What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

Eu m-am lasat de tutun de cateva luni si acuma mie greu sa stau fara sa fumez,futu-i in gura cine le-a mai inventat, dar la iarba trebuie sa bag nu am ce face ca nu pot savura fara ma enerveaza.

Nu merge cu nicotina administrata prin alte former,am avut vape de ala cu nicotina in sticluţã, nu face decat sa iti ramana dependenta mai mult in corp.sper sa reusesc sa ma abtin pe veci si sa nu fac vreo boala ca fumez de la 14 Ani sau cati Ani azi pe class a 8a de aia m-am lasat ca am inceput sa ma simt foarte rau,acum sunt bine.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Aoleu, si eu mi-am luat un Ascent pentru sarbatorirea recoltei! O sa devin un narcoman?!?!?!

anonimus

Member
Bai, pe astia care fumeaza iarba, ii inteleg, pe aia care fumeaza tutun, ii inteleg, da' pe aia care inca mai fumeaza tutun dupa ce au dat de iarba, nu ii pot intelege...

asa e ... la fiecare tigare de tutun ma doare ficatu' de ciuda ca nu e iarba... :tiphat:

gganjaabwoy

Active member
Bai, pe astia care fumeaza iarba, ii inteleg, pe aia care fumeaza tutun, ii inteleg, da' pe aia care inca mai fumeaza tutun dupa ce au dat de iarba, nu ii pot intelege... Bine, inteleg, afecteaza alti neurotransmitatori, aroma iutelii adica, da' totusi, putoarea aia...

ba...uite eu dimineata beau regulat cate o cafa...insa nu pot sa o beau fara sa fumez ceva...acum daca am ceva de dim de facut, sa ma iau si sa ma sparg?ca oricum abea ma abtin:laughing:...eu de obicei...ma trezesc...fug repede la borcane...rulez unu lung si subtire...apoi o iau spre bucatarie unde il aprind...apoi imi pregatesc o cafea...si daca mai is instare o si beau.:tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ba sandele daca te-ai fi lasat de cateva luni nu ti-ar fi fost greu fara. Deci tu nu te-ai lasat, poate doar ti-ai propus asta. :))
Eu cand m-am lasat.. m-am lasat. Desi am mai cumparat pachete din obisnuinta, nu le-am mai fumat.

:)))
M-am lasat dar e foarte puterrnic drogu asta, foarte foarte foarte foarte puternic imi cere sa bag in mine moarte.
Ganja, a scos capul plantuta azi,sa vad cum o-i pune-o in ghiozdan :)))...pana maine la update ma hotarasc,m-o mancat in cur sa incerc sa-ti demonstrez.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ba dupa 2 sapt fara nicotina corpul ar trebui sa o uite total. Daca mai e vreo problema.. e in cap.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
:)))
M-am lasat dar e foarte puterrnic drogu asta, foarte foarte foarte foarte puternic imi cere sa bag in mine moarte.
Ganja, a scos capul plantuta azi,sa vad cum o-i pune-o in ghiozdan :)))...pana maine la update ma hotarasc,m-o mancat in cur sa incerc sa-ti demonstrez.
Bai, n-o chinui, pune-o undeva sub o veioza cu un bec LED de 10W

Ba dupa 2 sapt fara nicotina corpul ar trebui sa o uite total. Daca mai e vreo problema.. e in cap.

Corpul da, dar nu doar corpul are memorie, omul fiind mai mult decat corp (da, stiu... cap, sort of speaking, dar daca ar fi asa, capul nu e si el tot corp? :D), si pulsiunile/dorinta/tentatiile/ocaziile apar (la majoritatea, nu la toti), mai intai la cateva saptamani, apoi la cateva luni, 1 an, cativa ani, etc. Sunt perioade... Intre 5 si 10 ani sunt necesari pt. ca "organismul" sa "rupa legatura" cu nicotina, THCul, berea (ha, ha) etc. Considerand ca vreuna dintre substantele aste produc (si) pagube in organism, cam atata este necesar ca ele sa fie remediate in totalitate, mai ales dupa consumul de lunga durata, si doar daca nu s-a atins un "non return point", gen arterita la fumatorii de tutun.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ce mai ziceti oameni buni ? Cum stam cu activitatea de grow in comunitatea romaneasca ?

Sa mai clatim un pic ochiul zic . Golden Tiger - a treia runda (si poate ceva pregatiri de outdoor).

gganjaabwoy

Active member
pai ia pune mana si fa si tu un jurnal daca tot te mancara in cur sa ne arati:laughing:...arata bine:tiphat:...nu ai bagat si tu un pic de perlit in pamantul ala?

iceiceice

Member
Super tare. Vreau si eu sa-mi fac un grow box din osb ca al tau pentru la anu , in care sa-mi tin plantele 3-4 saptamani pana le duc afara.Ma gandeam la un 40x40x60 cu 3 ventilatoare de pc , 2 intake 1 exhaust

Latest posts

Latest posts