What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Mai... E ok. Nu am folosit multe vaporizadoare ca să îmi dau cu părerea.
Depinde ce îți place. Pt arome cică Airizer e super. La fel și Mighty. Pax e super portabil.

De ce am un Davinci Iq? Aveam vaporizador de e-liquid si deja aveam baterii bune și încărcător separat. Davinci Iq folosește 18650 si bag vreo 4-6 sesiuni din una. Am un pachet de 4 și pot sa le schimb când vreau. Iau câteva și plec în weekend unde vreau.

As vrea și un Magic Flight Dar nu m-am uitat sa vad dacă încărcătorul ia și AA reîncărcabile. Cică faci super economie. Oferă mult când vb de aroma și te lovește bine. Din păcate îți ia ceva timp pana când înveți sa îl folosești....

Merita un Davinci? E ok, funcționează bine și e mic. Din păcate folosesc un elastic sa îl țin închis bine.

deepstate

Active member
Si eu am avut anul trecut dilema asta, dar in principiu toate vaporizatoarele sunt bune in gama asta de pret.

Davinci IQ are multe piese, pare complicat inutil in comparatie cu Pax 2. Ca sa incarci un Pax 2 ridici capacul, apesi iarba, pui capacul, gata.

Uita-te pe youtube, exista reviews destule pentru toate aparatele astea scumpe.

Personal nu m-as lua dupa astia cu arome si alte abureli, nu merita bani in plus si e o chestie care nu poate fi comparata obiectiv si pe care tu probabil nici nu o vei sesiza.

O chestie la PAX insa e ca nu ai acces usor la acumulator, deci daca faci ca Gantz si vrei sa te plimbi cu ea vei avea nevoie de priza ca sa o incarci. Acumulatorul e tot 18650, doar ca nu e facut sa fie schimbat. Eu am luat-o si in vacanta, dar nu am avut probleme sa o incarc cand a trebuit.

Pe de alta parte bateria tine vreo doua ore, depinde si pe ce treapta il folosesti. Se incarca rapid, 5 minute la priza sunt suficiente pentru o sesiune. Dupa 1 an de utilizare intensa vad ca tine aproape ca in prima zi.

Recomand Pax 2-3 pentru ca e usor de trecut cu vederea si are dimensiuni mici. Daca te vede cineva cu Mighty sigur o sa intrebe ce e ala, dar Pax e stealth.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da.. ca nu mai e fumul sa acopere aromele. Plus ca terpenoizii au temperaturi mai scazute de evaporare si atunci se vaporizeaza primii.
Eu am tot asteptat sa avanseze tehnologia de vape portabil.. si eram destul de aproape sa iau un IQ, dar acusi daca aud ca un vape portabil de 300 euro nu sta inchis cum trebuie.. mai bine mai astept. Pana una alta vreau sa iau inca unul desktop, dar sa vad daca gasesc ceva mai bun sau ma rezum tot la arizer.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Pax are review-uri bune. 2 e bun. 3 e exagerat de scump și doar au adăugat opțiunea pt concentrate. Și dacă ești deștept poți sa ai aceeași opțiune în un pax2.

E ok sa lauzi productul ales de tine și cu care te-ai învățat și distrat o perioada.

E bun și e pe lista mea. Era de la început. Am vrut fie un Pax2 fie un Davinci Iq.

Pana la urma Davinci a câștigat pt baterii. Asa nu se transforma în o piatra cand nu se mai poate reîncărca. 18650 sunt interesante. Am găsit ieftine și ok și am găsit scumpe și bune rău. Dar ca orice alt acumulator într-o zi vor înceta sa funcționeze. Tu îți iei alt vaporizator și eu schimb acumulatorul în 2 timpi și 3 mișcări.

Vaporizatorul tău e marfă și poate chiar mai bun ca al meu, dar dacă mergem în că pin, la un festival sau oriunde, al meu câștiga. Vaporizam cât vrem, dar când bateria e goala tu cauți o priza pe când eu schimb bateria.

Cu aromele pot sa spun ca e ok. Încă nu m-a vrăjit The flavor chamber dar asta pt ca nu am încercat sa o folosesc în mod deosebit. Aromele ierbii se simt. Dar nu e nimic impresionant. Dacă vreau arome în gura de la un vaporizador, îl folosesc pe cel cu e-liquid.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Da... Si eu am fost supărat când am văzut ca nu sta închis.
Exact pt asta nu îl recomand. In rest nu ma plâng.

Probabil am sa îmi iau altul ce îmi permite sa schimb bateriile. Deși... Dacă îl pot deschide nu e garantat ca se va închide bine... Oh well...

deepstate

Active member
Vezi ce 18650 ieftine cumperi, ca unele au tendinta sa explodeze.

Pax 3 mai are si aplicatie de mobil, dar nu mi-a parut nici mie sa merite diferenta de pret, e si asa destul de scump Pax 2 pentru o scula ce nu face decat sa incalzeasca o cuva metalica.

Cu 1000 de lei poti sa iei o trotineta electrica si doar bateria ei are incorporati vreo 20 de acumulatori 18650, deci de ce e asa scumpa o bucatica de aluminiu?

Dar ca orice alt acumulator într-o zi vor înceta sa funcționeze. Tu îți iei alt vaporizator și eu schimb acumulatorul în 2 timpi și 3 mișcări.
Se poate inlocui, doar ca nu e o operatiune prea usoara. Pentru a economisi 200 de euro as incerca-o totusi cand va fi cazul https://medium.com/@philipian/pax-2-battery-replacement-guide-8fe6a3187b54

bublle

Member
Salutare tuturor. .Mă confrunt cu o problemă. .Pe una din plante ,pe spatele frunzelor și pe tulpina..Am observat niste puricei mulți și îngrămădiți. .Exact k la pomii fructiferi ..gen ..măr. .prun...Doar k ăsta nu sunt de culoare verde ..țin sa menționez k planete sunt out. .multam