What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ca n-o fi Blueberry vreun Haze... :)

Nu ii haze, ii thai.. :)
E departe de indica efectul, chiar daca e clasificata asa de majoritatea. De ar fi si yeldul mai ok, ar fi hibridul perfect. Majoritar sativa ca efect, dupa parerea mea.

cristocel420

Active member
Unii mai si muncesc cristocele...!

:)
Da și eu muncesc, îți transmit asta din pauza de masă...!încă nu am câștigat la loto.
Explo, Tataee de la Mafia sa mutat în Barcelona, nu te-ai în tâlnit cu el pe acolo?hahaaa

Last edited:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu ii haze, ii thai.. :)
E departe de indica efectul, chiar daca e clasificata asa de majoritatea. De ar fi si yeldul mai ok, ar fi hibridul perfect. Majoritar sativa ca efect, dupa parerea mea.

Ce-am crescut eu era o indica foarte frumoasa. Doar nu mai stiu breederul amu...

@cristocel Mai bine pentru tine, vorba aia, munca l-a mentinut pe om in forma umana...

cristocel420

Active member
Nu cred ca e mai bine, respir praf toxic de luni pana vineri 8 ore pe zi, da nu am de ales. Dacă m-ar lovi loteria tot mi-aș munci gradina, în fine tre sa plec amu rapid am de făcut 8 km pe jos, nu mai știu ce am vrut sa zic... Hahaaaa

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu e de gluma cu plamanii, si daca chiar e atmosfera toxica, proate ar trebui sa ai protectie.
Pe de alta parte daca duci 8 km pe jos.. probabil ca esti bine cu plamanii.
@jtm: probabil nirvana, aia is singurii idioti care ar putea sa aiba ceva cu un nume ce il mai au si altii 2-3, si numa ei sa fie total diferiti cu genetica si aspectul. Si eu am avut seminte de bb de la nirvana dar nu au germinat. Ce cresc eu e de la dj short.

cristocel420

Active member
Îi duc de placere, amu va dau din casa, am câine și asta e traseul nostru seara, ca noi facem mult mai mulți km pe zi mai ales dacă nu-i zi lucratoare.
Anul trecut pe vremea asta am făcut în doua luni 1600km cu bicicleta sa ajung la locul de munca și acasă, numai sa nu ma întorc în tara trag în ie Românie.
Acuma nu mai am bici ca mi-o furat-o dar imi place mai mult la pas, te antrenezi mai bine

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Sunt hoti de biciclete in Spania mai? Greu se strang bani de bagat la vene! muta-te man in Portugalia, ca poate nu iti mai fura bicicleta...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sunt hoti de biciclete in Spania mai? Greu se strang bani de bagat la vene! muta-te man in Portugalia, ca poate nu iti mai fura bicicleta...

Sunt romani in spania. Si cum mai vin si ei acasa o data la ceva timp, mai imprumuta cate o bicicleta sa aiba ce duce si ei cand merg acasa. Nu am trait printre ei aici, dar am fost si in alta tara unde era o oarece comunitate de romani, si seara de seara veneau hotii si prezentau ce au de vandut, pentru aia de plecau spre tara, si nu numai.

Last edited:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nasoala mentalitate, sa accepti sa cumperi ceva ce stii ca e furat. Nu ca nu mi s-ar fi petrecut sau fiu in situatia asta...
Amuzant totusi ca ecosistem.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu am mai verificat de mult daca e 4.20 cand am fumat. Prefer sa presupun ca mereu e 4.20.. :joint:

Latest posts

Latest posts