SandalE
Member
Ehe, ce bine era acu 25 de ani... In Romania devin obligatorii vaccinurile, iarba... daca imi cereti o profetie, nu cred ca se va legaliza prea curand...
Da, stiu, nu mi-o cereti
Era bine pe dracu, iarba o fi fost legala dar prea greu de "procurat", dar mai era interzis avortu si incalcate alte zeci de legi si drepturi la libera exprimare ( care astazi e asa de raspandita de cand cu internetu asta, orice nea Gheorge are ceva de spus pe facebook ).
Cat despre legalizarea in Romania, e ok in alte tari, putem face o lista! Poate urmatoru presedinte o fii unpic mai open(mc) si oamenii cu mai multa initiativa !
p.s. Nu am telefon (i know, doar ca am pierdut 3 din feb. in coace) am unu de masa si trei de mana. Am reglat io la ele ieri, da tot ce-l mai folosit dintr-e toate a fost omis. Asa ca deschid io ochii, simteam ca nu vreau sa ma dau jos din pat, ma uit la ceas, ora de dush ! Fug in baie dush, ma imbrac, all good si zic ia sa fumez o tigara. Iar atunci, vad minunatia ceasului de la laptop, ca totul s-a intamplat CU O ORA MAI DEVREME DECAT TREBUIA