What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
La un joint , cu plăcere îl cunosc!
Dar dacă mă ia cu watercuring , mai bine o fumez eu singur așa murdară și puturoasă!
:muahaha:
:smoker:

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Pai ce bah, watercurishtii are birou? Io stiam ca ashtia se-nvarte pa unde-i apa: stranduri, bai publice, etc si altele... :biggrin:

cristocel420

Active member
Ce liniste este .. Ce facem anul asta ? Mergem pe outdoor? Cum credeti ca v-a fi vremea in RO?

Eu zic că vremea o să fie tot mai bună, la început când sa dat vestea cu încălzirea globală și schimbarea polilor nu am crezut, dar acum e clar ca e o schimbare cel puțin eu am observat-o de la an la an. Vorba unu-i membru de aici, nu mai știu cine a zis, '' În curând o să putem crește sative în România" și ca experiment o să bag outdoor niște sative în nordul Germaniei, să văd dacă apucă să se dezvolte mai mult ca acum 5(?) ani când am băgat ultima dată

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
La cata ninsoare n-a fost, ma astept la seceta crunta, deci tineti cont de asta.

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai in scopuri medicinale folosesti concentrate ori edibles de obicei, deci nu prea simti mirosul..

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Pe la sfârșitul săptămânii ăsteia voi da drumul la un grow!! Pe toate le voi creste in sol, dar una vreau să opun în cococoir!! Vreau să văd dacă o duc până la capăt!!voi face și un thread!
Si cu ocazia asta vor mai învață poate și alți din greșelile mele!! Că în cococoir necesită mai multă atenție și mai multe cunoștințe!
Și plus de asta mai primesc și eu un sfat !!
:joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca ai destule, pune mai multe in coco. E posibil sa dai de o planta care se comporta altfel si sa judeci cocoul gresit din cauza asta.

OakyJoe

TC Nursery est 2020
Veteran
650fc7596643bee0a510ccb16a12f281.jpg

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu te înțeleg ce vrei sa spui explo!
Cocoșul nu îl voi judeca niciodată greșit, pentru că știu un lucru care mă face să cred că e net superior față de sol!!!
E ceva intre hydro și sol!
La rădăcini planta e mult mai aerată deci se va dezvolta un sistem rădăcinos superior!!!
Deci automat și o planta mult mai puternică mai mare mai sănătoasă și mai rezistentă la spider mittes !
În coco aceste insecte , și bineînțeles și altele , le vei găsi mai rar ,deci acum rămâne la experiența ta de a alimenta planta cu nutrienți care planta îi cere!!
Deci automat și harvestul va fii mai mare!
Calitatea budului va fi mult mai cristalizată adică dopată daca pot spune așa! Pentru că e crescută numai cu chimicale! Deci va fi mai umflate! Dar acel gust și aromă va avea de suferit în sensul că nu e crescută organic!
Nu va avea aceeași aroma pe care tu o știi?
Exemplu cu roșiile care le ei din comerț, la fel nu au gust! Dar de frumoase pot arăta super dar gust nu!
Asta e tot cred!
Și scuzați-ma că am cam strâmbat cateva cuvinte prin acest text!
Iarba e de vină!
:muahaha: :smoker: