What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

outdoor 2007

prosto.pl

Member
ello :) mam nadzieje ze ten sezon bedzie bardziej udany od ubieglego. Pare spotow mam juz przygotowanych, pozostalo mi jeszcze tylko przeniesc tam ziemie ktora mam zamiar rozmieszac z obornikiem i przesadzic roslinki.
W tym roku zaopatrzylem sie min. w
3x shaman z dutch-passion
3x maroc z femaleseeds
4x Northern Light
5x [Early Misty x Hollands Hope] x Northern Light
5x Durban x C99
Wrzuce pare fotek poznbiej jak dorwe aparat od ziomka :)

pozdr

Last edited:

rberciol

Member
prosto.pl said:
ello :) mam nadzieje ze ten sezon bedzie bardziej udany od ubieglego. Pare spotow mam juz przygotowanych, pozostalo mi jeszcze tylko przeniesc tam ziemie ktora mam zamiar rozmieszac z obornikiem i przesadzic roslinki.
W tym roku zaopatrzylem sie min. w
3x shaman z dutch-passion
3x maroc z femaleseeds
4x Northern Light
5x [Early Misty x Hollands Hope] x Northern Light
5x Durban x C99
Wrzuce pare fotek poznbiej jak dorwe aparat od ziomka :)

pozdr

:chin: Ten durban x c99 mógłby być ciekawy

prosto.pl

Member
rberciol said:
:chin: Ten durban x c99 mógłby być ciekawy

zasadzilem pare sztuk tego durbana, tylko wszystkie roslinki mi sie pomieszaly i polowa nie wierm jakie to odmiany :)
na spotach mam juz 6 roslinek (foty ze spota zapodam pozniej) i dzis do ziemi trafi 4x em x hh x nl i 4x schrom x bs f2,

kilka fot roslinek ktore czekaja jeszcze na wysadzenie

tutaj dziwne zjawisko z 1 nasionka wyrosly 2 kielki i 2 roslinki :)

Last edited:

prosto.pl

Member
eloo:) wczoraj zakupilem w ogrodniczym ten produkt na slimaki, wydaje mi sie ze bedzie kiepskiej jakosci wiec jak tylko slimakol sie pojawi w sklepie to odrazu go zakupie :)

pare fotek ze spota, roslinki wygladaja troche mizernie dlatego ze dluga trase nioslem je w plecaku i sie troche powyginaly, ale nic sie im nie stalo zlego :) 2 dni i beda wygladac elegancko

ziemie mieszalem z obornikiem(kazdy chyba wie ocb:)) + perylit

dzis moze zapodam jakies fotki plantow ktore mam na prywatnym terenie i nic im tam nie grozi :) dzis tez moze wybiore sie4 przesadzic reszte malenstw :))

pozdr

Last edited:

prosto.pl

Member
rberciol said:
ten srodek na slimaki wyglada tak samo jak slimakol ;)
ale nie dziala tak samo, na opakowaniu pisze ze dziala do paru godzin, wczoraj jak testowalem to na slimaku to przez 5 min nic mu sie nie dzialo a dluzej nie chcialo mi sie pa3c na efekt jaki wywoluje ten produkt:)

E: fotki z prywatnego terenu :))

Last edited:

kfjatek

Member
no,no.. elegancko ;] powodzenia ci życze ;]
ja też musze sie wreszcie sprężyc i porobić se spoty i posadzić roslinki...
ale mi sie niechce :p widze ze ty tu masz juz spore rosliny, a ja musze
dopiero kopać dołki :p ale myśle ze w sobote sie zabiore ;]
pozdro.

[ps. musze se jakoś ponabijać posty do 50!! ;] ]

Last edited:
G

Guest

Ładnie idą. Zwłaszcza te na 1 fotce (co to za odmiana?). Reszta też niebawem pewnie z kopyta ruszy...
Pozdro1410

prosto.pl

Member
ta reszta dlatego tak wolno idzie bo byly przesadzone z 10 dni temu i od tego czasu w ogole ich nie podlewalem, dopiero wczoraj je podlaleml - skleroza ;) a na tej 1 fotce jest EM x HH x NL i durban x C99 o ile mi sie odmiany nioe pomieszaly :) dzisiaj jeszcze wysadzam 6 malych drzewek min. schrom x bs f2 i em x hh x nl

baku

Member
no widzę że ładnie ci idzie rośliny zdrowiutkie i bardzo szybko puszczają nowe warstwy liści.

co to za odmianka która jest u ciebie na prywatnym terenie ??

prosto.pl

Member
ema ema :) na tym prywatnym spocie wiem na 100% ze jest Shaman z DP a druga roslinka to albo maroc albo easy sativa, wlasnie wczoraj tam bylem i o to fotki :)

Last edited:

57fun

Member
Gicior ci rosna, w jakim wieku je wysadzales..? bo moje mialy w 2 tyg na parapecie takie wielkości i takie juz do ziemi prosto.pl :] poszly.

franzPL

Member
ja na kwitnienie polecam pk 13/14 mozna kupic na hydroonline za nie duze pieniadze litr chyba niecałe 30zł z przesyłka

prosto.pl

Member
baku said:
prosto.pl - coś na kwitnienie dla roślinek zakupujesz czy bez nawozów będziesz dawał radę?
na kwitnienie mam juz zakupiony nawoz Terra Flores firmy Canna zakupilem go na cannabis.fr.pl :)