What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Am sa mai studiez problema cu intrerupatorul! Si nu neaparat 100 pot pune si mai mult 150w si spatiu 45cm x 55cm x 1,50cm pentru o indica auto care acolo scrie ca la IN atinge 60 cm out 90cm eu zic ca ajunge! Acum nu mam hotarat inca ce culori voi folosi! Mam gandit sa le combin! Ex 5 alb cald 5alb rece si 5 alb neutru! Ce parere aveti?Mersi!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu as lua 12 becuri si as face pe 2 nivele, pentru ca nu ai ce face cu inaltimea aia. Ba chiar poti poti sa faci 3 nivele, adica inca unul pentru veg, cu 2-4 becuri. Si as merge pe daylight, alb neutru, ori warm. Nu prea e nevoie de amestec cu cool white.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Am sa mai studiez problema cu intrerupatorul! Si nu neaparat 100 pot pune si mai mult 150w si spatiu 45cm x 55cm x 1,50cm pentru o indica auto care acolo scrie ca la IN atinge 60 cm out 90cm eu zic ca ajunge! Acum nu mam hotarat inca ce culori voi folosi! Mam gandit sa le combin! Ex 5 alb cald 5alb rece si 5 alb neutru! Ce parere aveti?Mersi!

Alb neutru, toate, daca gasesti.
Ma bag si eu la idei: ia si tu un modul din ala comandabil prin internet, de pe smartphone, care sa cupleze un releu. Il pui in paralel cu intrerupatorul si... gata: dai si tu un sms la un amic imediat cum iesi pe usa. :tiphat:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Asi vrea sa fac ceva de genul cum avea ganjaboy 3 randuri de cate 5 becuri! 5 in spate 5 in mijloc si 5 in fata toate lipite pe un Schelet dreptunghiular care sa il pot regla la inaltimea dorita! Pot sa le cumpar pe toate neutru dar acum am doar unul warm white de 10w unul de 10w cool white si unul de 14w neutru, urmeaza sa le cumpar treptat! Am masurat temperatura la o distanta de 25 cm si e in jurul de 32 de grade celsius! Ca ventilatie am vreo 5 ventilatoare de pc! Sper sa fie destul daca nu voi face un upgrade pe parcurs! Credeti ca cele neutre vor face treaba mai bine? Mersi explo si jtm!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
tu ori ai becuri foarte proaste care fac mai multa caldura decat lumina, ori.. e prea cald unde ai boxul. eu as putea sa tin toate ledurile mele, peste 1000W in 2mp cu niste coolere de pc si tot nu ar ajung temperatura in box la 32C. cu un extractor de 80W subturat pe la 45W am max 26 de grade cu ledurile setate la 80-90% din intensitatea maxima. mi se pare enorm cu 3 leduri sa ai peste 30 grade, mai ales ca spatiul e inalt si are unde sa se duca caldura.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Pai sa rectificam! Mult mai rau leam pus pe jos pe toate trei in fata lor am pus o cutie de carton de care am rezemat termomettul! Leam lasat vreo ora sa arda si cand mam uitat era cam 30-32 grade! Bine ca inca nu am cumparat toate becurile! Ma gandeam sa le incerc si pe cele cu dulie GU10 poate sunt mai eficiente! Si sunt si mai mici!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Nu trebuie balast! Am o lampa pe hol care am cumparat becuri led GU10 dar dezavantajul este ca sunt de putere mica 5-6-7w ! La fel ca si cele E27 au balastul si igniterul incorporat!

cristocel420

Active member
Mai am jumate de viata , si tot falit is noroc ca am ganja ca de nu eram tare depresiv si ca nu am copii ca vad o gramada de lume care de abea trage de pe o zi pe alta nu se pot intretine nici pe ei dar ei au mai facut si 2,3copiii vai de steaua lor,chiar si prieteni. Mai au si curajul sa ma intrebe ca io nuuuu?hahaha,cum pula mea sa ma intrebi asa ceva cand imi ceri bani imprumut ca nu are ce manca ala micu.Nu are nimeni mai multe milioane de euro sa-mi de-a si mie unu sau o jumate ?MUIE guvernu'

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
De la ce te-ai luat cristocele ?? E plină lumea de asemenea specimene !!! Sunt sătul de ei până peste cap! Au câte un salariu de mizerie si stau pe capul părinților mai aduce acasă și prietena sa o țină soacrasa pe mâncare și mai face si doi copii si daca prostul merge la muncă să facă bani ,ea fiind acasă se plictisește si umblă după p##a ! Dar uneori și-o mai fac si cu mâna lor!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si cu un mil sau juma de mil ce faci nene?
ca totul e scump si nu poti traii pe banii aia prea multi ani.

Last edited:

cristocel420

Active member
de la lumea asta nebuna m-a luat Vosi,dar azi ii iert..haha investim Exploziv,mai incercam desi cu alte investitii am dat chics suntem optimisti in continuare.La multi ani ninjalailor,sa traiti!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
de la lumea asta nebuna m-a luat Vosi,dar azi ii iert..haha investim Exploziv,mai incercam desi cu alte investitii am dat chics suntem optimisti in continuare.La multi ani ninjalailor,sa traiti!

Pai da si mie niste idei de investitie man.
La multi ani tuturor drogatilor!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
La multi ani tuturor!!! Sa intrați în noul an cu multe bucurii , bani mulți , sănătate multă, si sparti maxim! Si sa va aducă anul nou multă iarbă și borcane pline de iarbă să nu mai cumparati de la dilarul de la colț de stradă! La multi ani spartilor!!!

eska

Member
LA multzean la toti drogatii !!!
vapupa fratili vostru de frunza :joint:

sper ca v-ati pregatit cum se cuvine pentru revelion, adica ati facut baie, da?
:biggrin::tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu am facut doar dush! E bine sau am gresit tare?
Dar ma revansez cu 3 blunturi si 21 de cuie, pregatite de 2-3 sapt si tinute la humidor ca sa fie bine, sa nu fie rau! Asa sper sa va fie bine la toti!