie topiki raczej ci niewiele w tympomogą ja jusz powiem szczerze mam wystarczajac nasion na prszysly out miedz innymi za sparwa HC który przybilmi gwozdzia swoja przesylką :) a tak bez obrazy pisanie tekstow w stylu ze liczysz na innych growero ze ci dadzą i ze nic sie neistanie jak imkilka ubedzie nie jets zbyt uprzejme ;/ przynajmniejw moim mniemaniu apozatym watpie zzeby ktos chcial od ciebie kase za przesylke jesli jusz poco ryzykowac za 2-3 zl

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
proszenie o pestki na otwartym forum jest tutaj niemile widziane.
nasiona nirvany mozna kupic za $15. od tego tutaj prawie wszyscy zaczynali,nawet ja.

proszenia o pestki tylko na PM. czy ktos ci wysle ,hmm moze na kogos sie kiedys trafi.
ale jak pokazesz ze chodujesz i sie dobze zapoznasz i cos pozytywnego dodasz do naszego forum,ktos napewno poda ci renke.

zamykam ten thread.

Last edited:
Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts