ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
zdjęcie przedstawia produkt z rośłiny z donicy 35l na moim bagnie. rośliny porosły malutkie, mam zbyt wysokie ph bagnistej wody które podlewam, gdy się połapałem było już za późno na ratunek. produktu mało ale pierwsza klasa - donice koksuje nawozami canna terra flores i pk 13/14.
spoty z roślinami bezpośrednio w ziemi nie koksuje drogimi nawozami. praktycznie ich nie podlewam w późniejszych fazach. przygotowuje ziemie przed sezonem z dolomitem i azofoską - to im w zupełności wystarcza na cały długi weg,
początkiem lipca polecam podsypać siarczanem potasu i superfosfat
i rosną potwory 2-3m
jeśli się uda to w następnym sezonie do przygotowania gleby chciałbym dodać słomę...
Dawkuje 'na oko'
Matka ziemia potrafi dużo wybaczyć. jeśli na opakowaniu są napisane dawki przez producenta to stosujcie się do roślin najbardziej podobnych do konopi - np pomidory.
Takiego, że wchodzisz i wybierasz to chyba nie ma... tylko online. Nawet Gypsy ma swój Seedboutique sklep w Holandii. Czasami mają pestki w smart shopach ale nie wiem czy chcesz to sadzić... lepiej coś pewnego przez net zamówić niż ryzykować stare/chujowe nasiona jakie możesz po takich punktach dostać.
Witam,
A jak tak z innej beczki. Zdarza się Wam może taka sytuacje że gdy po ostrej imprezie, syto zakrapianej wódką, zapalicie weed to potem rano nie ma kaca ?
Witam,
A jak tak z innej beczki. Zdarza się Wam może taka sytuacje że gdy po ostrej imprezie, syto zakrapianej wódką, zapalicie weed to potem rano nie ma kaca ?
Drugą sprawą są papierosy które znacznie go pogłebiają (ochydne poranne uczucie kiedy najarasz sie tytoniu jak skunks na melanzu), głównie przez to rzucilem palenie
ja to czy palilem papierosy czy nie (niepale 3 lata) to itak kac byl jest i bedzie, jedynie trening prowadzi do wzrostu tolerancji na ten wirujacy zamul
W kwietniu wybieram się do Krakowa na kawalerskie .
Może ktoś może polecić jakieś kluby bądz inne atrakcje tego miasta.Z góry wieklike dzięki.
Jeżeli ktoś jest z Krakowa to pisać PM.Będe pewnie potrzebował pomocy w załatwoeniu czegoś na kaszel.Pozdro.
7-12 sierpnia br. jest największe psychedeliczne party w europie, w miasteczku Dádpuszta na Węgrzech. Jeśli się ktoś zdecyduje wybrać to może spotkamy się na miejscu...