What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Și dacă nu am la cine să o pasez ??

L.E.:
Răspuns: puff puff ma uit in jur nimeni sa o pasez , puff, ba da ce dracu chiar nimeni ? Puff! Hai că o sting in scrumiera, puff , da parca e bună! Puff ! Și parcă am zis că o sting ! Puff !!! Muahaha

Last edited:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Și eu am fost leșinat de la 7 dimineață​ dar nu de tot am fost la limita că sa pot funcționa toată ziua ! Dar am fumat doar 4 jointuri toată ziua a fost în jur de un gram! Dar eu le fumez la foite de orez din alea mici , standard pentru mașinile de rulat alea scurte și cu filtre mascote!

SandalE

Member
Apropo de filtre, sa va povestesc cum rula un spaniol(de pe langa madrid). O tigara, lasa 1,5cm din tutun, rupea restu si folosea aia ca filtru (gen filtreu+1,5cm de tutun) punea-n foaie tutunu mixat cu tutun si inchidea foita.Apoi scotea filtru ala deburete, il ardea la amble capete si il punea la loc. Ce fel de filtre bubioase folositi ?

edit ; sper ca ati inteles ideea, puff puff

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu unu nu as avea răbdare să le fac
picture.php
sunt mai leneș de fel!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Ce e ăla câine mort???? Am fost la cannafest astăzi și am cumpărat semințe : old skull seeds: 1 haze. Sumo seed : 3 super Hindu Kush . Fast buds: 3 pineapple Express. Bomb seeds: 10 big bomb . VIP seeds :3 VIP power 3 drafw sau ceva de genul! Regulare sunt numai cele de la bomb seeds . Am primit o grămadă de foite și filtre sacose de la sensi seed ,șapcă de la paradise seeds și ceva fertilizanți de la ploragon parca așa se numea și o grămadă de cataloguri de semințe de la toate băncile de semințe care au fost la cannafest! A fost super! Am gustat ciocolata cu cannabis bere din cannabis și multe altele!

SandalE

Member
Unde ai fost la cannafest, ca la fumat spuneai ca te incinge nevasta-ta daca vi ?
Apropo de seeds, trebuie sa ma orientez si eu doar ca inca sunt in dilema - auto sau regular - Inca nu stiu cespatiu am, nu stiu nici daca o sa stau pe acolo pana termina o futui regular, probleme de luni dimineata. Sunt super curios de pinapple express astea ale tale !

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Intrun final am convinso sa mearga cu mine! Semințele le-am câștigat la roata norocului că dacă era sa le cumpăr ieșeam mai scump! Pineapple Express e feminized autoflowering! 9 weeks from germination . THC - very high/ CBD - Low. cannafest a fost în Praga 9 ( Cehia)

SandalE

Member
Data viitoare vor aduce si pacanele cu seminte ! Io vreau ceva sativa frumoasa si gustoasa, inca nu am ajuns la capitolul boabe, dar va venii !
Si io parut rau, ca a venit cu tine ?

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Sa aduca și păcănele cu semințe​ că așa îi golesc de semințe​! Muahaha Da a fost încântată ia plăcut foarte mult dar a crezut că vor fi numai drogați care nu mai știu de capul lor! Dar sa înșelat!!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Se dadea la vaporizator acele uleiuri cu CBD 5% 10% etc dar de fumat nu ! Dar afara se fuma pe rupte mirosea a iarbă de îți lua nasul. Păi ce dracu vin. Olandezi aici și să nu fumeze numim? În fine a fost foarte frumos ! Și am mai aflat ceva că Cehia are propria banca de semințe ! Natural seeds se numește! Nu am știut că e ceheasca! Și au avut la vânzare tot felul de lumini îngrășăminte canna advenced nutrients etc. Nu știu să le scriu denumirea corecta! Așa că nu râdeți de mine!! Au prezentat și dăunătorii care îi poți întâlni avea câte o monstra care o băgai sub microscop! Bonguri pipe și tot felul de chestii de astea sisteme hidroponice! Mașinării de trimuit! Și un sistem care mi-a plăcut mult am sa pun și o poza cu el! 3 -4 hps pe mijloc cu cooltube cu tot și o roata care de invartea in jurul becurilor in care erau plantele ! Jos era o cuva cu apa cu nutrients și la o învârtire completa erau udate toate plantele care erau infipte in rockwool mă gândesc că era! Și foarte multe chestii interesante!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai pune mai multe poze daca ai facut. Poate mai vad si romanii nostrii ce frumos e pe la aceste targuri.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Am să mă chinui sa uploadez niste poze dar acum sunt la serviciu deci am internet de cartela și se incarca o poza la ora!!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Haha, rapid net ai man. Aici in spania e 4g si pe camp. Iar in oras netul pe tel merge cu 5-10 mb/s.