What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Ce iarbă o fi asta fraților?
picture.php
o fi buna de ceva?? Arată delicioasă!! Pe pâine as mancao!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mie imi pare aplicata chestia aia colorata. Baga un microscop pe ea sa nu cumva sa fumezi prostii.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
M-am gandit ca ar putea fi strawberry shortcake, am dat image search si asta a fost prima poza aparuta.. deci aia ar trebui sa fie.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Îmi voi face un carnețel cu specii de iarbă care mi-au plăcut !! Și dacă tot vine weekendul mă duc la cannafest si imi voi cumpăra niste semințe direc de la bănci!! Vor fi bănci de semințe din 25 de țări deci gama de semințe va fii foarte variată și nustiu pe ce banka sa mă axez! Care ar fi mai bune așa ?? De care ați fost mai mulțumiți!!!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ca tot veni vorba de festuri si chestii, la IcMag 420 Cup vine vreunu dintre voi?

Si cred ca majoritatea astora care le vezi tu pe net is clone only. Asa ca nu vei gasi seminte. Poate clone, dar nu la vanzare la cannafest, poate daca cunosti ceva groweri.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu cu foarte mare plăcere as participa la un astfel de eveniment dar cu munca mea cam greu vad eu liber! Și cu femeia la fel de greu! Unde te duci la petrecere de drogați..??? Asai??? Poate ai sa te întâlnești cu Grantz daca va avea loc la Barcelona!!! În rest cred că nu va veni nimeni! Stau și mă gândesc eu!

plm

Member
Ce mai ziceti ma baieti? Cam bate vantu' p-aici... eu nu mai pot sa pun nimic momentan ca nu am un spot sigur, asa ca e posibil sa astept pana la anu sa pun out, sau pana gasesc un spot stabil si secure pentru indoor, dar e ok mai am marfa pt 2-3 luni)))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
da ce trebuie sa aiba un loc ca sa fie sigur? eu daca am un loc unde se poate locui, adica am incuietoare la usa, si imi permit sa imi las acolo mobila si electronica cand plec de acasa fara sa dispara, e safe si pentru grow!!
greu cu growurile astea, unu n-are curent, altul nu-i safe. altul ii panicat.

Pana una alta hai sa ardem si noi un blunt! :joint:

plm

Member
E problema pentru ca soacra-mea a venit a stea la mine deoarece i-a murit barbatu' si ii e urat si nush ce si mai sta la noi o perioada, oricum nu e rau deloc ca stau regeste, spala, face curat, ne face de mancare, cand am munchies ii zic ca mi-e foame sa-mi faca ceva:))) e bine bine pe o parte lasa ca oricum am material destul pana pleaca si pun altul, dar ar fi mers si altceva ca m-am saturat de Criticalu asta, faza e ca de fiecare data cand deschid sertaru cu goodies, vad semintele acolo ambalate frumos si ma ia capu :)) iarba in sine nu da depedenta, insa crescutul da, odata ce te-ai apucat nu mai e cale de intoarcere, eu simt ca vreau sa pun incontinuu, doar urmarindu-le cum cresc si se dezvolta e mana cereasca pt mine :))

Si vba lu explo hai sa mai ardem si noi ceva ca e urat afara si ploua si plictiseala :D

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mai baieti daca nu ați avea ce fuma nici sezonul nu ar fi de crescut out si ničí la becuri nu ați avea cum să creșteți și ați avea un singur dealer care vinde și nimic altceva și nici o șansă și acel dealer vinde asta
picture.php
ați fuma asta.???

SandalE

Member
In primu rand, nici nu as cumpara asa ceva, apai sa mai si fumezi ! De unde vii ba Vasile cu minunile astea de poze ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
frate aia par asa putin mucegaiti.. si aici nu e ca la branza sa le creasca valoarea dupa tipul si cantitatea de mucegai.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Era prea liniște pe forum trebuia să vin cu o perlă!!! Muahaha

L.E.: bine mă hai ca vin cu o poza mai decenta
picture.php
ce ați alege sa fumați chiar acum??

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ca tot veni vorba am facut un cui cu o baghetuta de bubblehash pe interior si kief pe o parte, restul bud. Sa ma distrug putin asa..

Latest posts

Latest posts