What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Παιδια καλησπερα..

Krusher

Active member
Παιδια καλησπερα..

Δεν ξερω που θα μπορουσε να τοποθετηθει αυτο το thread οποτε το ανεβαζω εδω...Θα ηθελα "λιγο εγωιστικο" να δω ποσα ενεργα μελη εχουμε.Οποτε οσοι δειτε το thread γραψτε οτι θελετε η στειλτε ενα κενο μηνυμα απλα για να δουμε πανω κατω ποσα μελη μπαινουν σε σχεδον ημερισια βαση.Ρε γαμωτο τοσοι ασχολουμαστε πιστευω πως αξιζει να γραφουμε στο forum αυτο αφου οι γνωσεις προερχονται απο ομοεθνης ειναι και πιο ευκολο να μας λυθουν οι αποριες και να γινουμε και μια "παρεα"...Αυτα απο εμενα,εγω προσωπικα μπαινω καθημερινα απλα δεν μπαινω τοσο στο ελληνικο φορουμ γιατι συνηθως δεν υπαρχει κατι καινουργιο.Καλο απογευμα σε ολους!

genika exei anoixei pleon kai ena allo elliniko forum sxetika me to xorto kai tin kalliergia alla kai genikotera tin koultoura tou, to opoio exei arketa megalyteri simmetoxi. an oi mods to epitrepoun borw na to grapsw an kai oi perissoteroi tha to xeroun idi.

to paron forum einai kapws pio "hardcore"

tjo

life gardener
Veteran
Δεν ξερω που θα μπορουσε να τοποθετηθει αυτο το thread οποτε το ανεβαζω εδω...Θα ηθελα "λιγο εγωιστικο" να δω ποσα ενεργα μελη εχουμε.Οποτε οσοι δειτε το thread γραψτε οτι θελετε η στειλτε ενα κενο μηνυμα απλα για να δουμε πανω κατω ποσα μελη μπαινουν σε σχεδον ημερισια βαση.Ρε γαμωτο τοσοι ασχολουμαστε πιστευω πως αξιζει να γραφουμε στο forum αυτο αφου οι γνωσεις προερχονται απο ομοεθνης ειναι και πιο ευκολο να μας λυθουν οι αποριες και να γινουμε και μια "παρεα"...Αυτα απο εμενα,εγω προσωπικα μπαινω καθημερινα απλα δεν μπαινω τοσο στο ελληνικο φορουμ γιατι συνηθως δεν υπαρχει κατι καινουργιο.Καλο απογευμα σε ολους!

kalispera:tiphat:
to na doume posa meli exei to forum den theoro oti einai egoistiko..ego blepo oti edo kai arketous mines-arxes kalokairiou-
to forum den exei tin summetoxi pou eixe..polla meli exoun diagrapsei to account toys kai alla meli logaroun me allo account.
ontos asxoloumaste polloi kai tha mporouse i elliniki koinotita
na boithithei mesa ap auto.
to elliniko to forum pou les einai entelos alli fasi..opos kai na xei
ego xeirokroto tetoiou eidous prospatheies,alla einai profanes
oti kapoios karponetai tin anegefalia toy ellina me to sugekrimeno
forum..ena forum prepei na einai pigi gnoseon,na emploutizetai sunexeia me nea pramata kai na einai -en merei- kapos asfales..

osoi diabasoun auto to post,asxolountai me grow kai exoun boithithei mesa ap ta ellinika forum opos auto i pio palia
to planetganja, as thinithoun pos ksekinisan kai as boithisoun
me tin seira toys neo kosmo na kanei ti mikri toy epanastasi
kalliergontas to agapimeno toy futo.

esu, Krusher exeis tipota na mas deikseis?? tha theles na kaneis
tin arxi?:)

Krusher

Active member
Λοιπον..χαρηκα που ειδα απαντησεις:)...Ειχα ποσταρει καποια στιγμη δυο καλλιεργειες που ειχα ξεκινησει,αλλα κατεληξαν στα σκουπιδια μετα απο τσακωμο με τον πατερα μου...xD,οποτε και δεν μπορεσα ποτε να το συνεχισω.Απο την αλλη ειχα ενα guerilla στο χωριο μου καθως και κανα δυο indoor που ασχολιομουν μονο εγω αλλα ο χωρος ηταν αλλων ατομων (λογω προβληματων με father)...Αυριο το μεσημερι που θα κατσω στο Pc που εχω το υλικο θα ανεβασω φωτογραφιες...Παντως απ οτι εχω καταλαβει το σπορ εχει αρχισει να γινεται πολυ δημοφιλες με αποτελεσμα να εχω και 5-6 ατομα που κανουν το ιδιο και γουσταρω που μιλαω με ατομα που εχουν παιδεια πανω σ αυτο που κανουν.Γιατι ας μην γελιομαστε κατι παραπανω απο το 85% των χρηστων κανναβης δεν εχουν ιδεα τι ειναι αυτο που κανουν σε σημειο να μην γνωρισουν ουτε τι φυτο ειναι ουτε ΤΙΠΟΤΑ.Καλα οι τσακωμοι στο οτι το skunk δεν ειναι χημικο ουτε πηρυνικο ουτε οτι το εχουν φερει οι εξωγηινοι δινουν και περνουν σε καθημερινη βαση...Αλλα συνηθως σε ακυρωνουν πολυ απλα με απαντησεις τυπου "Ναι ρε μαλακα χημικο ειναι αφου μου το ειπε ο φιλος μου ο Αρμαντο απο την πλατεια" και το συνεχιζουν λεγοντας "Ο Αρμαντο πινει χρονια ξερει απο αυτα"...Τες πα,εγραψα πολλα...περιμενω απαντησεις μπας και ζωντανεψουμε λιγο να γινουμε μια παρεα...Αντε καληνυχτες!!

Latest posts

Latest posts