Partea proasta e ca mai am hash ramas.. si mi-e ca va fi mai atractiv decat trimmingul cand mi-oi reveni.. inca zbor. Vreo MAXIM 0.2g scissorshash... mi-au facut asta. Iarba are potential sa ma convinga sa las iarba si sa ma apuc de shamanism, ca Nea Pisica.
Mie imi pare amuzant dar nu e deloc functional mai rau cred ca te poti accidenta, cuiele alea sunt prea mari, iar bucatile de material o sa cada printre ele si nu o sa marunteasca nimic datorita formei circulare a varfurilor fata de cele dintr-un grinder obisnuit care au dinti in forma de diamant, e mai bun un grinder de plastic d-ala ieftin te tine lejer pana devine destul de lipicios si nu o sa-l mai poti deschide intr-o zi, asa am patit pana mi-am luat metalice unu din 3 parti care il tin acasa si colecteaza kief-ul si unul din 2 parti care-l mai iau p-afara ca e micut si nu deranjeaza cand il ai pe tine, e stealthy asa.
Pai e un pisoi, care nu mai fumeaza iarba, si invata pe toata lumea sa fumeze watercured. Eventual cu sofran. Plus ca e un fel shaman. Si are aripioare simpatice. Nu-i mare duma...Care-i duma cu mâțocul ?
Pai e un pisoi, care nu mai fumeaza iarba, si invata pe toata lumea sa fumeze watercured. Eventual cu sofran. Plus ca e un fel shaman. Si are aripioare simpatice. Nu-i mare duma...
Daca ea nu ma mai vrea,eu ma mai duc?
Lamurit bustean, e ceva user aici, sau e un stereotip de oameni "a tot stiutori" in ale canabisului ?
nu mai creste nimeni nimic?e gol ,abea astept sa se apuce plm de grow,singura salvare a sectiunii.
puff ! spart ...mai mult fizic zilele astea nu stiu dc, strange weed i get !