What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Partea proasta e ca mai am hash ramas.. si mi-e ca va fi mai atractiv decat trimmingul cand mi-oi reveni.. inca zbor. Vreo MAXIM 0.2g scissorshash... mi-au facut asta. Iarba are potential sa ma convinga sa las iarba si sa ma apuc de shamanism, ca Nea Pisica.

Pisoiu e mult mai avansat. Da' e si asta un pas...

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Grindere de vânzare pentru orice buzunar!!! Acum la reducere!!!!! Grabiti-va stoc limitat!!!
picture.php

plm

Member
Mie imi pare amuzant dar nu e deloc functional mai rau cred ca te poti accidenta, cuiele alea sunt prea mari, iar bucatile de material o sa cada printre ele si nu o sa marunteasca nimic datorita formei circulare a varfurilor fata de cele dintr-un grinder obisnuit care au dinti in forma de diamant, e mai bun un grinder de plastic d-ala ieftin te tine lejer pana devine destul de lipicios si nu o sa-l mai poti deschide intr-o zi, asa am patit pana mi-am luat metalice unu din 3 parti care il tin acasa si colecteaza kief-ul si unul din 2 parti care-l mai iau p-afara ca e micut si nu deranjeaza cand il ai pe tine, e stealthy asa.

SandalE

Member
Mie imi pare amuzant dar nu e deloc functional mai rau cred ca te poti accidenta, cuiele alea sunt prea mari, iar bucatile de material o sa cada printre ele si nu o sa marunteasca nimic datorita formei circulare a varfurilor fata de cele dintr-un grinder obisnuit care au dinti in forma de diamant, e mai bun un grinder de plastic d-ala ieftin te tine lejer pana devine destul de lipicios si nu o sa-l mai poti deschide intr-o zi, asa am patit pana mi-am luat metalice unu din 3 parti care il tin acasa si colecteaza kief-ul si unul din 2 parti care-l mai iau p-afara ca e micut si nu deranjeaza cand il ai pe tine, e stealthy asa.

Ai luat-o prea-n serios :laughing::laughing::laughing:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si cele de lemn cu pini de metal functioneaza bine, dar pinii nu au varf ascutit si sunt foarte scurti. Acusi, daca e sa o luam la best quality eu la foarfeca sau la cutit zic ca iese.

plm

Member
Si eu deobicei la forecuta le mai iau cand am material sticky rau de tot, dar cateodata mai prind de la vreun tovaras un weed de se faramiteaza direct super uscata nu e mai e nevoie de nimic dar si calitatea e scazuta...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Care-i duma cu mâțocul ?
Pai e un pisoi, care nu mai fumeaza iarba, si invata pe toata lumea sa fumeze watercured. Eventual cu sofran. Plus ca e un fel shaman. Si are aripioare simpatice. Nu-i mare duma...

SandalE

Member
JTM, acuma m-am uitat, matzoc ! :))) asa, maestre !

Cristocel, mai sunt si alte sectiuni pe forum nu numa romania :D:D

puff ! spart ...mai mult fizic zilele astea nu stiu dc, strange weed i get !

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai am si eu maine cateva plante out si scap de recoltat. Ramane doar trimmingul. :joint:
Spre finalul saptamanii o sa bag si smoke reportul promis la B13. ;)

nu mai creste nimeni nimic?e gol ,abea astept sa se apuce plm de grow,singura salvare a sectiunii.

Cand s-o apuca plt de grow o sa fie ceva, dar sa vezi cand se apuca plm.. :muahaha:

Last edited:

Latest posts

Latest posts