What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
A foat cam brutal, m-am trezit cu capul mare ca de la bautura. Haha, am bagat si bud si edibles, cam ambele peste masura.. acusi bag un cui la o cafea, sa ma recalibrez! :joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu am băgat Bud și hash!
Și eu tot așa m-am trezit, de parcă aș fi băut o sticla de whisky! Capul mare și greu că un bolovan!
Și de fapt băusem doar 2 paharele, nimic mai mult! Nu mint! Și bere , dar pe asta nu o socotesc!! Are doar 3,7 grade!
Mai fac o mica pauza până pe la 15:00!
și încep iar !!
:muahaha:
:joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
După cum am promis, iar a ars!!!
Fumuri ușoare la toată lumea!
Eu incep o nouă repriză !
Tratament la domiciliu!
:muahaha:
:joint:
:kos:

cristocel420

Active member
Si eu is Mort, Nu cred ca Mai pot tine ochii deschisi zzzzzzzzzz
L. E. Fut indica, mi-e dor de sative iar cu Hazeu am Dat gres, azi a implinit doua luni de cand au Dat primii pistili si pare moarta prematur :(((((

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu mai am cateva bomboane de ciocolata, si de fumat niste cbd bud, si cand mai fac rost de cbd bud din nou vreau sa incerco tura de edibles din cbd.

OakyJoe

TC Nursery est 2020
Veteran
Eu mai am cateva bomboane de ciocolata, si de fumat niste cbd bud, si cand mai fac rost de cbd bud din nou vreau sa incerco tura de edibles din cbd.

someone-left-mea-chocolate-candy-cane-35388304.png

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ca vorba aia, poti sa mananci cat vrei din astea...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Era o gluma. Din experienta, nici chiar din astea nu poti manca cate vrei, dar na, cand iti vad entuziasmul, ma gandesc ca primele strainuri crescute fura CBD Crew, si ma gandesc la tine ca la un ... cum se zice... asa, discipol :))
Watercuring iti mai lipseste, si o sa fii si tu de bright side of the Force. CannaForce...

P.S. Pai si? Ti-ai pus si tu ceva cu CBD in sera?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu am mai pus nimic in sera, ca nush daca mai stau suficient pe aici. Dar am ceva seminte de probat. Si mai fac rost. Cu prima ocazie pun ceva, clar.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
:laughing:Ba Cristo ba, scoala veche era cu Vangelis, Jean Michel Jarre, nu din astea. De fapt, astea nici nu prea au treaba cu scoala...!:biggrin::dance013:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Da man, ai dreptate, mea culpa, din pacate are treaba cu scoala.
Tocmai de aceea recomand tuturor sa vada filmul (in felul lui o capodopera) IDIOCRACY.