What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

ElGatto

Member
Un ex: vine un prieten pe la mine si zice hai sa bagam un cui si cand fumam cu el trebuia sa am o atitudine dominanta si nu prea imi dadea bata cum imi dadea fumando singur, dupa ce pleca ma puneam sa imi fac Inca una sa simt high-ul ala care imi place ,ati mai trecut prin asta?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Este.. dar lipsesc chatistii.. :joint:
Eu mai intru pe international din cand in cand, ca pe ro nu am mai vazut miscare devreo 2 ani.

ElGatto

Member
Da,este, am gasit si eu si dupa cum am mai citit pe aici imi trebuie 50 de postari sa ajung si eu pe chat.
Cred ca panica e la putere.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Depinde in ce cercuri te invarti...si cat de tanar esti..pe maicamea nu pot so conving de ex,da pe taicameo in vreo 2 ani bag un cuiulet cu el��
Poate iti trage o mama de bataie, sa te inveti minte...
:laughing:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Care se pricepe la crescut in coco coir și perlit??
Adică 75% coco și 25% perlit sau 50-50! Un sfat sau o îndrumare ceva??

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Îmi recomandați sa fac buffer înainte de a folosi acel coco coir ??
Am văzut că mulți spală acel cocos cu nutrienți cal mag înainte de al folosi!!
Și recomandă un flush săptămânal numai cu enzime , cum ar fi trichoderma!
Bineînțeles pentru udatul manual!!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Salutare! Plm!!

"The first, tetrahydrocannabiphorol (THCP), is allegedly 30 times more potent than THC, they claim. Whether that means it gets you 30 times as stoned—or if it’s even psychoactive at all—is still unknown. But in mice, it appeared THCP was more active than THC at lower doses. The scientists also found cannabidiphorol (CBDP), a cousin to CBD, the popular wellness additive."

Știe cineva ceva about???
:joint: