What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

legalizeRO

Active member
Gata știu ce sa aleg ! Blueberry poate reușesc să găsesc ceva de la DJ short, dacă nu , nu! Mai am 3 semințe de blueberry dar nu știu de la ce bancă e ! Am tras concluzia că poate fi de la Dutch passion!
Si cheese de la bulk seeds! După recomandarea lui Gantz!

:smoker: arde explo! :joint:

Blueberry e mild.
Cheese pute tare, dar de obicei astea care put sunt si bune.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
bb nu e deloc mild. cel putin nu cel de la dj short. e chiar sublim. si mai sativos decat pare.
hai sa ne drogam, fara nervi si de-astea! :joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu nu reușesc să îl aprind pe al doilea !!
Umblă șefi pe aici și dacă o aprind pute de rupe, imput peste tot aici!
Șobolanii nu au treabă acasă!
Bine că am berea cu mine ! Până una alta!

legalizeRO

Active member
Blueberry e foarte nice, dar efect mediu spre puternic, si nici de lunga durata. Inca mai am 2 din 3 seminte, poate ii mai dau o sansa.

Mi-ai recomandat Thai Kush. Efectul asteptat, dar tot nu i-am dat nota 10. Nu mai spun ca s-a facut baschetbalista. In fine, OK.

Urmatoarea comanda vreau sa comand Darkstar si Super Glue.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu caut un high nice! Nu vreau unu sa mă omoare , sau sa stau 2 ore să mă uit la tavan fără motiv! Asta bate spre indică! Și nici unul care să cred că îmi ia inima din loc , de zici că se rupe pieptul și o ia la fugă! Un high cu o stare de bine , un pic psihic , nu prea mult că mă încurc in declarații după aia! Cred că cam greu am sa găsesc ce vreau! De fapt nici nu cred că există , dar le fumez pe toate dacă nimic altceva nu am! Știi vorba aia "dacă am carne de ce sa mănânc macaroane??"
Aici îl exclud pe explo din ecuație!
La aprins in sfârșit! :smoker: :joint:

cristocel420

Active member
Eu mâine am 30 de zile fără Mărie și cred ca mai stau in pauză încă 30 de zile ,Am descoperit o noua personalitate in mine de când cu pauza și vreau sa o cunosc mai bine :)))) Nu-i graba ,am lovit la Mării de mai bine de un deceniu acuma parca sa fiu treaz e lovitură și spart e starea naturală hahaaaa
P.S. Vasy ,de ce nu încerci Ace seeds?Te asigur ca e altceva.

Last edited:

legalizeRO

Active member
Pai da. Nici mie nu-mi place personalitatea asta, dar n-am incotro. Am facut upgrade la lumini, si merge mai bine, dar tot nu e destul. In ultimii ani nu am mai avut job de 12 ore/6 zile, si am avut timp mai mult sa consum recolta. Dar nu e stres mare.

Nu mai explo face pauze intentionate, pentru toleranta.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Ma uitam de ce îmi tremură monitorul pe masă, de fapt îmi bătea vântul in cameră!!
:muahaha: ce spart sunt! :smoker:
L.E: si ascult ozon sunt eu Picasso
Kiss Cehia :muahaha: poate îmi dă cu paranoia!!!

L.E:2 regulară e regulară! Super frate!
Când îl auzeam pe explo nu prea îl credeam dar vad singur acum diferența!
De fapt de fiecare data când o fumez zic asta!

L.E:3 Ba iar m-ați lăsat singur???

L.E:4 Va drogați acolo pe ascuns să nu vă vadă nimeni??? Să trăiți numai voi ce e frumos ??
Egoiștilor!!!!
Glumesc ! Nu mă luați în seamă sunt prea spart!!!
De mult nu am mai fost așa!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Aproape ca asrula si eu un cui cand te aud. Dais prea mort, si kieful e in fata mea. Iarba nu. Avantaj ... kief.
De as putea sa fluier si sa vina borcanele ar fi ceva.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
E un bagseeds regular cu tente de mov !
Cel care le creste in gradina! Dar nu știe niciodată cum se numește! Merge la cannafest își ia semințe de la diferiți breederi dar le amesteca și nu mai știe!
Muguri arată ceva in genul croket! Adică muguri mari cat fasolele dacă știi să le crești , dar el le-a încrucișat cu o indică !
Semințe am la acest soi!

L.E: ceva in genul la Dr grinspoon de la barny farm! Care e predominant sativa! Acolo scrie că e 100% dar eu nu cred!

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Cheese de la bulk seeds e ok. Mare recomandare nu am. Poate ca am avut bafta cu ea dar de crescut a crescut cum ai văzut în poze din cauza ca am avut grija de ea.
Recolta a fost ok dar în comparatie cu alt Cheese as zice ca a fost recoltata devreme. La fumat nu e rea dar câteodată ma întreb dacă nu cumva și anul în curs am belit-o la uscare.... Mai am mult de învățat...

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu iarba care am primit-o era udă abia tăiată! Am avut-o într-o pungă legata la gură și așa am lăsat-o să se usuce , am mai deschis punga din când în când să mai iau cate un mugure! In borcan nu am băgat o că am știut că se va termina repede! Așa că sa uscat lent timp de 2 săptămâni și tot nu e uscată cum trebuie! Dar a prins curring místo! Mă rupe de mă îndoaie, din 0,5 g in doi! Ma ținut efectul cam 4 ore jumătate! Pote mai mult!
:smoker:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Uda si in punga legata la gura?!.. acolo mai repede mucegaieste decat sa prinda curing.
E ok sa o pui mai devreme la borcan decat sa o usuci prea mult, dar asta nu inseamna ca nu ii trebuie minim 2-3 zile de uscare agatata pe sarma sau macar intinsa pe hartie absorbanta. Cu accent pe MINIM, ca de obicei dureaza mai mult. Dar la caldura si cu umiditate scazuta ar putea sa fie nevoie doar de 2-3 zile de uscare. Optim ar fi minim o saptamana de uscare la aer, apoi curing. Dar pentru asta trebuie cam 20 grade C si 50-60% RH in timpul uscarii.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Nu am avut răbdare explo ! Trebuia să fumez ceva! Așa că am purtato in punga in ghiozdan, după mine! Și din fericire nu a prins mucegai și sparge bine! Oricum într-o săptămână nu o mai am ! Că fumez ca un nebun! Ce a mai rămas 15-20 g din 50g! Aproximativ!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Iarba umeda nici nu sparge la fel de bine ca cea uscata. Poate de aia si fumezi mult, ca vaporizarea compusilor nu e eficienta daca materialul e ud. Sa nu mai vorbim de aroma. Eu am ajuns de nici nu prea mai fumez iarba fara curing, ca se simte diferenta, chiar si cand iarba e crescuta organic, tot e mai fina se face dupa macar 2-3 saptamani de curing. Asa, de curiozitate fac un cui cand e iarba uscata si gata de pus la borcan, dar dupa prefer sa astept.