What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

SandalE

Member
Caterinca, ai gustat berea de iarba ? Sunt curios de ea !

Explo, ce internet mobil recomanzi in spania ? Cu conexiune buna, preplatit sa nu ma leg cu abonamente.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu am din tara, si ma pot lega pe orice retea fara limita. Abonament facut pe numele la o matusa, si aia e.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Nu că nu m-am uitat deloc! Și am fost la început abia își pusese lucrurile în funcțiune deci nu avea nici o reclama inca afișată deci doar daca il interbam cu siguranță îmi spunea​ dar cum am uitat engleza nu i-am interbat! Am probleme cu engleza ! Am știut engleza binișor dar de când am învățat ceha am uitat multe cuvinte și când vreau sa vorbesc engleza automat iese din gura mea necontrolat cuvinte în ceha!! Sunt spart așa e??
L.E.:As fi vrut și eu să știu ce conține !!

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar nu poti cumpara una sau sa te uiti pe eticheta in magazin? Aici n-am gasit inca, nici la cannabis club nu au adus asa ceva. Dar vrem sa facem noi.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Ba da poți cumpăra una și să te uiți pe etichetă! Dar unde am băut eu era la butoaie .( Dozator)Daca îmi spuneai dinainte de cannafest că te interesează o rețetă de bere cu mare plăcere mă duceam sa iau o sticla sa ma uit pe etichetă! Aveau și absint cu cannabis vreo 4 feluri și unul avea 90 grade alcool!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Absinthul e simplu de facut, ca doar pui ierburile in alcool, dar la bere conteaza ce pui si daca pui inainte, in timpul, sau dupa fermentare. In functie de eticheta s-ar putea descifra cat de cat reteta.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Și încă ceva poze
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Și am primit niste pliculețe de la BOVEDA ! Și scrie așa : boveda is the safest way to keep your flower fresh and maximize trepenes! Și de la plagron green sensation additive ( 0-9-10) si sunt solubile in apa!!
picture.php

plm

Member
Ati vazut mai nou ce trend de cacat umbla prin US si pe net, blunt-uri rulate in petale de trandafir, cica te duci cauti trandafiri crescuti bio fara pesticide, iei petalele , le pui la cuptor la o temperatura medie timp de vreo 20-30sec asa sa se mai intareasca putin, apoi faci cum faci si rulezi....

Deja mi se pare snobism, dar o forma d-aia mai retardata mai mai preistorica, in loc sa gasim noi metode sa fumam fara sa pierdem mai deloc material ca este stiut ca practic arderea si inhalarea via jointuri mai ales blunt-uri, se pierde cel mai mult material, si sa gasim metode cat mai putin daunatoare, ca practic nu e bine sa fumezi multa foaie, fie ea lasata asa si ne albita si ne tratata si chiar daca sunt foite de la RAW si alta firma care folosete doar hemp, tot sunt daunatoare in timp.

Dar in fine, ce sa la ceri la copii amercani plini de bani cu parinti snobi la fel ca ei, ar fuma si din cacat daca incepe unu p-acolo sa faca asta, si e cool, atata inteligenta au stonerii de acolo, majoritatea sunt mai prosti ca noaptea :D

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ati vazut mai nou ce trend de cacat umbla prin US si pe net, blunt-uri rulate in petale de trandafir
Eu ce zic man: vaping watercured, dar cin sa ma asculte...
Totusi, e o chestie, petala aia are si efecte terapeutice fumata, insa e... fumata, deci are si efecte nocive. A, daca le-ar da prin cap (la unii le da) sa vapeze cu oleaca de menta, lavanda, trandafir de dulceata, rozmarin...

Latest posts

Latest posts