What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

one hitters

ganesh5000

Member
אהלן חברים,
בהמשך לשרשור הקודם שפתחתי וצרכים שעולים במהלך הדרך,

לא מעניין אותי כמות, לא מכרתי וגם לא אמכור לעולם, הכל לראש ולבריאות.. מעניין אותי רק איכות.

איכות - סטלה מפילה, ראש אחד שניים וזהו. כמובן בהמשכים לאורך היום, אבל יש כאלה זנים, אני יודע כי טעמתי אותם. לצערי לא תמיד ידעתי מה אני טועם.

יש לי שאקזילה (הכלאה של טריין רייק עם משהו שאני לא זוכר עכשיו) של סאני שאני מבסוט עליו מאוד אבל לא נשארו כמעט זרעים ומזה לעשות סלקציה לאמא זה בעיה והוא גם עם זמן פריחה ארוך יחסית - 11 שבועות פלוס.
יש לי שורליין של דביל'ס הארבסט שאם הוא יהיה כמו מה שטעמתי בחו"ל, אני מסודר. אבל שום דבר לא בטוח, ויש הרבה דברים לא ברורים סביב הזן הזה, המקור הלך לאיבוד כנראה וזו הכלאה עם זן סגול, ועד שלא אנסה לא אדע מה יש לי ביד

יש למון סקאנק, של די.אנ.איי ולא של גרין האוס, אז אני לא יכול להעזר בניסיון של החברה כאן.. למרות שאני מבין שהוא יותר סטיבה וזה פחות מה שאני מחפש.

בקיצור, אשמח להמלצות על -

1. אינדיקה, כבדה, מפילה ברמות קשות, עם סבילות גבוהה עדיפות לזמן פריחה קלאסי של חודשיים פחות או יותר
אבל זה פחות חשוב, אם הזן שווה את זמן ההמתנה הנוסף.

אם מישהו ניסה או עישן סנסי סטאר אשמח לדעת. ממה שקראתי זה פחות או יותר מה שאני מחפש, אבל אני למוד ניסיון והבטחות של ברידרים זה דבר אחד והמציאות..
אין לי בעיה להביא טריין רייק, אני לא מחפש זנים "חדשים" או אקזוטיים למיניהם.. אבל יש את הזנים האלה לכמה ברידרים, אז אני לא יודע תכלס על מי ללכת.
חשבתי גם בכיוון של שארק ברט' (גרייט ווייט שארק רק של מדיסין מן).. או ווייט ריינו, למרות שהפעם האחרונה שטעמתי אותם היתה לפני יותר מעשור, ואז הם הפילו אותי כמו שהווייט ווידו הפילה אותי. בטיול האחרון ניסיתי ווייט וידו ונאדה, כמו לעשן סיגריה, אז אני לא יודע כמה הזנים האלה כבר חזקים למעשן כבד.

2. המלצה להייז/ סטיבה שממש, אבל ממש מעיפה, שוב, סטלן כבד, אני צריך זן ממש חזק.

3. זן רפואי עם אחוז סי.בי.די גבוה לצורך הכנת שמן.
לא נפרט כאן את הסיבה הרפואית, אבל כל עזרה תתקבל בהרבה תודה ואהבה :)
צ'ילום של באבל-האש ביתי (כי זה מה יש ועדיין זה מעיף ת'תחת) יעלה לאוויר לכבוד העונים עם ברכה הודית מקורית

שיהיה אחלה של שבוע :tiphat:

Last edited:

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
למון סקאנק שלדיאנאיי יכול להיות חזק בטירוף.
יש הרבה זנים מתאימים אבל בשביל למצוא משהו ממש טוב לרוב צריך הרבה סלקציה.

וברכה הודית- אני עושה לך ב5 יורו פחות!

ganesh5000

Member
יש ברכות ויש ברכות פונזי.. חוץ מזה שלי בחינם :)
מן הסתם אני אנסה את הזנים שאצלי, לא סתם הבאתי אותם.
הלמון סקאנק יכול להתאים בקטע של הסטיבה שאני מחפש. הזרעים נקביים, ככה שאין יותר מדי ממה לעשות סלקציה, כולה שלישייה. אבל הם עושים עבודה טובה מהניסיון שלי איתם, אז אני מקווה ליפול על אחת טובה שתעמוד בסטנדרטים שלי.

אם יש לך המלצה על אינדיקה חזקה שתפיל אותך גם בימינו אנו, אני אשמח לשמוע. אני מניח שאם היא תפיל אותך, אני לא אהיה הרחק מאחור ליפול גם כן.. :)

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
יש טונות... אבל זה יותר תלוי בקאט מבזן.
יש סופר סקאנק שיכול לשלוח אותי ויש סופר סקאנק שאני לא מרגיש.

וייט ריינו מכיל כמה פנוטיפים שולחים אחושרמוטה בקטע של אינדיקה.

isranabis

Active member
Veteran
אני תמיד ממליץ על סאטורי של מנדלה
הבעיה שהרבה מגדלים בעולם מכירים את זה
והזרעים תמיד עפים מהר כי הם מעולים ולא יקרים
יש לי עדיין כמה זרעים בודדים שמורים כמו זהב
אני מתכוון להכין פמנייז של פנוטייפ מסויים
אבל יקח זמן עד שאני אגדל
עד אז אני ממליץ לכולם על סאטורי של מנדלה
לדעתי אחד מהזנים הטובים בעולם
חבר שלי הוציא קילו מצמח אחד
הבן אדם מגדל מתחיל שלא מבין כלום
הוציא חומר של ראש אחד וביי ביי ללה לה לנד
אין הרבה חומרים שעומדים על יד סאטורי
כל הפנוטייפ שלו טובים
אבל יש אחד שמביא זרמים ממש כמו אקסטזי
היבול תמיד גבוה מאוד בכל הפנוטייפ
מי שינסה לא יתאכזב
תקראו מה שמנדלה כותבים על סאטורי
ומניסיון שיש לי מעל 20 מחזורים אינדור ואאוטדור
אני חותם על כל מילה ואפילו חושב שהם מצטנעים
יש לי ניסיון מעל 30 שנה עם אינספור של זנים
שמדובר בזרעים סאטורי אצלי מקום ראשון

ganesh5000

Member
ישרא!!! טוב לראותך חופשי ומאושר.. ברוך שובך.
הסאטורי אצלי ברשימות עוד מהפעם הראשונה שהמלצת על הזן הזה,
אבל לצערי כמו שאמרת יש בעיה להשיג את הזרעים, ובכלל יש בעיה עם הברידר, יצאו להפסקה של שנה ממה שהבנתי, לא ברור בדיוק מה הולך שם. מה גם שאני לא מאלה שמזמינים בדואר, מה שמצמצם לי את היכולת להשיג אותם, אבל אם יזדמן לי למצוא בהחלט אביא עשירייה ונחפש את האחת המיוחדת.

פונז, אני מסכים איתך ומבין את מה שאתה אומר לגמרי, יצאו לי כבר פנוטיפים שונים של אותו זן, ובהחלט יש הבדל גם בסטלות ביניהם.
ועדיין, יש זנים שבמהות שלהם נמכרים כעדינים יותר, ויש כאלה שנמכרים כחזקים/מפילים יותר, בפוטנציה, כמו טריין רייק שכשמו כן הוא... הוא גם ברשימה :)
את אלה אני מחפש..
ווייט ריינו בהחלט זכור לי לטובה, אבל עברו הרבה שנים.. צריך לנסות אותו שוב ולראות כמה הוא משפיע עלי
מת כבר לעוף לטיול קטן יא אללה

isranabis

Active member
Veteran
יש סאטורי בחנויות בספרד
יש בהיפרסמיילס
וגם בגרין פארט
ספרד זה המקום לקאנביס באירופה
כל התעשייה שם כי מבחינת החוק
ספרד יותר טובה מהולנד

ganesh5000

Member
יש רק בעיה אחת - ספרד לא מעניינת אותי כמו הולנד, עניין של טעם אבל אני לא פוסל במידה ותהיה הזדמנות לדיל טוב

בכל אופן אפשר להשיג אותם ברחבי אירופה, זה רק שאלה של להיות שם.
אני מאמין שבשנתיים הקרובות אני אשים ידי על שקית של סאטורי.
תודה :)

Latest posts

Latest posts