ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Nush ce sa iti zic, ca nu am preferinte. Adica ma duc si iau site de la magazin.. si is bune. Conteaza mai.mult sa fie marimea buna ca sa se muleze pe bowl sa nu cada. Dar calitatea nu am avut inca probleme cu ea.
Salut Jah!
Dimineatza pe racoareee:
Se tine bine vanata, i se blocasera putin nutrientii acum vreo sapt dar am corectat eroarea, se desfacuse putin izolatia de la radacina si intra frigul...
Bud-ul se umfla acum accelerat, odata ca e in ultimile 2 sapt si in plus ii dau 13/14 de la Canna. Saracia asta functioneaza, e al doilea grow la care o folosesc si vad ca-i umfla bine. Pe muguri.
Pe 25 incep flush-ul.
Sper doar sa-i dea ceva mai cu frig sa se mai coloreze, sa prinda gustul ala smecher.
Ma uit la bud cu ochiu' gol si-l vad invartoshat si bine umflat, plin de rasina, dar in poza apare... normal. Poate ca 3 sa-nvatz eu sa fac poze?
Se intampla doar pe planeta mea sau si pe alte lumi?
M-am uitat la tricomi cu microscopul (60X) si vad tricomii mov, rasina e colorata, nu doar frunza. Am desprins niste tricomi de bud ca sa ma conving ca nu era doar culoarea plantei reflectata prin rasina, dealtfel nu vedem niciodata tricomi verzi, dar nici spectrele respective nu se stie daca se comporta diferit intr-un mediu dat (rasina).
Voi ce credeti?
Salut bine v-am regasit , ce parere aveti de aceasta indica , vreau sa va arat o super indica fenotip , e vorba de ICE " Skunk x White Widow x Blueberry " Hard Indica Pheno , sunt impresionat sincer . nu ca e a mea , da are potential