What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

SandalE

Member
Ehe, ce bine era acu 25 de ani... In Romania devin obligatorii vaccinurile, iarba... daca imi cereti o profetie, nu cred ca se va legaliza prea curand...

Da, stiu, nu mi-o cereti :D

Era bine pe dracu, iarba o fi fost legala dar prea greu de "procurat", dar mai era interzis avortu si incalcate alte zeci de legi si drepturi la libera exprimare ( care astazi e asa de raspandita de cand cu internetu asta, orice nea Gheorge are ceva de spus pe facebook :moon: ).

Cat despre legalizarea in Romania, e ok in alte tari, putem face o lista! Poate urmatoru presedinte o fii unpic mai open(mc) si oamenii cu mai multa initiativa :tiphat: !

p.s. Nu am telefon :coffee: (i know, doar ca am pierdut 3 din feb. in coace) am unu de masa si trei de mana. Am reglat io la ele ieri, da tot ce-l mai folosit dintr-e toate a fost omis. Asa ca deschid io ochii, simteam ca nu vreau sa ma dau jos din pat, ma uit la ceas, ora de dush ! Fug in baie :dancer: dush, ma imbrac, all good si zic ia sa fumez o tigara. Iar atunci, vad minunatia ceasului de la laptop, ca totul s-a intamplat CU O ORA MAI DEVREME DECAT TREBUIA

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
B13, late pheno, outdoor
picture.php

Neatinsa de daunatori, si in acelasi timp era cam singura planta neatinsa sau pusa la pamant de frig. Chiar si buruienile din jur erau mai afectate.
Cred ca e un exemplu pentru cei care spun ca iarba de la outdoor nu se compara cu cea indoor. Ce spuneti?
:tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Fenotipul late am probat doar un sample in urma cu vreo saptamana, dar din asta culeasa acum, nu. Dar fenotipul early m-a daramat, asa ca asta o sa o testez cu frica.. am niste buzi mici lasati la uscat pentru zilele urmatoare.. restul o sa ajunga probabil la borcan in mare parte, si o sa prinda curing lung, ca ii f potenta. O sa urmeze ceva nopti albe. Ca mai e si de recoltat si de trimuit. :)
Si nu stiu daca se vede in poza aia, dar e cam jumatate verde jumatate (calaxy-i) mov inchis. O sa incerc o poza cu luminozitate mai buna cand se mau usuca. Mai trimuiesc acusi juma de geanta si apoi, ghici ce, pauza in care voi fuma scissors hashul la pipa.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Killer total scissorshashul. Is lesinat, trimmingul nu prea mai are chef de mine. Le-am imprastiat pe site, asa, netrimuite, cele ramase.

SandalE

Member
Esti criminal, nu ai invatat inca din experienta ca iarba criminala iti taie pofta de ... facut chestii ? Lasa e si maine o zi, spun ...

Glad at list one of us are high !

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Partea proasta e ca mai am hash ramas.. si mi-e ca va fi mai atractiv decat trimmingul cand mi-oi reveni.. inca zbor. Vreo MAXIM 0.2g scissorshash... mi-au facut asta. Iarba are potential sa ma convinga sa las iarba si sa ma apuc de shamanism, ca Nea Pisica.

Vic98

New member
Partea proasta e ca mai am hash ramas.. si mi-e ca va fi mai atractiv decat trimmingul cand mi-oi reveni.. inca zbor. Vreo MAXIM 0.2g scissorshash... mi-au facut asta. Iarba are potential sa ma convinga sa las iarba si sa ma apuc de shamanism, ca Nea Pisica.

Haha, HIGH plăcut prietene! :)))
Eu i am dat astazi un 0.2 de ceva bun dintr un bong bun bun de tot de la Black Leaf, m ia rupt capu grav vreo 3 ore, dupa vreo 3 ore am rupt frigiderul =))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eram gata gata sa ma pun pe fumat si acusi, noroc ca m-am uitat de vreme si am vazut ca de maine ploua. Asa ca am reusit sa plec la cules.
Iarba asta......

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Si EU tot un omulet care see caca am vazut prima oara!! Asta denota faptul ca sunt destul de spart la ora asta !!!! Muahaha ce spart sunt! Il aprind pe ultimul sper sa nu mă ducă departe de planeta Pamant!!

SandalE

Member
Bucurati-va de fericire. Eu mi-am terminat materialul de cam 3 zile ? Or something, incerc sa nu ma gandesc prea mult ! In schimb ma tripez cu gatitul, si mai pusc o bere doua la zi, acuma ca mi-am dat demisia ! Dar se schimba treaba de luna viitoare, pregatesc indooru, imi iau de fumat calitate, o sa postez, growul nu neaparat cefumez :))

SandalE

Member
Si tu acuma ba explo, ideea in sine e amuzanta ... ce-l putin pentru mine a fost. Cnversatia, da e trasa de par