What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

OG Polish Team

baltazar

Member
hi próbuje skmininić starą ekipę wiecie ten niezapomniany klimat z og niektórzy z nas się dopiero co pokazali a inni już tu byli już tu od początku więc wpisujcie stare pseuda i co robicie może macie kontakty do reszty żeby wpadła na ic po rozpadzie og duża liczba przepadła nie udzielają się na żadnych forach a więc słuch po nich zaginą

pozdrawiam

baltazar

1337grower

Active member
Witam siedziałem na OG bardzo dlugo, lecz jako obserwator , podobnie zresztą jest tutaj hehe:) a od ciebie baltazar dostałem pierwsze w życiu podarowane i za friko sionka hehe pamietam byly 3 opcje do wyboru...ja wybralem sweet roxanna x bagseed hehe...super wtedy było na OG ale nie bede pisał jak mi przykro bo to nic nie zmieni...:):) co do starej ekipy , mysle ,ze dosc duzo tutaj jest osob tylko na innych nickach z OG albo nie są zarejestrowani ale napewno wiedzą o tym miejscu , ahh mój stary nick jest niewazny , w ogole sie nie udzielalem z 15 postów miałem hehe i napewno nie zostalem zapamietany ,ale tak dla mnie lepiej .super ,ze trafiłeś tutaj i bedziesz sie udzielal , z przyjemnoscia bede sledzil twoje poczynania w chodowaniu wielkich i sexi szczytów:D jak sledzilem na OG hehe:) pozdrawiam !!!:)

Last edited:

Giet

Member
Baku$ sie melduje ;p
uwielbiałem gapić sie na oblepione topki teraz podziwiam tutaj ale tam był jakiś lepszy klimat
ej jak wypuszczą tego typa to og wróci? tyle infa tam było i opisów odmian;(

G

Guest

Ja byłem dr_crank_seed. Uprawę którą pokazywałem na OG skradli mi przed żniwami...

A co do klimatu tam i tu... dla mnie ICMag staje się coraz bardziej zbliżony do Overgrow :headbange

pozdro1410

Last edited:

baku

Member
zgłaszam sie i ja przez długi czas przeglądałem to kompendium wiedzy i dużo sie z niego nauczyłem :D

pzdro dla wszystkich OG userów :rasta:

LDV

Active member
Witam wszystkich overgrowerów!

LeonardoDaVinci też tu jest hehehe

znany też jeszcze wcześniej na og pod innym owocowym nickiem którego nie podaje ze względów bezpieczeństwa ;)

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
yeah u know me!

Leonardo,Twoj stary nick kojazy mi sie z Twoim starym avatarem;)pozdro

Peace

Azzzzzz

Member
Veteran
To ja tez sie dolacze, na OG dolaczylem kilka miechow przed zamknieciem, klimacik byl, male grono - ale najbardziej tamto forum cenilem za jakasc i ilosc wiedzy... rip

Plantator

Well-known member
Veteran
To ja tez sie dolacze, na OG dolaczylem kilka miechow przed zamknieciem, klimacik byl, male grono - ale najbardziej tamto forum cenilem za jakasc i ilosc wiedzy... rip

ja dokładnie tak samo , trochę pooglądałem og i zamkneli :[

baltazar

Member
postarajmy się żeby ten klimat powrócił to wszystko zależy od nas a mi się wydaje że powróci już niebawem :)

pozdrawiam baltazar

Tonny

Member
Yyy, szkoda ze ja nie znałem owego forum.
po waszych opowieściach widze ze duzo straciłem o_O
klimat... itp,
szkoda,

G

Guest

Pewnego dnia przez przypadek wpadłem na stronę OG, poprzeglądałem trochę i tak mnie wciągnęło, że siedziałem i czytałem prawie 24h... Na drugi dzień, kiedy próbowałem odwiedzić stronę ponownie już się nie dało...
To było naprawdę rozwinięte miejsce pełne informacji. Ale nie ma co, ICMag także stał się potężną skarbnicą wiedzy, wręcz nawet przerósł Overgrow.

urban

Active member
Buffalo said:
wręcz nawet przerósł Overgrow.
buhaha
Ic co najwyzej przejol czesc rozbitkow z OG, ale to i tak niebedzie nigdy to samo co OG...

To i ja tutaj sie melduje :headbange
Baltazar widze ze jednak zalozyles temat o ktorym gadalismy na czacie K+ hehe

Last edited:

LDV

Active member
ICMag także stał się potężną skarbnicą wiedzy, wręcz nawet przerósł Overgrow.

stary na OG były wątki wręcz naukowe w których były takie rozkminy jakich by się NASA nie powstydziło.
Jak by OG działało to nie zdziwłbym się gdyby wkońcu ktoś zaczoł kombinować tam genetycznie z konopiami.

No ale cóż :)
Tutaj bunkrów nie ma ale też jest zajebiście :D

W związku z tym że zrobiłem troche offtopa chciałbym nawiązać do wcześniejszego posta Leptosomy :)
I dobrze Ci się Lepto kojarzy hehehe ale już po sezonie ;)
Mi Twój zawsze się kojarzył z grami RPG Fantasy a najbardziej z cRPG Baldurs Gate Cienie Amn :p