cristocel420
Active member
Bă, hahaaa, nu se poate, când sărbătorim noi 420 e și data de naștere a lui Hitler.
Nu as zice chiar extreme, ca cel putin ca efect iarba asta cu cbd nu da deloc couchlock, e mai aproape de sative decat de indici. Dar sativelor le lipseste ceva cbd ca sa fie efectul complet si profund, se pare.Mișto, ai combinat două extreme, cred și eu că ți-a dat fain.
Unele soiuri cu CBD mult is chiar Sative get beget, ba chiar cu Haze in ele. Eu cred ca efectul de couchlock nu este dat de CBD, ci este o asociere facuta intre Indica si CBD.
Asocierea asta este gresita. De exemplu, multe fenotipuri de canepa industriala sunt doinant Sativa, asta ca sa nu zic toate, si totusi au mai mult CBD decat THC.
Haldanul de langa gardul meu e Sativa, si este majoritar CBD.
Asadar eu cred ca couchlock-ul este posibil sa fie dat de alte substante din Indica.
Da, ce sa zic, eu incercai orale, comme d'habitude. Chiar voiam sa iau niste bud de pe un tapsan sa ii fac un watercuring si sa fac o proba. Bud tarziu asa, ca pe aici, de la seceta, s-or uscat jumate...Acum nush, am probat si eu canepa, ca sa vad cum e, si m-a luat un buzz si o amorteala de imi venea sa ma culc in a 2a secunda.