What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

OUT2007 by UNILITE

UNILITE

Member
:wave: :joint:

w tym roku hoduje: shaman,nl,emxhhxnl,emxchemoxhhxnl,komxnl,ak48xafghani,ha,imxha,rsxv,bubleberryxafghani,lowryder,msxsh,pasion1, crosy z lr :yummy:

lowryder

lewo emxhhxnl z prawej akxafghani

bubleberryxafghani

calosc

fotki z 15.06
sory za slabe fotki

Last edited:
G

Guest

unlite super roślinki czy wszycho masz posadzone w jednym miejscu

UNILITE

Member
dzieki BGW

caps nie wszytko na jednym miejscu

fotki z 17.06
kobitka ak48xafghani choruje co jej dolega??

pasion lekki mutant chyba chce zaczac budowac kwiaty troche za wczesnie...
sam niewiem

od lewej pasion (mutant) lezaca ak48xafghani po prawej mniejsze to nl

wsadzilem kilka paleczek nawozowych do dolka

asdf dzieki, oby dobrze sie skonczylo :)

pomozcie mi z ta chora panienka chcem ja jak najszybciej z tego wyleczyc, zeby nie odbilo sie to na plonie

Last edited:

tomato

Member
Veteran
UNILITE said:
:chin: o co chodzi? :chin:
UNLITE, jemu chodzi o to ze uzyles slowa hoduje a nie uprawiam... :nanana:
a tak na marginesie to ciekawe masz odmiany, daja calkiem ladnie :D mam nadzieje ze ta ak48xafghani sie wylize, bo zapowiada sie mocna sztuka !!!
powodzenia !!!

UNILITE

Member
aaa no to sory uprawiam :D
no wlasnie mam nadzieje ze ktos mi pomoze z tym ak...

jak robie nasiona i to jest hodowanie to i troche hoduje ;)))

low ryder na nasiona troche zaniedbany przez bieganie za outem, troche sie przypalil od swietlowki, na dniach leci na dwor
troche zjebalem z nim ale cos tam kulek bedzie...

dolne liscie i wsumie gorne tez krzycza "daj azotu" zaraz mu poleje bo zmarnial strasznie ostatnio, wogule o nim zapomnialem

Last edited:
G

Guest

Zajebiste suczki. Kiedy je posadziłeś i kiedy je na spota wysadziłeś ?

UNILITE

Member
dzieki smoku, niektore sadzilem w polowie maja nie ktore pod koniec, te wieksze przed wysadzeniem siedzialy 2-3 tygodnie w boxie
pzdr :wave:

rastaman

Member
no widze ladnie ladnie to idzie, na jesien bedzie co zbierac ;) a i lowryderki niedlugo beda gotowe :joint:
emxchemoxhhxnl to nie czasem cross Plantatora ? :chin:

UNILITE said:

Przyczyn takiego stanu moze byc kilka:
1. Najprawdopodobniej jest to niedobór żelaza spowodowany zablokowaniem jego wchłaniania przez dodanie zbyt duzej ilości dolomitu (pH skoczy za bardzo do gory).
2. Możliwe ze to reakcja w druga strone, czyli brak magnezu co moze byc wynikiem zbyt kwaśnej gleby (obornik zakwasza ziemie).
3. Malo prawdopodobne ale mozliwe przenawozenie azotem amonowym (tez blokuje wchłanianie magnezu) albo nadmiar wapnia (biohumusem popalilem sobie male Low Ryderki).

Piewsze, co zrob to kup jakies mierniki pH i sprawdz je.
1. Jak zasadowe to dodaj jakiegos zakwaszacza.
2. Jak wyjdzie kwaśne to dodaj dolomitu.
3. Jak pH jest w normie (5,5-6,5) to przelej obficie czysta woda.

Powodzenia w stawianiu diagnozy :)

Pozdro :rasta:

las91

New member
eloo

mozna wiedziec gdzie kupiles odmiane ak48 x afghani ???

tez posiadam takowa w growboxie jest na 2tygodniu flo po 5tyg. vega.

elooo

UNILITE

Member
rastaman łoł dzieki za odpowiedz, bylem w aptece po takie papierki do ph, ale w moim miescie kobieta nawet o takim czyms nie slyszala...
nie mam jak sprawdzic ph...

i co zrobic?? :chin:

prosto.pl

Member
mniaaam smakowicie wygladaja te LR'y, reszta tez pieknie sie prezentuje, ta "calosc" bedzie sie zajebiscie prezentowac jesienia:)

pozdro

adehadee

Member
Naprawde nieźle to wygląda :eek: Życzę Tobie udanej misji..... Masz wszystko w jednym miejscu.... :respect: POwodzenia

Last edited:
G

Guest

Hehe, fajnie sie Tobie krzaczy w ogrodku, UNILITE. Fajnie wyglada spot, ale radze Ci juz zapobiegac plesni, bo widac, ze miejscowa podatna.

Byle do jesieni :joint: