What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Haha.. da, eu am aflat treaba asta invers.. "I-auzi, cand e data de nastere a lui hitler noi ne drogam si sarbatorim iarba. Oare o fi fumat si el?? Nu cred!"

Am prins astazi niste iarba cbd, si cum am de munca si nu voiam sa ma rup prea tare am bagat jumi juma cu niste oth ramas din sampleurile ce le luasem.. high mai complex si complet decat asta nu am mai patit. Cred ca o sa cresc si eu niste iarba cbd pe viitor, sa fie. Si o sa incerc si cu o indica, sa vedem ce se intampla atunci. Is curios daca da mai tare couchlock sau o mai domoleste.

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Am scavengit putin si m-am facut cu niste panouri pt lumina de moare lumea:

Radiatorul de pe spatele unui frigider vechi, atarna 230g buc si-s ranforsate prin pliere (indoirea marginilor). Usoare si rezistente, mai ramane sa le dau neshte gauri cu o carota ca sa ajung la 30 gauri per panou.
Nu cred c-o sa bag 30 becuri pe fiecare, dar o fac de dragul simetriei si a racirii. Pe unde nu intra bec, scapa-n sus aerul cald.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mișto, ai combinat două extreme, cred și eu că ți-a dat fain.
Nu as zice chiar extreme, ca cel putin ca efect iarba asta cu cbd nu da deloc couchlock, e mai aproape de sative decat de indici. Dar sativelor le lipseste ceva cbd ca sa fie efectul complet si profund, se pare.
Mie imi place sa fumez iarba cbd inainte sa zbor cu avionul, ca is inca functional dupa, ba chiar ma si trezeste daca am fumat inainte iarba normala. Treaba asta mi-a zis-o un amic la club, cand aveam de luat avionul si mai aveam 1 ora si trebuia sa plec si eu eram mort, fumasem 2-3 grame de tangerine haze inainte. Si vine omul cu o punguta cu 2 grame de ceva cbd si zice ia fumeaza asta ca altfel mi-e ca nu ajungi nici la aeroport, d-apai sa treci de security.
Am bagat si alea 2 grame si m-a pus pe picioare, a fost un zbor interesant, mellow asa, zambeam mereu, totul era funny, dar eram treaz in rest adica am putut sa ma descurc ca un om normal pe acolo.
:laughing:

cristocel420

Active member
Sună bine, ai găsit un efect să-ți placă tare. Asta caut și eu dar nu-l mai găsesc că nu știu ce a fost., găsesc doar apropiate.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mie imi place mai mult sa le schimb, ca altfel creste si toleranta si ma si plictisesc.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Unele soiuri cu CBD mult is chiar Sative get beget, ba chiar cu Haze in ele. Eu cred ca efectul de couchlock nu este dat de CBD, ci este o asociere facuta intre Indica si CBD.
Asocierea asta este gresita. De exemplu, multe fenotipuri de canepa industriala sunt doinant Sativa, asta ca sa nu zic toate, si totusi au mai mult CBD decat THC.
Haldanul de langa gardul meu e Sativa, si este majoritar CBD.

Asadar eu cred ca couchlock-ul este posibil sa fie dat de alte substante din Indica.

cristocel420

Active member
Highul care îl caut eu provine dintr-o cânepă :))) dar legea a făcut ca și cânepele alea să nu le mai găsesc acolo și alte cânepe nu sparg la fel,sper totuși să găsesc ce-mi trebuie în Green Hazeu ăsta.
Nu avea couchlock și nici burnout pe creier și te făcea să-ți simți mintea foarte ușoară mai ușoară ca treaz și eram foarte fericit, un high neatipic ierbii, de aia cresc sative că au această descriere.

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Unele soiuri cu CBD mult is chiar Sative get beget, ba chiar cu Haze in ele. Eu cred ca efectul de couchlock nu este dat de CBD, ci este o asociere facuta intre Indica si CBD.
Asocierea asta este gresita. De exemplu, multe fenotipuri de canepa industriala sunt doinant Sativa, asta ca sa nu zic toate, si totusi au mai mult CBD decat THC.
Haldanul de langa gardul meu e Sativa, si este majoritar CBD.

Asadar eu cred ca couchlock-ul este posibil sa fie dat de alte substante din Indica.

Acum nush, am probat si eu canepa, ca sa vad cum e, si m-a luat un buzz si o amorteala de imi venea sa ma culc in a 2a secunda. Chiar daca planta ca si ratie a lamelelor frunzelor... era mai sativa ca sativele. Si pot zice ca am fumat "bud de canepa", ca am stat vreo juma de ora sa adun toti calaxy-i de pe o craca ca sa rulez un cui. Era si crescuta indoor, deci a avut ceva potenta.
La ierburile cu cbd, da, stiu ca se trag din sative unele dintre ele, dar totusi, am fumat si asa zisele strainuri medicinale cbd, si alea is obtinute din indica cam toate. Nu mi-a dat nici una couchlock, nici macar cat un hibrid 50/50. Eu cred ca efectele sunt date de ratiile intre cannabinoizi, si ca si terpenoizii au ceva putere de a le potenta.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Unii mai si muncesc cristocele...!

Acum nush, am probat si eu canepa, ca sa vad cum e, si m-a luat un buzz si o amorteala de imi venea sa ma culc in a 2a secunda.
Da, ce sa zic, eu incercai orale, comme d'habitude. Chiar voiam sa iau niste bud de pe un tapsan sa ii fac un watercuring si sa fac o proba. Bud tarziu asa, ca pe aici, de la seceta, s-or uscat jumate...
Data trecuta, pe amintite, eram doar mellow si m-am pus la un film. Na, am mai pus plante in extract, menta, trandafir, salvie, mai modifica starea. Singura problema e ca nu mai tii minte retetele daca nu le scrii :)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Spart!! Am amestecat vreo 3 feluri de iarbă într-un joint , si am băgat și niște tinctura !
:joint:
Hai sa ne drogam!
:smoker:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Diseara ma bag si eu pe niste edibles, ca tocmai am facut niste cannabutter. Pana atunci bag niste blueberry. :joint:

Latest posts

Latest posts