ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
בכל סוגי הסמים כולל הרואין וקוקאין תמיד אנשים טוענים שהחומר של פעם היה יותר טוב,שזה לא נכון לפי כל המדידות של החומר הפעיל שנתפס על ידי המשטרה,הדבר היחידי שהיה יותר נקי בעבר זה אנחנו!!!פעם כל טיפה השפיעה עלינו הרבה יותר בגלל שעדיין לא פיתחנו את הסבילות שיש לנו היום,גם בזמן הזה מי שמתחיל לעשן יגיד בעוד 10 שנים שהחומר של פעם היה משהו מיוחד .היום הקאנביס רק הולך ומשתפר ,המידע נגיש לכל אחד ולא רק המידע הכתוב גם המידע המצולם זמין לכל מי שרוצה, לפני עידן האינטרנט לקח לי כמה שנים כדי להבין שהיום המתקצר אחראי לפריחה והיו לא מעט מגדלים בהודו ונפאל שלא ידעו את זה עד יום מותם והם גידלו במישקל שלנו כמו שאומרים,חרשתי את הודו ונפאל בחיפוש אחר שמן ורק לאחר 3 שנים מצאתי מישהו שמוכר שמן רק שהיה צריך לתת לו 1000 דולר מראש ולחכות חודש עד שיכינו את קילו השמן בימים שמחיר קילו חשיש נפאלי הכי משובח עלה 160 דולר זה היה באמצע שנות השמונים ,היום כל ילד מכין שמן עם צינור פלסטיק וגז מציתים וזה בגלל הידע הזמין שלא היה בימים ההם בקיצור היום הכל יותר טוב רק אנחנו יותר זקנים [כל אחד וגילו]ואין מה להתרפק על העבר ולחפש את יום האתמול כי אף פעם לא נמצא אותו היום וגם לא מחר,בקיצור כל הסמים של היום הם יותר טובים!!! בקאנביס הגיעו עם גידולי האינדור לכמויות טי הייץ סי שפעם אפילו לא חלמו עליהם ואם מישהו יודע מה זה דאב וכל כלי העישון שלא היו קיימים לפני עשר שנים די התעייפתי מקווה ששיכנעתי ואם לא זכותכם להחזיק בדעה אחרת אפילו שהיא לא נכונה זה בסדר
חבל שלא הבנתה אותי חבר..
התכוונתי למשו אחר,
אחוזי טיאסי זה לא הדבר היחיד שמעניין אותי..
ולא לא התכוונתי לשאר הקאנאביודים שנמצאים בצמח..
Mexican Haze - אמיתי האחוזי טאיאסי שלו נמוכים יחסית
ויש אותו באיזה כפר במקסיקו שהם שומרים על הגנטיקה שלו טוב טוב
אני מקווה שאתה מבין לאיפה אני חותר
הייז זה זן שפותח בשנות ה70 בארצות הברית על ידי האחים הייז שעשו הכלאה של מספר סטיבות טרופיות ,רוב המעשנים רק שמעו על הייז כי זה זן קשה לגידול עם פריחה ארוכה ויבול דל אז ככה מי שכבר יש לו הייז לא מחלק אותו ,יש מעט אנשים שמגדלים הייז וברוב המיקרים הוא משמש להכלאות,יש לו גם בעיה של הרמפרודייט ,אם בא לך לגדל הייז תנסה משהו של סם סקנקמן או ההולנדי המעופף אבל לא את הייז של נירוונה שיצא לי אחלה של צמחים אבל כולם היו אינדיקה,גם שמוצאים הייז אורגינל צריך מזל למצוא את הפנוטייפ המתאים כי בגלל כל הבעיות שיש עם הגידול שלו הוא לא יציב כי לא עבדו עליו מספיק יש היום הייז לא רע למונשיין שיש לו חברת זרעים בשם ראר דאנקנס עם הסידרה של גוסט טריין הייז ועוד כמה הכלאות מוצלחות מאוד של הייז כנס לפורום שלו איפה שכל הברידרים הוא אחד עם תוצאות טובות מאוד
פיקאסו,בשביל למצוא גנטיקות לא נגועות אתה צריך או לחקור את החברות ולראות כמה הן אמינות לגבי מאיפה הן מביאות את הגנטיקה שלהן
או שתלך בעצמך לטיול בהרים של כל מדינה שתרצה למצוא בה את הגנטיקה המקורית
בפועל אני מאמין שיהיה קשה מאוד למצוא גנטיקות כמו פעם
למרות שאם תראה סרטים של strain hunters
אתה תראה כמה שדות שם שמצליחים לשמור על אותו גנטיקה סיבוב אחרי סיבוב
למי שמעוניין הם הוציאו וידאו אחרון מדהים
עם כל הירידות על הגנטיקה שלהם
מישהו בה להם בספרד בתחרות ואמר להם שהוא מגדל כמה דונמים של הירוק שלו
כמה דונמיייייים
ואתה יכול לראות בדיוק עד כמה מדהים הגנטיקה ומאיפה זה בה
זה מדהים לראות
בכל מקרה פיקאסו אני מקווה שעזרתי קצת
לי אישית אין מקורות מיוחדים ואני גם פחות מתעקש לחפש זנים של העבר
יש היום טונה של זנים מדהימים עם תכונות מדהימות שאפשר לשמר,הבעיה היא שלרוב רוצים גיוון
רק חלק נשארים עם משהו אחד ולא זזים