What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai ardem si noi ceva?
Am facut si eu un blunt ca nu mai facusem de mult.. acum sa vad in cate bucati ma sparg.. :joint:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
1. Realitatea e pana la urma o chestie de... consensualitate, so no problem.
2. Lumea e oricum nebuna so... no problem.
3. Man, cu lenea insa ... cu asta e o problema, fie si pentru simplul motiv ca e greu sa cresti iarba de calitate. Da sa ii mai faci si watercuring, hahahaha...!

cristocel420

Active member
Păi se pare că e foarte greu sa crești iarbă de calitate, că de 14 ani de când fumez nu am dat de iarbă mai gustoasă de cât a mea. Acum fumez ceva foarte lăudat de om "uite cum sclipește, pune degetu pe ea, uite ce beton arată" și nu o poți fuma fără tutun, la iarba mea e invers, nu o poți fuma cu tutun că ai stricat toată finețea fumui și dulceața gustului. Cu materialul meu dispare și lenea,avand cbd cbg aproape inexistent.
Water curing Nu fac ca nu are nevoie sa fie mai fin fumul.
L. E. M-AM Dus mult în pădure și acum mi lene sa ma întorc înapoi hahaaaa

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Una e ce faci pt tine, alta e sa cumperi cat mai ieftin ca sa vinzi. Ori daca vinzi si cresti, plm sa fie multa si nu neaparat de calitate, eventual o si dai la site daca e prea buna. Sa mai vinzi sau fumezi si un kief..

In alta ordine de idei, Un an nou fericit! Si tot ce va doriti de aceste sarbatori.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
La multi ani și un an nou fericit la toată lumea!
Un an mai fumacios pentru toți, și bineînțeles fara probleme!
Un an nou cat mai verde!!!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
2 blunturi la cafea, is tun.. stau pe terasa si ma tin de masa sa nu cad de pe scaun.. :joint:

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
La Multi Ani!
explo eu te-nteleg, da' zi-mi si mie te rog: in cafea sa pun bourbon sau single malt? :biggrin:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai bine rom, dupa parerea mea.. sau daca vrei fineturi, Drambuie. Bourbonul nu prea merge cu cafea, iar single maltul il strici degeaba, ca il acopera cafeaua oricum.

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Nici nu ma asteptam la mai putin de la un connoisseur, am recurs la coniac, cel mai potrivit pt una mica si neagra imo.
Ca pomenisi blunt-ul, eu mi-am terminat toate foile de tutun, cred c-o sa plantez tutun anul asta ca sa am (si) de blunt.

OakyJoe

TC Nursery est 2020
Veteran
Sa bagi 3 boabe de cafea in paharul de coniac sa vezi treaba acolo..

32ddlz.jpg

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Mai bine rom, dupa parerea mea.. sau daca vrei fineturi, Drambuie. Bourbonul nu prea merge cu cafea, iar single maltul il strici degeaba, ca il acopera cafeaua oricum.

Man, acu imi dau seama cat de putin ma pricep la droguri! :biggrin:

La multi ani baieti, si sa va mearga anu chiar mai bine ca mie.
Io de exemplu, ca sa imi mearga bine, l-am inceput cu ceai de Amanita Muscaria, recolta 2018. :woohoo:

Dar, cum spuneam, e posibil ca nu ma pricep la droguri...