What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar a fost​ foarte sfarmicios! Nici cu lama de cuțit fierbinte nu se lipea! Am făcut ceva greșit?

Pai nush man, nici nu ne-ai zis ce fel de hash ai facut. Oricum, hashul din trim nu e la fel de sticky ca cel din buzi, acusi depinde si de metoda folosita. Dar daca ai scos peste 5% probabil are cantitati considerabile de materie vegetala si alti contaminanti, si atunci o sa fie uscat si sfaramicios, ca o cafea solubila granulata asa.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Am facut buble hash ! Eu ma gândesc că e așa pentru că nu am saci și sunt doar două calități și le-am amestecat ! Asta. E concluzia mea ! Scuzați mă că am răspuns târziu dar am condus vreo 4 ore :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai cum ai scos 2 "calitati" fara saci? Si ce micron size ai folosit? Poate au fost prea mari..
N-am facut bubble din trim dar si cel din popcorn buds, si cel slab calitativ (agitat 10-15 minute) au fost foarte lipicioase. Pentru ca na.. asa e bubbleul. Ma gandesc ca poate tu ai folosit sita prea mare si ai dat drumul la rasina pastrand materia vegetala si contaminantii, care teoretic raman in sitele de 160-220 mc. Ca din ce am observat acolo iese treaba mai sfaramicioasa.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Pai a fost o mătase fina am scos o calitate și apoi prin filtre de cafea de unica folosință nu am avut nimic la îndemână și nici nu am avut de unde sa cumpar niste sita serigrafică deci chiar nu știu câți microni of fi avut ! Sau poate că a stat cam mult in apa ! Dar la culoare nu pare a avea material vegetal poate a avea dar minimul ! O fi fost poate trimm mai mult ! Oricum mersi mult de răspunsuri explo !! Și oricum a fost bun că oricum e fumat dar pe viitor că să nu mai fac prostii !!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Apai sigur nu a fost ce trebuie, ca nu duceai 2 grame asa repede. Cand am facut prima data bubble stiu ca bagam 0.05-0.1 o data si ma tinea 1-2 ore.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Cu siguranță nu a fost ce trebuie că și calitatea ierbi lasă de dorit !! La geam ce vrei !!! Iarbă demna de holands shop??? Eu bag iarbă cam o.4 că să mă țină vreo 4 ore așa că hasul băgam cam 0.2 și mă ținea 3 ore ! Deci pentru o iarba ținută la geam eu zic că si-a făcut treabă!!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Asta cu demna de cofeshop ii cea mai mare minciuna. Acolo ajunge doar iarba proasta sau in cel mai bun caz mediocra.

In alta ordine de idei, ce e cu panica asta? Vad ca au disparut toti. Sunt iar actiuni ale politiei in derulare in ro? De unde panica asta?

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Da ce e cu xweed420 si-a șters contul??? Parcă prea panicați sunt băieți ăștia! Aaaaaaaa se apropie sărbătorile de iarnă și poliția intra in actiune că să facă niște bani de sărbători! Muahaha :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
El stie de ce si-o fi sters contul. Mai dubiosi is cei care au inca contul si dintr-o data nu mai posteaza nici unul. Si daca nu i-ati vazut pe la televizor cumva, nu imi vine in minte nici un motiv pentru disparitia colectiva. Sau poate treaba e foarte simpla si au cules toti outdoorul si s-au pus pe el sa il termine pe tot pana vine iarna. Sau sa-l vanda, dupa caz..
Oricare ar fi motivul, ar fi frumos sa mai dea cate un semn pe forum daca se poate.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Și un sirop de cireșe! :D muahaha
picture.php

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai nu vazusi ca are si other ingredients? Oricum, asta cu cloroformul e buna,,,!