ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
είναι ελαφρώς καλύτερος από τον προηγούμενο.Το θέμα είναι βέβαια και τι "εντολές" έχουν οι χωροφύλακες για τους ελέγχους εδώ και εκεί [δρόμοι, μαγαζιά κτλ]και φυσικά την ανοχή τους σε κάθε είδους ρουφιανιλίκι που θα μπορούσε να τους στείλει στο σπίτι του καθένα μας...
Σαφώς είναι ελαφρώς καλύτερος, αλλά πάλι σε τρέχουν. Επίσης μετά από αυτές τις τροποποιήσεις ίσως έκλεισε προς το παρόν το θέμα νομοθεσία ναρκωτικών για τον "νομοθέτη" και θα παραμείνουμε με το υπάρχον καθεστώς για χροοοονια......φτου!
αδερφια με δεσανε κατηγορουμε για κατοχη,χρηση,καλιεργεια και εμπορια(δεν εσπρωχνα).Τα ευρηματα ειναι 300γρ ακ47 σε 7 συσκευασιες(5σακουλες και 2 βαζα),ζυγαρια μαγειρικης(ακριβειας γραψανε),24 βαζα αδεια,80περιπου σακουλακια Ζιπ αδεια,φουλ καλιεργητικος εξοπλισμος αξιας λιγο πολυ 2000ευρω,800ευρω(ο μισθος μου)επισης κατασχεθηκε το αυτοκινητο μου αν και δεν εβρεθη τιποτα και 2 κινητα τηλεφωνα.εχω μερικες μερες που αποφυλακιστηκα και ηδη πληρωσα 3 χηνες μεχρι στιγμης και αυτα με δανεικα.ειμαι ξενερωμενος στο φουλ παλικαρια μου η καλιεργεια και η χρηση εχει τελειωσει για μενα να προσεχετε σε οτι κανετε και με ποιους πινετε.πως το βλεπετε ειμαι για μεσα?
Αυτά είναι κακά χαμπέρια φίλε!Ελπίζω να έχεις καλό δικηγόρο ! Εάν μπορέσεις να αποδείξεις ότι ήταν για προσωπική χρήση ,έχει καλώς. Μπορείς να πεις στο δικαστήριο ότι την κάνναβη την χρησιμοποιείς μόνο σε μαγειρικές συνταγές και ως εκ τούτου χρειάζεσαι μεγαλύτερες ποσότητες από όσες απαιτεί η συμβατική χρήση[κάπνισμα].Για να σε κατηγορήσουν για εμπορία , θα πρέπει να υπάρχει το εν λόγω αδίκημα,κάποιος ,κάτι που να αποδεικνύει ότι έσπρωχνες... Τι να πω ρε φίλε, καλά ξετελέματα,καλή δύναμη!
υγ.δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μπεις μέσα. Το θέμα είναι το μητρώο σου, έχεις καμιά παλιότερη ιστορία?
Να πω ότι λυπάμαι θα είναι κλισέ!
Όμως, ο μόνος που γνωρίζει (από μας εδώ μέσα) γιατί σε δέσανε είσαι εσύ!
Για τη κοινότητα (την όποια τέλος πάντων) αυτό που έχει χρηστική σημασία είναι να γνωρίζει τι οδήγησε εκεί, κι αυτό δε μας το λες...
Το αν θα μπεις μέσα, αυτό θα σου το έχει ήδη σίγουρα πει ο δικηγόρος σου...
Μεταδίδεις τη "φρίκη" σου στους νέους, εντελώς αψυχολόγητα, ή μήπως όχι...
Τα ευρηματα ειναι 300γρ ακ47 σε 7 συσκευασιες(5σακουλες και 2 βαζα),ζυγαρια μαγειρικης(ακριβειας γραψανε),24 βαζα αδεια,80περιπου σακουλακια Ζιπ nai re file den esproxnes tpt aplos ixes 300g kai mia zigaria gia na zigizis tis dosis sou???????
ti na pw gmst
erotisi tin zigaria magirikis (pou einai to 99% apo aftes pou poulane akribias) ti tin i8eles????
ευχαριστω παιδια..
το μητρωο μου ειναι καθαρο δεν εχω ουτε κληση απο τροχαια.μενω επαρχια και πρωτη φορα βρισκουν εσωτερικη καλιεργεια και φαινομε ελεφαντας εδω ρε παιδια.ο δικηγορος με λεει 50-50,αναλογος ποιον δικαστη θα πετυχουμε αμα ειναι το κονε του εκει και κατι μπουρδες.ανωνυμη καταγγελια εγινε μου ειπαν αλλα δεν υπαρχει καποιος ο οποιος να πει εγω το πηρα απο αυτον γιατι δεν εδινα σε κανεναν,εχω στα υποψην εναν παλιο συμαθητη που καναμε παρεα παλιοτερα(ρουφιανος τους)δεν ειμαι ακομη σιγουρος ομως..δεν εχω βγαλει ουτε ευρω απο χορτο και γενικα ναρκωτικα ουτε μυγα πειραζω και γενικα δεν προκαλω φιλοι μου.σπιτι χορτο βολτα με το σκυλο σπιτι χορτο,3 χρονια αυτη ειναι η ζωη μου ολη και στη δουλεια μου (στρατιωτικος)παντα αψογος,τη ζυγαρια την ειχα κυριως για μαγειρικους λογους σικ μποη καθως ειδικοτητα μου ειναι μαγειρας και μαγειρευω καθημερινα στο σπιτι.ορφεα αν σου μεταδωσα κατι τετοιο με συγχωρεις παρα πολυ.εγω θελω απλα να προσεχετε αλανια.δεν το περιμενα απο πουθενα αυτο γιατι εκανα πολλες θυσιες και προσεχα παρα πολυ παρολα αυτα για ενα μαλακισμενο που δεν εχω παρε δωσε εδω και χρονια τον ηπια...