What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

pare pytan

G

Guest

skunk_one said:
siemanko , macie moze jakies doswiadzczenia z melasa albo zamglaczami ultradzwiekowymi??????

AAA ... doczego to słurzy :/

skunk_one

New member
melasy "angielskojezyczni" hodowcy uzywaja w celu polepszenia smaku zielskaa ,sa o tym nawet obszerne watki na ic ale sa zbyt obszerne dla mnie przeczytalem polowe zrozumialem 1/4,a z tymi zamglaczami to mi chodzilo o aero ktore od kilku dni chodzi mi po glowie

adehadee

Member
Dodam że miałem styczność z melasą.Dodaje się ją do zanęty jako zapach.Jest słodki. Występuje w postaci płynnej i chyba w proszku.
Może to nie o to chodzi... Ale czy istnieje jeszcze jakaś inna melasa?? :woohoo: Nie mam pojęcia

Pozdrawiam

skunk_one

New member
no wlasnie o nia chodzi ponioc zawiera jakies cukry ktore pomagaja roslinie , jest nawet faq poang nazywa sie soil sweeteners guide ale malo rozumiem, tymczasem czy ktos z was probowal uzywac foggera??? tzn ultradzwiekowego generatora pary, slyszalem ze ludzie maja problemy z utrzumaniem temperatury. rozkminiam wlasnie zrobic experymentalna uprawe z foggerem mysle ze bedzie to wygladalo tak
projektbj4.jpg