ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Ce vrei sa ne uimești și să incepi un grow??
Chiar as vrea sa vad un grow dus până la capăt de tine ! Așa te vei învăța să pui și poze , și plus de asta nu va mai fi tăcere pe această secțiune!
Man, te-ai suparat degeaba, si ti-am explicat si de ce. Nu stiam ca e limita la poze. Oricum, puteai poza si tu mai de aproape, sa se vada exact ce ne interesa, adica sexul, ca despre asta era vorba.
Eu daca am boala pe cineva nu vede un cuvant de la mine. Eu nu intru in jurnale incaltat si plin de noroi, ca nici mie nu mi-ar placea.
Am vrut sa ajut dar daca esti prea sensibil promit sa nu mai postez in jurnalul tau.
Ma refeream ca pun poze de harvest. Am sa pun vreo cateva in vreo 2 ore cand vine "dimineata". Dar fac alergie daca pun 100kb. Care vrea se uita pe imgur.
Nu m-am supărat deloc !!!
Ideia este că nu se vede deocamdată nici un semn de preflower , sunt destul de tânăr și am o vedere destul de bună !
La fiecare nod apar ramurile , deocamdată nimic mai mult! Și am considerat că fac poze degeaba dacă nu a apărut nimic!
Când va apărea ceva semne cu siguranță le voi vedea, numai că se poate întâmpla să mă încurc, dar ar trebui sa fiu mort de spart sa nu vad bine, așa se explică!
Și nu mă deranjează deloc că postez in threadul meu , poți scrie ce vrei!
Floarea de sex feminin apare la fiecare internod, și arată ca un boboc de trandafir care inca nu sa deschis și din el apar doua fire albe !
Floarea de sex masculin arată ca un ghiocel , iar când sunt mici arată că niște biluțe mici care stau îngrămădite!!
Acum team convins că știu cu arată??
Hai noroc și sper că nu te-ai supărat!
Stau așa și mă gândesc , până la urmă cred eu că ai să fii cel mai bun prieten al meu, că o să am cu cine de să dezbat un subiect cu contradicții ( cu alte cuvinte subiecte piperate)
Deci va fi interesant și va dispărea plictiseala!!
Capul sus,frate!! Vorba lui Gantz!
Le: ce spart sunt, frate!!!! Nu pot sa scriu!
Rândurile astea le-am scris uitându mă cu coada ochiului ce scriu!!!
Rupt!
Ca tot vorbeati de iritatii. Pe mine ma irita astia de se apuca fara sa se documenteze deloc inainte. Te documentezi si gresesti, dapai daca te apuci de crescut fara sa citesti nimic.
De n-ar fi informatii disponibile as mai zice. Dar acum gasesti pe net ORICE, chiar si in limba romana. Cum e vorba aia, Google is your friend, butonul de search e prietenul tau...
Hai floare, hai !!!
1.Pe mine ma irita popii ce fac concert duminica și de sărbători futu-i in gură ,unii dau slujba atât de tare ca le bârâie boxele.Ei nu își iau amendă pt tulburarea liniștii publice ,morții mami lor.
2.Îs niște canale pe youtube ca World of sings ,unde arată chestii ciudate ce se întâmpla pe pământ iar dacă te duci jos in comentarii sa te uiți după niște argumente ,explicații dai peste sute și mii de comentarii cu Only Jesus can help us ,Jesus îs coming brothers .
Fută-l pula me pe Isus pe mă-sa și tot neamu lui din cer și de pe pământ și nu in ultimul rând pe aia de l-o inventat.
unde îmi scriu username-ul când fac plata pentru a devenii subscriber icmag ca nu văd și acolo scrie ca you will nor get credit if you dont put youre username with the payment,ce înseamnă aia ca nu îmi da subscriber mode de ala?
in timpul tranzactiei, la detaliile de plata. nu stiu neaparat cum mai e sistemul de plata acum, dar daca nu gasesti imi spui si ma interesez.
da, n-o sa ai tag si upgrade la subscriber daca nu il scrii.
Bine,mersi,te anunț dacă nu ma descurc. Acum m-am uitat informativ dar nu am văzut vreo Căsuță unde sa bag chestii ,decât date cerute de PayPal pentru efectuarea tranzactiei .