ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Roznice bedziesz mial w tym TYLKO ze bedziesz wiedzial z jaka dokladnoscia podgrzewasz material (w digital z dokladnoscia do 1C), ja zdecydowalem sie na wersje klasyk, bo i tak staram sie podgrzewac w max temperaturze ok (240C)... roznica w cenie nie jest az taka duza w proporcji do samej ceny tego urzadzonka, ktore szczerze moge wszystkim polecic !!!
Podłączyłem wg Twojego schematu i nadal nie świeci... Statecznik działa bo się grzeje i brzęczy, jednak na mostku między nim a starterem nie ma napięcia ( nie wiem czy powinno być? ). No i na wyjściu też go nie ma.
Więc tak... Kondensator jest do bani. Gdy odłączam go od zasilania, napięcie w kilka sec spada do 27μV. Podłączyłem układ bez niego jednak dalej nic. Zmierzyłem napięcie na "2" i niestety jest tylko 170mV. Statecznik robi się ciepły po ok 3 min od włączenia. Wcześniej jak był jeszcze dobry też się szybko grzał dlatego napisałem że działa.
witamwitam, siemasiema! Znalazłem ostatnio troche ciastek, więc jeśli ktoś byłby chętny to z chęcią się podzielę
e: chodzi o ciasteczka wypiekane w zajebistym piekarniku kumpla- polecam!
Witam! czy zna ktos może dobry sklep online lub zwykly w UK z calym osprzetem do uprawy, jeżeli miałby to być stacjonarny to najlepiej w okolicach cheltenham (nawet londyn może być). żeby nie robić niepotrzebnych reklam to prosilbym o PM
PS.
a moze ktos ma jakies 400/600W albo namiocik na zbyciu w UK