What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Acum am băgat blueberry , dar nu știu dacă am nimerit ceva de la DJ short! Ma gândesc că e cu totul altceva, arata destul de bine, frunzele erau verzi , verde deschis și doar buzi erau un mov închis , un high lent și lucid....un pic de body high dar unul ușurel. Etc. Că nu mai știu ce să zic! Am primit și semințe din Acest soi! Și am fumat și al doilea dintr-un strain care omul zicea că e sativa pură dar nu îl cred, mănâncă borș! Și acum mai bag o amnezia și zicea că e majoritară indică ! Sunt mort și mă simt bine!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
O auto sparge, sparge de rupe , te pune in cur!! Dar o regulară sau feminizată te trimite în alta galaxie! Și high-ul este mult mai de calitate ! Nu mă pricep sa explic , dar cineva care le-a fumat pe amândouă știe să facă diferența! Știi vorba aia ??
Diferența face diferența!
:smoker:

cristocel420

Active member
Salut ,eu am fost genul de om care nu sa dus niciodata la vot iar acum as vrea sa ma implic ,credeti ca are rost?Ma puteti indruma spre un partid politic?Nu mi-am dat niciodata interesul pt ca pt mine sunt toti pe o mana._.Ce ziceti baieti?

Farcash

Member
Momentan niciun partid nu ar merita sa aiba sustinerea poporului cu exceptia lui Ciolos.El a avut guvernul care mie mi-a placut cel mai mult.Nu a avut scandaluri sau neintelegi la putere.Plus un guvern tehnocrat e exact ceea ce ne trebuie noua romanilor.Omul potrivit in locul potrivit.Spre exemplu bagi ministru al agriculturii pe cineva care a fost in domeniu si nu mitica de la scara blocului,la asta se refera tehnocratia daca nu cumva ma insel.Is spart si abia mai vad tastatura..Am fumat vreo 10g azi de dimineata si nu m-am mai oprit...Am dormit oleaca la amiaza da acuma is in plina forma.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu am revenit pe kief. Si am schimbat si pipa aia de otel inoxidabil. Am incercat sa o polishez si pe partea inferioara sub un invelis de 2-3 mm din otel inoxidabil era cupru sau bronz. Traseul fumului era totusi din piese de inox. Insa aspectul nu mai poate fi refacut. Asa ca momentan sunt pe una de lemn, pana imi fac curaj sa o curat pe cea din sticla.
Puff, puff, pass!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Tu îmi faci curaj să îmi execut una din lemn!! Poate găsesc un lemn bun din care sa o scluptez!
Ce lemn recomandați??

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ceva lemn exotic foarte dens. Minim ar fi bambus din ala batran. Ceva foarte frumos iese din trandafir (de fapt e rosewood, dar asa am auzit la altii ca ii zic lemn de trandafir pe romana). Dar nu stiu unde gasesti in romania rosewood sau alte exotice.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Stejar sau fag nu o fi bine??
Să fac și o gaură în lateral??
Unde se pune degetul??
Mie mi se pare in plus gaura aia!!
La ce folosește??

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Merge si stejar sau fag, dar fibrele nu sunt suficient de dese si compacte, se va mari scobitura, e ca si cum ai "sculpta" cu taciuni. Chiar si la o pipa de rosewood, cea mai veche.. gaura unde ard kieful/iarba e de cel putin 2 ori mai mare decat a fost la inceput. Si lemnul ala e ca piatra. Decat la microscop vezi fibrele, iar distanta dintre ele este cam inexistenta. La stejar sau fag nu cred ca o sa o poti folosi mai mult de cateva luni. Lemnul acela dintre fibrele longitudinale arde destul de rapid.
Gaura aia e carburator, cand vrei sa tragi tot adamc in plaman, cu aer proaspat si nu prin funinginea din bowl. E ca si cum ai scoate pipa din gura si ai trage o gura mare de aer peste fumul luat deja in plamani, dar e mai rapid si mai simplu. Am si eu niste pipe shotgun de astea si imi plac mult, sunt mai utile la bud decat la kief totusi, iar eu nu prea (mai) fumez bud la pipa.
O pipa care ar fi relativ usor de facut si s-ar putea scurta pentru a o "renova" este de tip chillum. Tragi la strung o bucata de lemn (dupa ce i-ai dat gaura pe mijloc), apoi scobesti adancitura in varf pentru material si aia e. Cand se mareste gaura, mai tai din varf o felie si o rescobesti. Ar trebui sa te poti bucura ceva ani de un astfel de cillum daca e facut din lemn de esenta tare.