What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cum mai merge bai baieti? V-ati pus pe hibermare cu sacii de iarba de la out? Ca vad ca mai sunt 3 insi activi pe forum, se posteaza de cateva ori pe sapt maxim, pe chat nu mai vine nimeni, parca nu v-ar mai place iarba. V-ati dat pe legale? :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ati vazut mai nou ce trend de cacat umbla prin US si pe net, blunt-uri rulate in petale de trandafir, cica te duci cauti trandafiri crescuti bio fara pesticide, iei petalele , le pui la cuptor la o temperatura medie timp de vreo 20-30sec asa sa se mai intareasca putin, apoi faci cum faci si rulezi....

Deja mi se pare snobism, dar o forma d-aia mai retardata mai mai preistorica, in loc sa gasim noi metode sa fumam fara sa pierdem mai deloc material ca este stiut ca practic arderea si inhalarea via jointuri mai ales blunt-uri, se pierde cel mai mult material, si sa gasim metode cat mai putin daunatoare, ca practic nu e bine sa fumezi multa foaie, fie ea lasata asa si ne albita si ne tratata si chiar daca sunt foite de la RAW si alta firma care folosete doar hemp, tot sunt daunatoare in timp.

Dar in fine, ce sa la ceri la copii amercani plini de bani cu parinti snobi la fel ca ei, ar fuma si din cacat daca incepe unu p-acolo sa faca asta, si e cool, atata inteligenta au stonerii de acolo, majoritatea sunt mai prosti ca noaptea :D

iarba devine incet incet mainstream si nu mai e nevoie de economie. ca pana la urma.. ce diferenta este intre a fuma 3-400 gr si a fuma 600g pe an? conteaza mai mult sa nu simti ca esti stramtorat si sa faci ceea ce simti.. (parerea mea) ca de murit de plamani poti sa mori si respirand aer poluat de masini si fabrici, sa nu mai zic daca cumva si lucrezi intr-o fabrica de aia din romania unde ar trebui sa porti masca obligatoriu si seful nu iti pune la dispozitie masca si tu mori ca prostu' cu 20 de ani mai devreme pentru ca a trebuit sa muncesti acolo pe 300-400 euro pe luna cativa ani din lipsa de alte variante. sau seful iti da masca si tu nu o porti pentru ca nu arati la fel de cool.. etc.

SandalE

Member
Sper sa nu ma confundati cu sandel, semanam la nume, dar nu.

Am aterizat pe meleaguri spaniole si nu am mai fumat atatea strainuri si "mort de revista" de ceva ani buni ! Asa ca am intrat in cercetari si planificari, am loc de vreo 5-6 auto, pentru inceput, asa ca activitate de iarna.

Care mai planuieste ceva ? Sau cum spune explo, stati cu sacii sub pat si nu va ganditi decat la primavara :))

plm

Member
Eu nu mai pot sa misc nimic momentan desi mi-as dori din tot sufletul... ma mut in alt oras cu job-ul si cu tot, noroc ca mai am ceva material, dar se cam duc borcanele.... insa sa vad cum imi permit circumstantele si poate ma apuc de un microgrow :D

La voi cum mai merge?

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
pana la primavara vanez seminte moka. mai am cateva borcane de bud. am avut plante mici dar recolta a fost ok si la cat de ocupat sunt nu fumez atat de mult. cred ca am sa fiu ok pana la urmatoarea recolta. daca tine vremea cu mine bag un micro indoor auto sa am ceva fresh pana cand e ok sa trec la outdoor.

SandalE

Member
Eu ma tot zbat sa gasesc timp pentru "master plan". Stiti ca niciodata nu iasa cum planuiesti, asa ca improvizatul pe drum e singura soltie ... sper sa iasa bine pana la final.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Salutare flacai! Am reusit sa o conving pe femeie si imi aproba sa fac un indoor dar cu anumite conditii! Acelea ar fi un boox de 45x55x150 , si la lumina am zis leduri! 100w 120w cred ca e destul pentru spatiul acesta! Numai ca mia zis din start cat nu suntem acasa acele becuri nu se vor aprinde! Si asta se va intampla o data pe luna! Stau si ma gandesc ca daca stau fara lumina o zi sa nu se faca herma! Credeti ca o sa treaca cu bine peste acele momente? Ca am sa le scot la geam dar eu voi avea noaptea becurile aprinse! Si pe deasupra mai sunt si auto femenizate! Orice sfat e bine venit multumesc anticipat!! Si un craciun fericit tuturor si sarbatori fericite cu multe growuri reusite si multe fumuri si borcane pline!

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai bine schimbi femeia. Sau te impusti. Prea multe limitari vis a vi de spatiu, si mai adaugi si una idioata legata de a nu lasa lumina aprinsa cand nu esti acasa + ca stie si femeia de grow.
Cam complicat. Oare merita sa te agiti pentru cateva zeci de grame? Nu stiu ce sa zic..
Dar, daca ma intrebi pe mine eu ori n-as face nimic, ori as face growul in alta parte, ori i-as zice la femeie ca nu merge lumina cand nu e acasa, si mi-as vedea de treaba, ca oricum nu stie ea care e treaba. Ii poti pune si un intrerupator fake care "sa stinga lumina". Si va fi cea mai multumita. Mai ales daca ii pui intrerupator se ala cu led incorporat ca sa si vada ca se stinge ceva. :muahaha:
Hai, Paste Fericit!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Omule, tu poti sa ii dai inainte, daca consideri ca asta e cea mai buna varianta si iti asumi riscul de a fi la mana femeii.
Din experienta mea si din auzite pe la diversi colegi ce au mai fost pe aici pe forum.. majoritatea povestilor de genul asta nu se termina bine.
Oricum, care e ideea din spatele povestii aleaia cu opritul luminii? Voi cand plecati de acasa scoateti si frigiderul si tot din priza? Funny shit! :joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Decat la out "fail " mai bine la mana femei! O data pe luna plecam de acasa si ea nu vrea sa lase luminile aprinse ca e frica sa nu ia foc! Eu am sa ii dau bataie asa! Daca am norocul sa se hermafrodeasca voi avea de munca! Voi sta cu ochi pe ele si am sa rup fiecare saculeti de polen inainte de a se deschide! Acum cu d-zeu inainte! Ms baieti!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai studiaza problema cu intrerupatorul fake. dupa ce ca o sa ai doar 100w, macar sa nu le si stresezi. Toata lumea ar trebui sa fie multumita asa.