What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

legalizeRO

Active member
Bun, azi merg s-o tai si eu pe a mea, tot cam la 5-6g uscat ma astept si eu, dar nu asta conteaza in final ci experienta dobandita. Pana una alta hai sa mai construim unul
Daca as avea 5-6 gr la harvest m-as lasa de crescut. Dar sa ai pofta!

legalizeRO

Active member
Eu am revenit pe kief. Si am schimbat si pipa aia de otel inoxidabil. Am incercat sa o polishez si pe partea inferioara sub un invelis de 2-3 mm din otel inoxidabil era cupru sau bronz. Traseul fumului era totusi din piese de inox. Insa aspectul nu mai poate fi refacut. Asa ca momentan sunt pe una de lemn, pana imi fac curaj sa o curat pe cea din sticla.
Puff, puff, pass!

Sub apa fierbinte de la robinet. O tii cumva cu un cleste de bucatarie cumva sa nu o crapi, si lasi apa sa curga in gaura vreun minut doua.

cristocel420

Active member
Momentan niciun partid nu ar merita sa aiba sustinerea poporului cu exceptia lui Ciolos.El a avut guvernul care mie mi-a placut cel mai mult.Nu a avut scandaluri sau neintelegi la putere.Plus un guvern tehnocrat e exact ceea ce ne trebuie noua romanilor.Omul potrivit in locul potrivit.Spre exemplu bagi ministru al agriculturii pe cineva care a fost in domeniu si nu mitica de la scara blocului,la asta se refera tehnocratia daca nu cumva ma insel.Is spart si abia mai vad tastatura..Am fumat vreo 10g azi de dimineata si nu m-am mai oprit...Am dormit oleaca la amiaza da acuma is in plina forma.
Da,Ciolos si am vazut ca mai tine lumea cu USR un partid nou cu oameni tineri .

legalizeRO

Active member
Pai alcoolul e altceva. Incearca cum ti-am zis. Nu poti sa spui ca nu merge daca n-ai incercat. Apa cat mai fierbinte si robinet deschis la maxim.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
am incercat, cum sa nu. chiar si cu apa de 85-90 grade C. Se curata ceva, dar nu de tot.
scufundare in alcool peste noapte si apoi cu apa fierbinte prin ea iar merge, dar nu de tot, trebuie facuta de 3-4 ori manevra ca sa se curete cat de cat. apoi cu alcool si sare si agitat foarte energic restul..

Pillang

Well-known member
De asta ce zici, frate? ;)
picture.php

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu-mi dau seama de ce. Eu nici nu las sa se invecheasca smacul ala prea mult timp.

Eu cel putin peste noapte las. Adica rar curat o piesa in timpul sesiunii de fumat. Mai ales la kief o si folosesc ceva timp, apoi eventual iau alta, si cand e de curatat unde intra perii e usor, cu peria si cu alcool o rezolv repede, mai greu e in alea fancy in care nu ai pe unde sa bagi periile. Le cam evit. Dar pe cele simple le tot sparg sau tocesc asa ca.. ajung iar si la cele mai greu de curatat. Chiar am si cateva care cred ca au fost intr-un fel de unica folosinta, ca au canale inguste unde nu pot sa creez suficienta agitatie ca sa le curat. Nici macar cu solutii specializate. Asta de inox era misto ca se desfacea in vreo 20 de piese ca sa fie curatata. Dar uite ca au decis oamenii sa faca economie de otel la baza pe care sta si am reusit sa o tocesc.
Propun sa ne drogam! Puff, puff!

plm

Member
Daca as avea 5-6 gr la harvest m-as lasa de crescut. Dar sa ai pofta!

Mersi frumos, stai linistit fratica ca ce am facut a fost un test, ma mir ca a si dat ceva, a fost o samanta aruncata, a fost 0 maintenance, am trecut pe la ea doar de 2 ori, nu am udat niciodata, nu am dat fert nu am dat nimic, am lasat-o pur si simplu sa vad ce face, ca oricum nu ma bazam eu pe ea.

Am artileria grea la indoor, si am recoltat acum 2 luni cat sa-mi ajunga pe 2 ani, practic nu am ce face cu atata:)))
Plus ca primesc in fiecare weekend cand ma intalnesc cu brigada cate 10-15g-uri de soiuri difeirte ca de a mea m-am plictisit, ce drq sa mai fac din ea si cu ea... in orice caz no sell no tell = safe, am facut kief am facut edibles, nush ce mai ramane de facut:))

legalizeRO

Active member
A, pai n-am stiut. Eu am sezon gol vara ca am 30 cu luminile stinse. Dar anul asta a fost bine, imi pare rau ca nu am pus.
De vreo 2 luni sunt pe uscat, si mai stau asa pana de revelion.

Pai si faci atat de mult indoor si mai risti sa arunci seminte pe afara?
Si cu brigada ta nu prea e no tell. Romanul e programat genetic sa se laude si sa dea in gat. Ai grija.

plm

Member
Ideea e ca am destul si imi place mai mult sa cresc decat sa fumez, cred..

Cat despre tovarasi, o dau p-aia rara mereu, "am avut si eu ba 2 plante colo pe deal hai sa le dam bataie" si aia e, nici nevasta-mea nu stie ce si cum:)) plus ca nu vand, asa ca ma doare la banana:))

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Nu ai avut... Ai dat peste ele în o plimbare.... 10km in x direcție....
Avutu implica cultivarea. Dar nu e ilegal sa le găsești sau sa le furi. Nu e ilegal sa furi droguri... Nu?

legalizeRO

Active member
Vreau anul asta sa incerc sa decarboxilez inainte sa vapez. Caldura de la vaporizator sau de la joint nu decarboxileaza complet cica. Citesc prin alte parti ca decarboxilarea e echivalentul unui curing lung si corect facut. Cica te spargi mult mai tare.
A incercat cineva?

Latest posts

Latest posts