What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sa vedem ce rosii iti ies, daca nu la anu ii dai cu ele in cap. Apropo, s-a fumat la fest? Ca aici desi nu e voie cam majoritatea fumeaza sau vaporizeaza la chestii de genul asta.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
La greu!!! Care ieșea la țigară și rulau și câte un joint! Unde întorceai capul îi vedeai cu jointurile in mână! Era un loc amenajat pentru fumători afară între hale , mirosea între halele alea numai a iarbă!!
Se vindea la fest iarba medicinală cu 0,03 thc , hașiș tot din iarba fara thc , deci aveau acoperire! Fumez medicinală!
Și de fapt era iarba bună!
:muahaha:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da pana la urma ce lege aveti voi acolo? Daca te prinde cu iarba cu thc e nasol dar poti creste in casa ta? Sau poti create doar fara thc?

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Legea zice e permisă creșterea a 5 plante cu un conținut de 0,03 thc adică cea fără thc cu mult CBD. Daca te prinde cu 6 plante chiar daca are 0,03 thc nu e
legal! Deci amenda chiar daca are thc sau nu!!
Dar toată lumea creste cele cu conținut ridicat de thc și baga pe aia "e medicinală" dar daca se ajunge la teste și mai are și vreo 20 de bucăți cam faci de la 2 - 5 ani in funcție de gravitatea situației! Și de gaborul respectiv!
Legile sunt făcute pentru a fi interpretate!
Dar cam tolerează poliția pe aici!
Unu avea vreo 2 plante la geam la stradă și la doua blocuri secția de poliție! Și nimic!
:tiphat: :joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai na, singura chestie e ca poti creste 5 plante de canepa pentru care in romania ti-ar trebui licenta. Dar oricum, tot prost gandita legea, ca aia, fie ea medicinala sau nu, nu ar trebui limitata, ca e utila in gospodarii si industrie. Limitata ar trebui sa fie (in cel mai rau caz) aia cu thc, si 5 plante ar fi ceva numai bun pentru un consumator casnic.
Dar mai e pana acolo.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Sunt auto !! Jtm !
Și nu sunt ghift!!
Le-am cumpărat de la cannafest, că mă luase vânzătoarea cu vrăjeală de aia ! Cică : și dumneavoastră creșteți roșii acasă??
Și de care roșii??
:muahaha:
Eu am pus botu și na .......!
Și le-am luat!
Și pe nici un pachet nu scrie că sunt oferite că gift!
Say ceva de genul not for sale, !!!
:joint: :smoker:

Da mai, sunt auto, ziceam ca nu sunt feminizate. Vazui acolo 2 seminte in pachet, nu vazui feminizat, si imi zisei: mama, daca o avea un noroc din ala...!

cadavruslos

Well-known member
ICE 18 zile flower

ICE 18 zile flower

picture.php

picture.php

cadavruslos

Well-known member
Arată bine!
Cat ai avut-o în vegetație???
Ice-ul de la sweet seeds??
Mai fumăm și noi???
:smoker: :joint:

ICE de la femaleseeds , am tinut-o 30 de zile in veg , a primit de 4 ori topping , la 15 zile de flower a primit pruning si akm i am facut si niste LST , am tras toate ramurile jos le am legat ca nu prea aveam spatiu dar akm e ok

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu nu as folosi-o fara motiv, si mai ales nu pt indoor. Poate vre-un out cu praf, dar nu a fost cazul pana acum.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@explo:

1. Out posibil contaminat. Oricum praf o sa ai pe planta, praf care poate sa contina X, Y, Z chestii...
2. Dar mai ales pentru mucegai. Caz in care as folosi solutia de peroxid de minim 3%. Poate 10? Din punctul meu de vedere, bicarbonatul de sodiu nu face nici un carcalete la mucegai, dar a doua galeata e super ok. Ma refer la metoda a doua.

Asa ca, in ton cu raspunsul, pusei si eu niste plante la watercuring:

Margine de drum, trafic redus, canepa inca verde la jumatea lui noiembrie, cand tot haldanul e uscat. Prea tentant, o pandesc de o luna...

L.E. Am actionat ecologic: am scuturat planta local inainte de a o rupe. Poate iese si la anul...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu se mai fumeaza, doar e post.:)
Eu am mancat acusi 2 bomboane de ciocolata cu echivalentul a 5gr de nycd fiecare. De abia incepe sa ma ia cu caldura..